új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kizárólag az Apple Music előfizetői számára lesz elérhető a közvetítés.

    Ettől a héttől kezdődően az Apple Music új funkcióval jelentkezik, hiszen az Apple Live részeként a világ legnagyobb előadóinak koncertjeit élőben közvetítik majd. Ez az újdonság elsőként Harry Styles One Night Only in New York koncertjével indul, amit a Belmont Parkban található UBS Arénában tart pénteken, május 20-án.

    Az Apple Music előfizetőinek minden további költség nélkül, élőben követhető a koncert a világ 167 országában.

    Az új album, a Harry's House megjelenése egy napra esik a koncerttel, éppen ezért a New York-i fellépésen lesznek először hallhatók az új dalok. Az előfizetők továbbá elérhetik Zane Lowe interjúját, amiben a Harry's House elkészítéséről beszélgettek.

  • Camila Morrone június 16-án ünnepli ugyanis 25. születésnapját, mely nemcsak az ő, de Leonardo DiCaprio életében is egy fontos szám, ugyanis közismert, hogy egy bizonyos kor fölött rendszerint kiszeret a barátnőiből.

    281177724 1317725852094786 5474512346237700685 n
    Fotó: @justjared / instagram

    A kommentelők szerint a mostani, romantikus sétáról készült képek is olyanok, mintha igazából egy búcsút ábrázolnának. 

    Az utolsó ölelés, mielőtt Camila 25 lesz.

    Olyan, mintha DiCaprionak leesett volna, hogy (Camila) jövő hónapban már 25 lesz, szóval elbúcsúzik tőle és sok szerencsét kíván neki az életben.

    Annyira furcsa, hogy csak ilyen fiatal barátnői vannak nem?

    — elmélkedtek a kommentelők a poszt alatt.

    Ön mit gondol?

  • Tegnap egy random Facebook-kommentre hivatkozva lehetett olvasni néhány helyen, hogy megszületett Rihanna és A$AP Rocky első gyermeke, mára azonban a TMZ hivatalos információként közölte, hogy az énekesnő egy kisfiúnak adott életet.

    Rihanna és A$AP Rocky január végén erősítette meg, hogy bővül a családjuk. Az énekesnőt és párját utoljára május 9-én egy étteremben látták, a portál úgy tudja, a csöppség néhány nappal később, május 13-án született. 

  • Az Amazon milliárdos alapítója válása óta rendesen kipattintotta magát, és amióta riválisa, Elon Musk szemet vetett a Twitterre, egyre gyakrabban nyilvánul meg a platformon. A két dolog pedig most egészen váratlan módon összeért.

    Amikor egy felhasználó igazi barom módjára betalálta őt és barátnőjét, Lauren Sanchezt, vicces önleleplezéssel válaszolt.

    Meg tudnátok hívni Laurennel a jachtodra? Szívesen megnézném azt a jó kis segget

    – írta az illető.

    Jeff Bezos nem késlekedett a válasszal:

    Köszönöm. Keményen dolgoztam a seggemen.

    Elvileg a milliárdos Twitter-fiókját a PR-csapata kezeli, de gyanús, hogy ezúttal maga Jeff Bezos vette kézbe a dolgot.

  •  A rúdtáncos edzések úgy tűnik, meghozták hatásukat.  

    GettyImages-1133708519
    Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

    A Marvel Kapitány színésznőjéről már azt is lehet tudni, hogy rövidesen csatlakozni fog a Halálos Iramban-széria soron következő részéhez. Ezúttal tehát nem egy szuperhősnőt fog alakítani, de a kirobbanó fizikum azért továbbra sem árthat egy olyan sorozatnál, ahol az akció csordultig kitölti a néző minden érzékszervét.  

    A színésznő ezt bizonyítandó, Koktélt iszogatva posztolt követőinek, ahol jól kivehető milyen kiváló erőnlétnek örvend.

  • Hiába a brutálisan magas ár és az egyedi külső, ha valami pont csak arra nem jó, amire kitalálták.

    Képernyőkép 2022-05-19 125730.png
    Fotó: Gucci

    Komoly felháborodást keltett Kínában a Gucci és az Adidas 11 ezer jüanos kollaborációja, mely egy felettébb giccses napernyőben teljesedett ki. Az átszámítva körülbelül 380 ezer forintos ernyőt azonban nem lehet ám csak úgy bármire használni – kiderült ugyanis, hogy egyáltalán nem vízálló. 

    Ez egyébként egyáltalán nem meglepő, hiszen egy napernyőről van szó, ilyen árban azonban még a legelvetemültebb Gucci rajongók is elvárták volna, hogy ha napozás közben leszakad az ég, legalább ne ázzon már el az ember, a sajnálatos tény azonban az, hogy ezzel az ernyővel bizony el fog. 

    (Forrás: BBC)  

  • A Borussia Dortmund óriásnövésű klasszis játékosa, Erling Haaland nemrégiben érzelmes búcsút vett a fekete–sárga német klubtól.

    GettyImages-1240672105
    Fotó: Alexandre Simoes / Getty Images Hungary

    A Dortmundnál múlt hétvégén jelentették be, hogy Haaland nyártól már az angol Premier League-ben folytatja tovább karrierjét, a német klubnál eltöltött két rendkívül sikeres évét követően. 

    A norvég játékos pedig stílusosan szeretett volna búcsút venni Németországtól, miután a Manchester Cityhez szerződött.

    A klub stadionjában történő búcsúztatását követően a 21 éves játékos egy híres szórakozóhely felé vette az irányt, hogy a szurkolók által rendezett búcsúpartiján vehessen részt. Haaland nem hezitált beállni a tömegbe, és velük együtt ropta a táncparkett közepén. Még a diszkó bárpultja mögé is bement, hogy onnan szolgálja ki magát és a rajongókat. 

     via (marca)

  • Alaposan megünneplik Angliában a királynő trónra lépésének 70. évfordulóját, de az eseménysorozat fénypontja minden bizonnyal a június 4-i, két és fél órás koncert lesz.

    A fellépők között ott találjuk

    • Alicia Keyst,
    • Hans Zimmert,
    • Rod Stewartot
    • és a Duran Durant.

    Apró szépséghiba, hogy Elton John még a királynő kedvéért sem szakítja meg európai turnéját, így az ő előre rögzített produkcióját csak kivetítőn láthatják majd a nézők.

    A Queen az American Idolban megismert Adam Lamberttel lép fel, az estét pedig Diana Ross zárja. A Queen 2002-ben a királynő arany jubileumán is színpadra lépett, ami akkor konkrétan a Buckingham palota tetejét jelentette:

    Az ünnepségen énekelni fog Andrea Bocelli, és egy-egy dal erejéig fellép majd Ella Eyre, Craig David, Mabel, az Elbow, George Ezra, Mimi Webb, Sam Ryder, Jax Jones, Celeste és Sigala is. A zenészeket olyan hírességek konferálják majd fel, mint David Attenborough, David Beckham, Stephen Fry és Julie Andrews.

  • A Konyhafőnök versenyzőjének meggyűlt a baja a mértékegység átváltásokkal.

    Láthatóan nem a legjobb barátja a matematika a konyhafőnök fodrászának. A műsor tegnap esti adásában Rácz Jenőék több kérdést is feltettek Fecónak a konyhai mértékegységekkel kapcsolatosan, de a fodrász-szakmával ellentétben, itt hiányosak az ismeretei. Szerinte elég lenne csupán egy konyhamérték és akkor nem lenne szükség átváltásokra.

    Tudok számolni, tehát össze tudom számolni a dolgokat, de ez az átváltás történet nagyon messze áll tőlem sajnos. Legyen egy mérték a konyhában, amire azt mondjuk, hogy konyhamérték és nem kell váltogatni, hanem van a konyhamérték, amivel leírjuk a dolgokat és tök egyszerű lesz.

    — fejtette ki a véleményét Fecó.

  • Nem könnyű kibogozni, Vlagyimir Putyinnak ki és hány gyermeket szült, de viszonylag biztosnak tűnik, hogy két felnőtt lánya van: a 36 éves Marija Voroncova és a 35 éves Katyerina Tyihonova. Utóbbi 2018-ban vált el Kirill Shamalov orosz milliárdostól, sokáig a Moszkvai Állami Egyetem matematikai kutatóközpontjának a vezetője volt, és szereti az akrobatikus rock'n'rollt. És egy ideje már nem szingli.

    Katyerinát valószínűleg a tánc iránti szenvedélye hozta össze új barátjával, akit a Der Spiegel cikke szerint nem lehetett egyszerű bemutatni a kedves papának.

    Az illető ugyanis Igor Zelenszkij, a Bajor Állami Balett egykori vezetője.

    Bár a nevet gyanakodva fogadhatta Putyin, az 52 éves balettművész munkássága már tökéletesen passzolhatott az ízléséhez. Igor Zelenszkij ugyanis azért távozott nemrég a Bajor Állami Balett éléről, mert nem volt hajlandó elítélni Oroszország Ukrajna ellen indított invázióját.

  • Mint arról korábban már az Index is többször beszámolt, a koronavírus járvány miatti lezárások alatt elképesztő fogyáson ment keresztül Rebel Wilson, akire mostanra szinte rá sem lehet ismerni.

    GettyImages-1343958666
    Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

    A színésznő a People magazinnak adott nemrégiben interjút, melyben elárulta, mi is ösztönözte igazán ez alatt az időszak alatt. Mint kiderült, a 43 éves színésznő policisztás ovárium szindrómában (PCOS) szenved, a legnagyobb vágya pedig az, hogy egyszer anya legyen. Betegsége azonban ezt többszörösen megnehezíti, a PCOS ugyanis nagyban befolyásolhatja a termékenységet és súlygyarapodáshoz vezethet — egészséges életmóddal azonban enyhíteni lehet a tüneteken. 

