új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Befutott a Stranger Things maratoni hosszúságú évadának végső előzetese, ugyanis pénteken (05.27) végre megjelenik a Netflixen a negyedik etap első felvonása.

    st4
    Fotó: YouTube

    A mostani trailer rövid, de annál tömörebb, amiből megtudhatjuk, hogy bizony nem szégyen a futás, ha épp egy másik dimenzióból való lények törnek az ember életére.

  • Végre befutott a Russo fivérek (Amerika Kapitány Polgárháború, Bosszúállók Végjáték) Netflixen debütáló akciófilmjének első trailere, amiben a bajszos Chris Evans és Ryan Gosling fognak egymásnak feszülni.

    gosling
    Fotó: YouTube

    A Szürke Ember 2022. július 22-én lesz elérhető a Netflix kínálatában, addig pedig be kell érjük az alábbi, meglehetősen akciódús előzetessel, ami egy igen húzós filmet ígér.

    Ryan Gosling és Chris Evans mellett még a csodaszép Ana de Armas is szerepelni fog, akit legutóbb például a 007: Nincs idő meghalniban láthattunk akciózni.

  • Széles mosollyal az arcán köszönt be az Instáján az amerikai edző.

    Shane Tusup és Szabó Zsófi május 18-án bontotta fel az eljegyzését, amelynek okáról egyelőre mindkét fél hallgat. Úgy tűnik azonban, Tusupot nem küldte padlóra a szakítás: a barátaival időzik, kirándul és igen jó kedvében van.

    Mutatjuk:

  • Micsoda romantika.

    Egy fülig szerelmes skót több, mindössze két hónap csevegés után mint 6000 kilométert repült, hogy találkozzon egy amerikai lánnyal, a Tinderen ismerkedett meg — miután tévesen azt hitte, hogy Edinburgh-ban él.

    A 32 éves Paddy Campbell csak akkor használta először az alkalmazást, amikor egy barátja letöltötte neki, miután januárban szingli lett. Március 21-én match-elt a 28 éves Bridget Kellyvel, aki a Tinder Passport segítségével skót randipartnert keresett, miután megunta, hogy folyamatosan amerikaiakkal jár.

    Amikor Bridget megkérdezte, hogy "Milyen az időjárás arrafelé?" Paddy rájött, hogy a lány valójában nem is Edinburgh-ban van, a hatórás időeltolódás ellenére azonban így is megállás nélkül beszélgettek. Bridget később poénból meghívta a férfit, hogy legyen a partnere egyik barátnőjének az esküvőjén — melyre Paddy örömmel válaszolt igennel. 

    A lány meglepetésére a férfi tényleg megvette a Chicagóba szóló repülőjegyét, és pár nappal később elutazott Bridgethez, hogy felejthetetlen napokat töltsenek el együtt. 

  • Billie Eilish szerint nagyon fárasztó együtt élni a Tourette-szindrómával, pláne, hogy sokan nevetnek rajta, mintha viccelne.

    billie
    Fotó: YouTube

    Billie nemrég David Lettermannel beszélgetett a „My Next Guest Need No Introduction” című Netflix sorozatának egyik epizódjában, ahol a 20 éves énekesnő őszintén beszélt arról, milyen az élet Tourette-szindrómásként.

    „Nagyon fura, nem igazán szoktam beszélni róla. A leggyakoribb, amivel találkoztam, hogy az emberek nevetnek rajta, mert azt gondolják, hogy vicces akarok lenni. Azt hiszik, hogy a tikkeléssel valami vicces mozdulatot produkálok, amire nevetéssel reagálnak, de nekem ez nagyon sértő.” – vallotta be az énekesnő.

    Billie elmagyarázta, hogy amikor előjönnek ezek a tikkelések nála, akkor a fülét mozgatja előre és hátra, vagy épp az állkapcsát csattogtatja, esetleg megfeszíti valamelyik izmát, de elmondása szerint, ha valaki beszélget vele, ezt észre sem lehet venni, de számára elképesztően fárasztó.

    A fiatal világsztár azonban az évek alatt megtanulta elfogadni a helyzetet, mint mondta, emellett is talált barátokat, szóval egész komfortosan él már együtt a betegséggel.

    (TMZ)

  • A friss házasok nem unatkoznak.

    kenner
    Fotó: Instagram

    Kourtney Kardashian és Travis Barker nemrég összeházasodott, a páros pedig máris belevetette magát az izgalmakba, ugyanis legutóbb Portofinoban kapták le őket, amint ruhában ugrottak le a yachtukról.

     Sokan egyébként már unják a párost, illetve többeknek feltűnt, hogy még soha nem látták Travis Barkert mosolyogni.

  • A 18 éves Dor Bahadur Khapangi bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a világ legalacsonyabb férfi tinije.

    A Nepálban élő fiatalember mindössze 73 centi magas és 2004-ben született.

    A Rekordok Könyve szerint, a legfiatalabb nőnemű tinédzser egy indiai lány volt eddig, akit Jyoti Amgenak hívnak, jelenleg 28 éves és szerepelt több amerikai talkshowban, illetve az American Horror Story: Freak Show-ban is feltűnt 2014-ben.

  • „Te nem olyan vagy, mint a többi isten, akit megöltem” – hangzik el a Thor – Szerelem és Mennydörgés új előzetesében a mondat Christian Bale szájából, aki egészen brutális átalakuláson esett át, ismételten.

    thor
    Fotó: YouTube

    Az új trailer sokkal jobbra sikerült az előzőnél, itt már kicsit jobban képben lehetünk, hogy mégis milyen mozira számítsunk a Marvel nyári blockbusterétől. 

