új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az Index is beszámolt már arról, hogy horrorfilm készül a Micimackó alapján, amelyben Mackó és Malacka közösen fognak tinikre vadászni.

    mac
    Fotó: Instagram

    Természetesen nem a Disney égisze alatt készül a Micimackó: Méz és vér című elképesztően trash-nek ígérkező horrorfilmje, amiben a Százholdas pagony lakóinak öltözött elmebetegek indulnak áldozatokat keresni. Nemrég kiderült, hogy nem csak Mackó és Malacka lesz benne a filmben, hanem Füles is, akit a címszereplő és legjobb barátja, nos, megesznek valamikor a film elején.

  • A színész még mindig tudja, mitől döglik a légy. Ez esetben a méh.

    atkinsown
    Fotó: YouTube

    Június 24-től kerül be a Netflix kínálatába a Mr. Beant alakító Rowan Atkinson legújabb vígjátéksorozata, amiben a címszereplő egy olyan férfit alakít, aki luxusházakat őriz. Az egyik nyugisnak tűnő napja azonban katasztrofálissá válik, miután képbe kerül egy pimasz méhecske.

  • Nem véletlenül tolódott a szertartás. 

    A páros eredetileg 1956-ban találkozott, azonban mindketten házasok voltak akkoriban, Alex akkor kérte meg Jane kezét, amikor a hölgy elvált az első férjétől. Mindkettőjüknek volt már gyermeke a korábbi kapcsolatából,

    A szülői feladatok, illetve a biztos anyagiak megteremtése pedig fontosabbnak bizonyult, mint egy házasság, így az évek csak úgy repkedtek, de ők maguk soha nem álltak oltár elé.

    Egészen mostanáig. A 89 és 90 éves Jane és Alex Hamilton vasárnap végre kimondta a boldogító igent, mindössze 60 évvel azután, hogy eljegyezték volna egymást még 1962-ben. 

  • Képernyőkép 2022-05-28 171834.png

    Rubint Réka Instagram-posztjából derült ki, hogy az unokahúga mostantól feleség.

    Drága Rella & Soma! Hosszú-hosszú életen át tartó, VÉGTELEN boldogságot kívánunk Nektek, egészségben, szeretetben! Drága Rella! Vidd tovább a szerelmetekben és a jövőbeni családotokban azokat az értékeket, amit a Rubint család őriz! Minden körülmények közt legyetek egymásnak kitartó SZÖVETSÉGESEI! Mert ez a Titok! Sok BOLDOGSÁGOT!!!

    – olvasható a megosztott kép mellett, amellyel Schobert Norbert párja megmutatta a Rubint Rella és Novothny Soma Zsombor boldogságát. 

    Az életmódtanácsadó-fitneszedző és a jelenleg Cipruson játszó futballista egyébként 2018 óta alkot egy párt és 2019-ben jegyezték el egymást. Rubint Réka Instagram-sztorijából az is kiderült, hogy az ara fel is vette a férje nevét, így mostantól Novothny-Rubint Rellának hívják. 

  • Betegség miatt szaladtak fel rá a kilók – derült ki Molnár Anikó Instagramjára feltöltött videójából. A súlyfeleslegtől viszont mostanra megszabadult.

    molnaraniko-386
    Fotó: Szécsi István / Velvet

    Hogy miként sikerült ledobnia 28 kilót – amiből csak 8 kiló jött vissza rá –, most részletesen elmagyarázta. Molnár Anikó szerint a legfontosabb, hogy az ember kiderítse, mitől hízott meg, magyarán az okokat kell elsőként megtalálni, még azelőtt, hogy bármilyen diétába fogna az ember.

    Nálam úgy kezdődött, hogy már 105 kiló voltam és nem tudtam elképzelni, hoogy mitől hízok ennyire. Illetve hát volt egy elképzelésem, mégpedig az, hogy én 8 éves koromtól folyamatosan sportoltam, vagy 7 éves koromtól, egészen 36 éves koromig, amikor elkezdtem az új szakmámat, a sminktetoválást és egyszerűen annyira elvitt magával a munka meg a vendégkörkialakítás, hogy rettenetesen fáradt voltam és abbahagytam a mozgást 

    – vezette fel a történetét Molnár Anikó. Amikor már 100 kiló felett járt, annyira nem érezte jól magát, de mindent arra fogott, hogy egyik napról a másikra abbahagyta a mozgást. Egy orvosi vizsgálat során azonban fény derült rá, hogy a hízás hátterében ennél komolyabb probléma áll. Az orvosa azt mondta, 

    egy hajszálra van a cukorbetegségtől és a hízása ennek köszönhető.

    Molnár Anikó orvosi javaslatra elkezdett egy gyógyszeres kezelést, majd visszament 1-2 hónap múlva, ugyanannyi súllyal. Ezek után az endokrinológus orvos felírt egy injekciót, amit minden nap be kellett adnia magának. Ennek köszönhetően 10 hónap alatt 28 kilót fogyott. A szerről annyit árult el, hogy egy hasnyálmirigyre ható injekcióról van szó, amit orvosi ellenőrzés mellett használt. 

    A teljes beszámolót itt tudja visszahallgatni:

     (via 168 Óra)

  • Katonai járművek, egyedi kamionok, leopárd tank, erő- és munkagépek, valamint repülőmodell kiállítás és látványos showelemek színesítik az országban is egyedülálló autós eseményt, a Debrecen Drive-ot, amit most hétvégén tartanak a debreceni Nagyerdőn.

    A szervezők több mint 50 ezer m2-en, ötszáz különböző járművel és számtalan programmal várják az érdeklődőket a gyereknapi hétvégén. 

    A Debrecen Drive nem egy klasszikus autós kiállítás vagy autós találkozó, ennél jóval több programeleme van a rendezvénynek, amelyeket úgy állítottak össze, hogy  a család minden tagja találjon magának szórakoztató elfoglaltságot a helyszínen. 

    A háromnapos rendezvény május 27-én Night Drive Show-val indult, melynek során autós, motoros kaszkadőrök és akrobaták mutatványait láthatták az érdeklődők. Ám a gyermeknapi hétvége miatt a kicsiknek is készültek külön programokkal a szervezők: a Nagyerdei Ködszínház és az Unifit közötti területen található színpadon vasárnap 10 órától Tompeti és barátai, valamint a Ládafia Bábszínház is fellép majd.

    A Forma-1-es világot hozza Debrecenbe a Schaeffler Mini Drive, a gyerekeknek szóló autóverseny.

    A futam ötletét az amerikai filmekben található „ládaderbik” népszerűsége adta, ennek az alapjait készítették el és adták át a csapatoknak. A versenyre részben kiállítók és iskolai csapatok építették meg saját autójukat, mellyel különböző ügyességi feladatokon kell majd részt venniük – tájékoztattak a szervezők a közleményükben.

    minidrive01
    Fotó: Debrecen Drive

    A játszótéri részen is sok újdonsággal készülnek: ilyen lesz a 16x12 méteres felfújható nerf csataaréna, amiben interaktív, érzékelős mellényben szivacsgolyókkal és fegyverekkel tudnak összecsapni a versenyzők. Újdonság lesz továbbá egy nosztalgia vurstli, ahol célbadobó és ügyességi játékokkal a békebeli időket megidézve maguk az animátorok is a korszaknak megfelelő öltözékben várják a játékosokat.

     

  • Férfinap alkalmából meglehetősen meredek versenyt tartottak a Németországban található Schwanebeckben.

    Az egyik lakos kitalálta, hogy át kellene emelni a Junglecamp című tévéműsorban látottakat, és rendezzenek egy versenyt, ahol malacok szemeit kell minél messzebb köpni. Igen, a résztvevők malacszemet vettek a szájukba, és az győzedelmeskedett, aki képes volt a legmesszebb köpni azt.

  • Ahogy az egymásra találásuk, úgy a szakításuk is foglalkoztatja az embereket.

    Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme amilyen gyorsan beteljesült, olyan hamar ért véget. Persze, ahogy az lenni szokott, a celebek csak a boldogságukkal szeretnek parádézni, amikor valami rossz történik az életükben, arról lehetőség szerint a legkevesebb információt osztják meg a nyilvánossággal. Ennek lehet kutatni a miértjét, ami talán abban gyökerezik, hogy

    ha a fájdalmas és balul sikerült döntéseikről is beszámolnának, akkor mindenki számára nyilvánvaló lenne, hogy bizony ők sem tökéletesek – még akkor sem, ha magukat és az életüket igyekeznek a címlapokon mesésre retusálni. 

    Szabó Zsófi és Shane Tusup együtt számolt be az Instán arról, hogy felbontották az eljegyzésüket. A bulvársajtó persze megkezdte a találgatást, ilyenkor mindig vannak névtelen informátorok, akik az érintetteknél is jobban tudnak mindent, mostanra ott tartunk, hogy Shane Tusup állítólag agresszívan viselkedett Szabó Zsófival. Az igazságot viszont csak ők maguk tudják, amiről egyelőre nem beszélnek – bár feltehetőleg, ha elmúlik egy kis idő, valamelyik újságban lesz majd egy olyan címlapanyag, ahol „őszintén vall”„kitálal”, vagy csak simán „elszólja magát” valamelyik. 

    De ne siessünk ennyire előre, egyelőre a találgatások szintjén állunk, ahol újabb szereplő igyekszik megfejteni a magyar sajtót letaroló szakítás okát. Kembe Sorel a TikTok-oldalán részletezte, szerinte mi állhat amögött, hogy nem működött a tévés és az amerikai edző kapcsolata. A színész, aki korábban Szabó Zsófival is dolgozott, úgy véli, Tusup nárcisztikus, és az ő részéről épp ezért teljesen üres volt ez az egész, az ilyen típusú emberek ugyanis csak kihasználják a sebezhető nőket. 

    ”A nárcisztikus, irányításmániás férfiak szabad prédája a szép, érzelmileg elhanyagolt nő, aki nem baj, ha elvált, és kisgyermeke is van – ezáltal érzelmileg teljesen kiszolgáltatott. A nárcisztikus férfiak kapcsolatai tök felszínesek, hiányzik belőlük az empátia, magyarul:

    magasról szarnak a másikra.

    Azt hiszik, mások véleménye is pozitív róluk, és folyamatosan meg akarják mutatni, mennyire zseniálisak. Ha valamelyik hibájuk és gyengeségük felszínre kerül, az iszonyatos tragédia, mert ugye ők felsőbbrendűek. Nem?” – magyarázta a színész a videójában, a naiv nők számára jótanácsként hozzátéve: 

    Nem minden arany, ami fénylik.

    A teljes monológot itt tekintheti meg:

    @iamkembesorel Nem minden pasi arany, aki fénylik. IG: iamkembesorel #kembesorel #fyp #nárcisztikus #apakomplexus #elme ♬ eredeti hang - Kembe Sorel
  • Az énekesnő februárban adott életet a gyermekeinek, akik a Lujza, Keve és Zalán neveket kapták.

    Eddig csak a babakocsikkal készített fotókat, most azonban karjában a három kisbabával jelentkezett be az oldalán Rúzsa Magdolna.

    A babák szépen nőnek, s bár egy gyermekkel is nagyon sok a teendő, úgy tűnik, az édesanya megbirkózik a tripla feladattal. 

    Rúzsa Magdi mindeközben már a visszatérésre készül: július 1-jén a Budapest Parkban áll színpadra. 

  • A TV2 műsorvezetője az önelfogadás fontosságáról osztotta meg a gondolatait.

    Lékai-Kiss Ramóna a Tények műsorában mesélt személyes tapasztalatairól, az önelfogadás kérdését illetően. Véleménye szerint egyéni döntés az, hogyha az ember kisportoltan szereti a testét, vagy az is, ha esetleg száz kilósan érzi jól magát a bőrében. Legyen az mentális vagy fizikális erőbefektetés, minden esetben önmaga számára kell megfeleljen valaki. Bár a műsorvezetőnő is rendkívül aktív a közösségi oldalán, de azt is látja, hogy ezek az oldalak nem mindig olyan képeket festhetnek le, mint a valóság. 

    Vannak ezek a bizonyos applikációk, amivel nagyon sok embernek az arca konkrétan ugyanolyanná válik az instán és a facebookon. Ez már csak azért sem jó, mert más emberekben rossz érzést kelt. Fiatalokat elviszünk egy olyan irányba, hogy már húszévesen azt érzik, hogy plasztikáztatniuk kell, mert ők is olyanok akarnak lenni, pedig senki nem olyan valójában

    – nyilatkozta Ramóna, hozzátéve:

    Nekem egyébként életem egyik legszebb bókja az volt, amikor azt mondták nekem, hogy Jézusom, te tényleg úgy nézel ki, mint az Instán!

  • Zoe Sadler 23 éven át azzal a furcsa szokással élt, hogy semmi mást nem evett, csak sajtos hagymás csipszes kenyeret.

    Azonban hála a hipnoterapeutaként dolgozó David Kilmurry-nek, a fiatal nő ennyi idő után nemrég normális ételt vitt be a szervezetébe. Sadler ugyanis éltelfóbiás volt már gyerekkora óta, épp ezért semmi mást nem bírt megenni, csak a sajtos hagymás csipszes szendvicset, amiből naponta két csomaggal is simán elfogyasztott az elmúlt 20 évben. 

    Anya és apa megpróbált nekem másfajta ételt adni gyerekkoromban, de mindig elutasítottam. Az egyetlen dolog, amit hajlandó voltam lenyelni, az a csipsz volt

    – mesélte Zoe, aki az iskolába is ilyen ételt vitt magával uzsonnára. Azonban miután alávetette magát Kilmurry terápiájának, sikerült legyőznie a más ételektől való félelmét, így végre teljes életet élhet.

  • Tovább dübörög a Csillagok háborúja.

    Rövid előzetest kapott a Disney Plusra érkező Star Wars: Andor sorozat, aminek főszereplője a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andor lesz. A sorozat a film eseményei előtt játszódnak majd, amiben az ellenállás keserves harcot vív az őket elnyomó Birodalom ellen.

    Érdekesség, hogy a trailerben egy pillanatra felbukkannak az egykori köztársaság klónjai is, akik az előzmény-filmekben kivétel nélkül CGI segítségével voltak megalkotva, azonban itt már valódi emberek fogják őket alakitani.