    Nem az volt a cél, hogy elérjek egy bizonyos súly. Csak az volt a célom, hogy önmagam legegészségesebb változata legyek. (...) Rengeteg súlyfelesleget cipeltem magammal. Mintha nem is gondoltam volna a saját szükségleteimre, azonban amikor eszembe jutott a leendő gyerekem, az egyből az egészséges életmódra ösztönzött 

    — mesélte Rebel a magazinnak.

    (Forrás: The New York Post

  • DSC1981
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Az énekesnő úgy döntött, hogy a hétköznapok fáradalmait egy kis Bükk-vidéki kiruccanással fogja kipiheni. Mindezt Noszvaj közösségében teszi, láthatóan Andi jól érzi magát a magaslati anyatermészet ölelésében. Ugyan a pihenés aktívabb fele még látszólag várat magára:

    egyelőre csupán egy apró padlásszobai lazítással kapcsolódik ki.

  • Az új LEGO Transformers Optimus Prime egy szerelmeslevél a 80-as években futó tévésorozat alakváltó robotjainak, és azok rajongóinak.

    Az 1500 elemből álló Autobot vezér szétszedés nélkül alakítható át a G1-ben megismert kamion formából egy 35 centi magas robottá, amihez jetpack, egy energon fejsze, illetve az irányítás mátrixa is ott lesz, mint elengedhetetlen kiegészítő. Az új készlet hihetetlen részletességgel adja vissza a klasszikus Optimus Fővezért, pont úgy, ahogy annak idején a tévében is láthattuk.

    A rajongóknak pedig nem kell már sokat várnia, ugyanis a LEGO hivatalos oldalának hála azt is tudjuk, hogy a hős Autobot vezér június első napjától már megvásárolható lesz.

  • A 30 éves George Robinson és testvére, a 27 éves Joe hónapok óta viccelődtek azon, hogy ki lesz először apa, miután mindkettőjük párja tavaly nyáron esett teherbe.

    A páros a terhesség alatt, a sokkoló szülést megelőzően végig azzal viccelődött, hogy ugyanazon a napon lesznek apák, a sors pedig úgy hozta, hogy igazuk is lett. A két szülés között mindössze két óra és három perc telt el. Joe és párja, Ellie első gyermeke április 18-án 15:48-kor, született meg, míg a 30 éves George és párja, a 26 éves Hayley eső gyermeke mindössze két órával és 17 perccel később, 18:05-kor látta meg a napvilágot. Ráadás, hogy a testvérek gyermekeit ugyan az a szülésznő hozta világra, ilyenre pedig eddig még nem volt példa.

  • Ezt nem láttuk jönni.

    GettyImages-1142321741
    Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

    Ha az ember Cardi B-re gondol, talán két dolog juthat egyből az eszébe – érces hangja és gigászi műkörmei, melyet mindennél nagyobb örömmel mutogat közösségi oldalain. Talán nincs olyan szín, amilyenben ne pompázott volna már a rapper körme, mely egyébként baktériumok és gombák tömkelegének ad tökéletes otthont. 

    A hosszú körmökkel rendelkezők felé persze mindig befut egy olyan kérdés, hogy mégis hogyan tudnak ezt meg azt csinálni – elégelte meg Cradi, és egyenesen egy videóban válaszolt az egyik őt kérdező Twitter felhasználónak. 

    Oké, csajszi, csináltam egy egész videót. Bízz bennem, meg fogod érteni a dolgot! Viszont úgy érzem a fiúkat nehezebb tisztítani, több résük van

    – írta a videóhoz a rapper, aki egy plüssmaci segítségével mutatta meg a pelenkázás rejtelmeit. 

  • 2023 június 16-án kerülhet mozikba a Disney Pixar legújabb alkotása, ami az Elementálok címet viseli.

    FS4lWL7VIAETIwm
    Fotó: Twitter

    Az animációs filmek császárának számító Pixar nagyon ritkán okoz csalódást, ha az alkotásaikról van szó. Hamarosan mozikba kerül a Lightyear című filmjük is, jövőre pedig az Elementálok mozira válthatunk jegyet, ami egy olyan világba kalauzol el bennünket, amit a föld, víz, tűz, levegő elemei laknak, mint személyek.

    A főszereplők egy "tűzről pattant" láng lány lesz, illetve egy árral úszó víz fiú, akik annak ellenére, hogy mennyire eltérőek, szépen lassan rájönnek, hogy mégis sok a közös vonásuk.

    A filmet Peter Sohn rendezi, és egy koncepciós rajzot is kaptunk a bejelentés mellé, amin a főhősök szerepelnek.