    Az Amerikai Pszicho és a Sötét Lovag trilógia sztárja ezúttal Gorr, az istenölőt fogja alakitani, akinek külseje egészen rémálomba illően sikerült és fogadalma szerint, mindent megtesz azért, hogy az összes istent eltüntesse a földről.

  • O-ó...

    Képernyőkép 2022-05-24 115322.png
    Fotó: @VerdeSelvans / Twitter

    Felettébb szerencsétlenül alakult egy hongkongi család egyszerű bevásárlása, a gyerekek ugyanis összetörtek egy gigászi méretű porcelánszobrot — melynek értéke nem meglepő módon csillagászati méretű. 

    Az aranyszínű szoborért 52 800 hongkongi dollárt (kb. 2,4 millió forintot) kértek volna el, a család azonban kapott egy kis kedvezményt a baleset miatt, így csak 33 600 hongkongi dollárt, azaz átszámolva körülbelül 1,5 millió forintnyi összeget kellett megtéríteniük.

  • Lukács László regisztrált az Instagramra.

    Képernyőkép 2022-05-24 121512.png

    Fejes Tamás és Sidlovics Gábor után Lukács László is megjelent az Instagramon, így mostantól nem csak a gitáros és a dobos életének pillanatait követhetik nyomon a zenekar rajongói. Ez azért is érdekes, mert az alapító-frontember korábban nem mutatott túl nagy érdeklődést a közösségi média iránt, de úgy látszik, a másik két tagot látva, akik naponta többször is becsekkolnak az Instájukra, ő is kedvet kapott a posztoláshoz.

    Ugyan még csak néhány nap telt el a regisztrációja óta, az énekes már jó pár bejegyzést publikált. 

  • Természetesen egy TikTokkerről van szó.

    Képernyőkép 2022-05-24 104921.png
    Fotó: @xpmovement / tiktok

    Az, hogy mindezt miért csinálja nem derül ki, valószínűleg csak a kíváncsiság hajtja, követői azonban sok mindenben támogatják.

    A férfi beszámolója szerint az első 1-2 hónapban borzalmasan nézett ki a tenyere, az ott lévő puha és érzékeny bőr ugyanis nehezen tudott alkalmazkodni a folyamatos terheléshez. Ez idő alatt tenyere folyamatosan hámlott, a második hónap után azonban bőre teljesen adaptálódott az új "életformához". 

    Bevallása szerint a bőr a tenyerén megkeményedett és sokkal ellenállóbb lett, távolról pedig teljesen úgy nézett ki, mint azelőtt, hogy elkezdett volna rajtuk járni — közelebbről azonban szembetűnő a különbség. Tenyerén kívül a férfi izmai és ízületei is megerősödtek, minek köszönhetően körülbelül három hónap után már nem okozott különösebb fájdalmat sem a négykézláb járás. 

    Negyven hét után a férfi keze és tenyere távolról továbbra is normálisnak tűnik a valóságban azonban sokkal keményebb, erősebb és ellenállóbb.

    A videós beszámolót alább nézheti meg: 

  • Ráadásul párzás után. 

    A képeken az láthatjuk, amint a nőstény tigris hevesen ráveti magát a hímre, az azonban nem hagyta magát, így hamar egy kisebb összetűzés alakult ki közöttük. Az állatok két lábra állva, a levegőben birkóztak, melyről egy dél-afrikai fotósnak köszönhetően lélegzetelállító fotók is készültek. Alább veheti őket szemügyre: 

  • höri
    Fotó: YouTube

    A tökéletes beltéri pikniken vett részt a videó főszereplője, ez a cuki hörcsög. 

    Gazdája, akire csak „apukaként” hivatkozik a The Dodo YouTube-csatorna, egy hadseregnek is elég mennyiségű ételt pakolt kedvence elé, aki nem volt rest befalni mindent az utolsó falatig.

  • Ez lesz az első alkalom, hogy a trónutódlási sorban a második herceg egyedül szerepel egy hivatalos pénzérmén — emlékeztet az MTI.

    GettyImages-925875278
    Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

    Az érmén Cambridge hercegének arcmása látható a HRH The Duke of Cambridge felirattal. A herceg nevét a W betű (William) jelzi, születésnapjára — melyet június 21-én ünnepel — pedig a 40-es szám emlékeztet. Az érmét Thomas T. Docherty tervezte.

    Elmondása szerint a portré megalkotásánál az egyensúlyra törekedett a fiatal, energikus apa és a királyi pozíció ünnepélyes jellegének ábrázolása között. Vilmos herceg arcát a hagyományos oldalprofilhoz képest kissé szembe fordulva ábrázolja, ami bevallása szerint egy dinamikusabb portrét eredményezett. 

    A herceg 2011-ben kötött házassága alkalmából szintén egy ötfontos érmét nyomtak, melyen Katalin hercegnővel együtt szerepeltek. 

  • Miután megpillantott néhány étvágygerjesztő diót, a nőstény — amely akár két méter magasra is képes ugrani — a levegőbe rugaszkodott, hogy megragadja a vacsoráját a hollandiai Berghemben. Bár három másik is volt a közelben, ő különösen fürge volt — jegyezte meg Jens Stahl fotós, aki hónapokig várt, hogy megörökíthessen egy ehhez hasonló pillanatot.