új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Lassan már meg sem lepődünk ezen...

    simpsons
    Fotó: Tiktok

    Újabb beteljesült jóslattal bővülhet A Simpson család listája. Mint ismert, az animációs sorozat Lady Gaga Superbowl félidős műsorától az okosórán át Donald Trump elnökségéig egészen hihetetlen mennyiségű dolgot jövendölt már meg közel 35 éves sugárzása óta, most pedig a majomhimlővel kapcsolatban lehettek elképesztő megérzéseik a készítőknek.

    Egy 2005–ös epizódban ugyanis Bart és Milhouse fején egy majom mászkált, ami után a két fiú beteg lett: tetvektől vakaróztak és megfázáshoz hasonló tüneteket produkáltak, rázta őket a hideg és köhögtek. Pont, mint a majomhimlő tünetei...

    (via Indy100)

  • A Warner Bros. Discovery megalakulásával jelentős változások köszöntöttek be a stúdiónál, elég csak arra gondolni, hogy a DC részleg új vezetője nemrég elkaszált több, már leforgatott, vagy éppen készülőben lévő filmet, köztük a Batgirlt is, ami az HBO Max-re érkezett volna.

    A Batgirl mellett azonban több cím is a kukában végezte, ilyen például a Scoob: holiday haunt animációs film, ami a Scoob! egyfajta előzménye lett volna, amiben a fiatal Rejtély Rt. tagjai karácsonykor keverednek bele egy szellembe.

    Az IGN azonban arról számolt  most be, hogy a WBD. újabb döntése értelmében "lelassították" a munkálatokat az olyan címeknél, ahol egyelőre nincs rendező sem.

    Ilyen például a régóta emlegetett, fekete Superman sorozat, amiben Michael B. Jordan alakította volna az Acélembert (aki itt nem Clark Kent, hanem egy másik karakter, Calvin Ellis), illetve ideiglenesen parkolópályára került a Zöld lámpás, és a Statick Shock sorozat munkálatai is.

  •  Ehhez az évadhoz ütős zenei aláfestés dukál.

    Befutott a Rick és Morty hatodik szezonjának első előzetese, amiben annyi belsős poén és filmes referencia van, hogy nyugodtan lehet oda-vissza elemezni a szeptember 4-ei premierig.

    Addig is, mutatjuk a trailert.

  • Tom Cruise még a 2008-as Trópusi Viharban alakította az agresszív és trágár producert, Les Grossmant, akinek figuráját nehéz elfelejteni, elég csak a mára legendás telefonbeszélgetésre, vagy táncjelenetre gondolni.

    lesgrossman
    Fotó: youtube

    Cruise annyira szerette a figurát, hogy egy időben arról is volt szó, hogy saját filmet kaphat Grossman, azonban ebből végül nem lett semmi. A Top Gun sztárja viszont nemrég arról beszélt, hogy biztos abban, hogy láthatjuk még a szerepben.

    A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy Cruise és Christoper McQuarrie számos új projekten dolgozik, amik közül az egyik egy akciófilm lesz, a másik pedig egy táncos musical lenne, a harmadik pedig egy Les Grossmanre fókuszáló mozifilm. Innen már csak annyi a dolgunk, hogy várunk a hivatalos bejelentésekre.

  • A következő Marilyn Monroeként emlegetik ezt a 23 éves lányt, akit az interneten kezdtek ki a trollok, és halálos fenyegetéseket is kapott már a megjelenése miatt.

    Leylah Dobinson, aki magát modellként, illetve tartalomgyártóként definiál, több mint 20 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, saját bevallása szerint pedig a szexszimbólum, Marilyn Monroe természetes szépsége, és személyisége inspirálja őt.

    Azonban a Monroe hasonmás kénytelen volt azzal is szembesülni, hogy sokan vannak a neten, akik elítélik őt, és "kamunak", vagy épp "nárcisztikusnak" nevezik, de az is előfordult már, hogy halálosan megfenyegették őt. Leylah ezzel szemben nem adja fel, mindig is modell akart lenni, és azt mondja, hogy az ilyen támadásokkal csak azt érik el, hogy még keményebben dolgozzon az álmaiért. 

  • Angus Cloud karaktere az egyik legnépszerűbb figura az Eufória rajongói között, azonban a színészt nagyon zavarja, hogy sokan azt gondolják, önmagát alakítja az HBO sorozatában, ennek pedig hangot is adott.

    "Zavar, amikor az emberek azt mondják, hogy milyen könnyű nekem, hiszen csak önmagamat kell adnom. Mégis miből gondolják ezt? Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Nagyon sokat teszek bele a figurába. Gondoljon mindenkit amit akar, de semmi köze hozzám." - fakadt ki Angus, aki hamarosan visszatér Fez szerepében az Eufória harmadik évadában.

  • Ruben Östlund filmje, a Szomorúság háromszöge nem az a mozifilm, amit mindenkinek lehet nyugodt szívvel ajánlani.

    WH
    Fotó: youtube

    A film főszereplője, egy luxushajó alkoholista és cinikus kapitánya ( Woody Harrelson), aki egy celebekkel, influenszerekkel és a felsőbb tízezer krémjével indul útnak, akiket egytől egyig megvet. Azonban minden a feje tetejére áll, amikor hajótörést szenvednek, a kapitány pedig kénytelen lesz megtanulni összedolgozni az általa annyira gyűlölt figurákkal, ha életben akar maradni.

    Az biztos, hogy a Szomorúság háromszöge nem közönségfilm lesz, ugyanis már az előzetes is bővelkedik gusztustalan jelenetekben.:

  • Nem egyszer vádolták már kannibalizmussal a 35 éves amerikai színészt, a Discovery+-on hamarosan megjelenő dokumentumfilm pedig még több szörnyűséget tervez leleplezni.

    Mint arról az Index is beszámolt, Hammer ellen még 2021-ben indított eljárást a Los Angeles-i Rendőrkapitányság, miután egy akkor 24 éves, Effie nevezetű lány azt állította, hogy a színész 2017-ben négy órán keresztül erőszakoskodott vele, nem ez volt azonban az első eset, hogy baljós felhők jelentek volna meg Hammer feje fölött – pár hónappal korábban ugyanis az a hír kezdett el terjedni, hogy a színész arról fantáziál, hogy törné össze majd enné meg egyik barátnője bordáit

    Az ügy mostanra odáig fajult, hogy Hammer életéről egy egész dokumentumfilm is készülőben van, mely az előbb leírtakat bizonyítékokkal készül alátámasztani és még több szörnyűséget tervez leleplezni. Az előzetest alább nézheti meg: 

  • Kétségbeesetten keresik a színészt, aki megformálja a fiatal Vilmos herceget.

    Nem indul könnyen a Netflix népszerű drámasorozata, A Korona 5. évada, legalábbis a stábtagoknak biztosan nem. A szuperprodukció forgatása pár hét múlva kezdődik, ugyanakkor még mindig nem tudni, ki alakítja majd az ifjú Vilmos herceget, egyelőre ugyanis a készítők nem találtak megfelelő színészt. Nemrég egy internetes hirdetést is feladtak, hátha így nagyobb sikerrel járnak, az idő ugyanis sürget: az új epizódok novemberben elvileg már meg is érkeznek a streamingszolgáltató felületére.

    „Ez jelentős szerep ebben a díjnyertes drámában, és egy fizikailag igen hasonló szereplőt keresünk. A forgatás 2022. szeptember elején kezdődik. Előzetes színészi szakmai tapasztalat nem szükséges” - idézte a Metro a szóban forgó felhívást, amely szerint a színész és annak családja is komoly támogatásra számíthat a műsortól. Ennek ellenére biztos nem lesz könnyű dolga a szerencsés kiválasztottnak, hiszen kevesebb, mint egy hónap áll majd a rendelkezésére, hogy megfelelően felkészüljön.

    Ráadásul úgy tudni, nem csak Vilmos, de öccse, a még gyerek Harry megformálójának kiléte is kérdéses, amelynél szintén a külsőt és a tehetséget keresik a castingosok a tapasztalattal szemben. Szüleiket azonban biztosan Elizabeth Debicki és Dominic West alakítja majd.

  • A TV2 táncos vetélkedőjének új versenyzőit egy hétfői sajtótájékoztatón leplezték le, egy hazai lap információi szerint azonban eredetileg másképp nézett volna ki a felállás.

    A Dancing with the Stars harmadik évadában többek között ott lesz Rubint Réka, aki az előző évad nyertesével, Andrei Mangrával szántja majd fel a parkettet, de többek között Kulcsár Edinát, Vavra Bencét, Zimány Lindát és Csobot Adélt is láthatjuk majd hétről-hétre – a versenyzők teljesen névsoráról ebben a cikkünkben számoltunk be. 

    A Blikk azonban úgy tudja, ez a felállás nemrégiben még máshogy nézett ki, az előzetes tervek szerint ugyanis Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edzője is a versenyzők között lett volna, az utolsó pillanatban azonban mégsem engedték, hogy részt vegyen versenyben.

    Nagy durranás lett volna, hiszen a Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció 

    – mesélte a lapnak egy a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor, aki később hozzátette, hosszas egyeztetés után a produkcióvezetők végül úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak, a verseny ugyanis egy nagyon hosszú, komoly feszültségekkel járó, embert próbáló feladat, így nem akarták, hogy Shane az adások alatt esetlegesen úgy viselkedjen, amit majd később megbán.

    Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatnak

    – fejezte be az informátor. A Blikk egyébként a TV2 sajtóosztályát is megkereste az üggyel kapcsolatban, akik semleges választ adtak kérdésükre, nem erősítették meg az állítások igazságtartalmát, de nem is cáfolták azt.

  • A Dűne főszereplőjét több szemfüles rajongó is kiszúrta.

    GettyImages-1414130455
    Fotó: Joseph Okpako / Getty Images

    A maceszgombóc után a magyar fesztiválélménybe is belekóstolt Timotheé Chalamet! Hiába a baseballsapka és az arcmaszk, a Dűne 2. forgatása miatt Budapesten tartózkodó fiatal színészt többen is kiszúrták a Sziget fesztivál első, szerdai napján, ahogy a VIP emelvényen bulizott a Rüfüs Du Sol dallamaira.

    Egyelőre nem tudni, Chalamet a többi napon is kilátogat-e a Hajógyári szigetre, mindenesetre tegnap a róla készült videó alapján nagyon jól érezte magát:

      

  • Egy kisebb edzőtáborban készül ismét kirobbanó formába lendülni az Aquaman sztárja.

    GettyImages-1072421804
    Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

    Nem is akármilyen csapatot kerített magának a színész azért, hogy újra régi fényében tündökölhessen. Szamoai filmkaszkadőrök fogják segíteni a felkészülését, és tekintve hogy ő maga is Hawaii-i származású, rendkívül jó hangulatú edzésnapok elébe nézhet a társulat. Momoa akciófilmjei révén mindig is fantasztikus fizikumáról volt híres, rövidesen a Halálos Iramban 10-ben, illetve a Dűne 2. részében lesz látható. Mostani bejegyzésében az edzésnapjának a jegesfürdős befejezését osztotta meg, amit jól kivehetően egy egyszerű fagyasztóládában ejtett meg ezúttal.

  • Bár a Forma–1 pályáin sokáig nem volt ellenfele, a mindennapokban annyira mégsem magabiztos sofőr Lewis Hamilton.

    Erről maga a sztárpilóta mesélt egy interjúban nemrég, ahol bevallotta, leginkább a forgalomtól tart.

    „Nagyon stresszesnek találom”–ismerte el Hamilton, akinek megtépázza az idegeit, mennyi mindenre kell odafigyelnie a gyalogosoktól kezdve az útkereszteződéseken át akár a dugókig.

    „Őrület ez az út. Annyi minden történik egyszerre, hogy igazából bármi előfordulhat” – magyarázta vezetés közben a hétszeres világbajnok, aki ennek ellenére azért jó pár luxusautó büszke tulajdonosa.

    (via RTL)

  • Az idős hölgy nem éppen a repüléstől viszolygók sorát erősíti. 

    Northfoto/
    Northfoto/
    Fotó: Sue Ryder / SWNS

    Egy 93 éves félémet nem ismerő brit nagymama, Betty Bromage halált megvető bátorsággal rögzítette magát egy repülőgéphez. A nyugdíjas hölgyet egy csokoládészelet tévéreklámja inspirálta arra, hogy a szárnyas tetejére álljon, hogy teljesítsen egy teljes repülési kört, aminek a végén még Guinness-rekordot is felállított. A vakmerő nagyi ugyanakkor nem először teszi meg az észvesztő utat,

    már ötödik alkalommal emelkedett a felhők közé, profikat megszégyenítő módon. 

    Extrém hobbiját még 87 esztendősen kezdte el, amikor is az említett reklámfilmet látva azt gondolta „ezt ő is megtudná csinálni”. Betty a sima kedvtelésen túlmutatva, küldetése céljának tekinti a jótékonykodást, ezért adományokat gyűjt minden felszállásával a Sue Ryder palliatív ellátással foglalkozó jótékonysági szervezet számára. A legutóbbi repüléséről készült felvételeket itt láthatja:

    via (Daily Mail)

  • A Kardashian-klán realityműsora újabb évaddal tér vissza.

    GettyImages-1186820071 (1)
    Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

    A családi drámákban bővelkedő The Kardashians ismét visszatér a képernyőkre, és a második évad eseményei pontosan ott veszik fel a fonalat, ahol a történések korábban abbamaradtak. Ugyan a széria lényegében leköveti a celeb família hétköznapjait, azok semmilyen szempontból sem mondhatóak átlagosnak.

    A média rivaldafényében élő lánytestvérek magánélete és szerelmi viszonyaik jól ismertek lehetnek, ennek ellenére a család tagjai visszatérésükkel az emberközelibb oldalukat is igyekeznek majd megmutatni a nézőknek. A második évad itthon a Disney+ kínálatában fog megjelenni szeptember 22-től, a hozzátartozó kedvcsinálót pedig itt tudja megtekinteni: