új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Meg van a kémia a zsűritagok közt, a többi innen már csak a versenyzőkön múlik.

    Bereczki Zoltán a Sunday Brunchban 2021. szeptember 29-én
    Bereczki Zoltán a Sunday Brunchban 2021. szeptember 29-én
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Mint ahogy azt mi is megírtuk, rövidesen kezdetét veszik a Dancing with the Stars harmadik évadának látványos táncpárbajai, amely idén nem csak új versenyzőkkel, de két teljesen új zsűritaggal, Szente Vajkkal és Juronics Tamással teszi teljessé a TV2 szuperprodukcióját. Bereczki Zoltán a Mokka műsorának vendégeként mesélte el tapasztalatait a nemsokára induló szériáról, és azt is bevallotta, hogy idén talán még kritikusabbak lehetnek a zsűri tagjai, mint valaha is voltak.

    Juronics elhivatottságától nemhogy a versenyzők kezdhetnek el félni, de a színész még zsűriként is "rettegett" a próbafelvételeken, viszont ennek ellenére rögtön „elképesztő kémia” alakult ki zsűritagok között.

    Annyira egy rugóra járt már ott az agyunk, és annyira jó volt a flow-ja az egésznek, hogy tényleg úgy álltam fel, hogy ha ez összejön, akkor ez lehet minden idők legjobb zsűrije. 

    – fejtette ki gondolatait a színész-énekes, aki rendkívül izgalmasnak tartja az idei párosokat, éppen ezért nagyon várja már az első adást.

  • Bár egyelőre még mindig nem tudni, mikor borzonghatunk a disztópia új epizódjain.

    GettyImages-848713940
    Fotó: Lester Cohen / Getty Images

    Nem túlzás kijelenteni, lassan egy örökkévalóságnak érződik a Black Mirror rajongói számára az új évad megérkezése. A Netflix népszerű sorozata utoljára 3 évvel ezelőtt, 2019. nyarán mutatott be új epizódokat (akkor is mindössze hármat), így érthető, ha egyre többeket érdekel, mi a helyzet a várva várt hatodik szezonnal.

    Egyelőre premierdátumról még nagyon korai beszélni, hiszen a produkció körüli munkálatok alig 3 hónapja kezdődtek el, ugyanakkor a Variety szerint nagy nevekkel térhet vissza a Black Mirror: Salma Hayek és Annie Murphy is megbeszéléseket folytat a készítőkkel, Danny Ramirez, Aaron Paul és Kate Mara pedig biztosan feltűnik majd egy–egy epizódban.

    Nem ez lenne az első alkalom, hogy világszerte ismert színészekkel forgatna a disztópia. Az utolsó évad egyik főszerepét Miley Cyrus játszotta, de többek közt Bryce Dallas Howard is szerepelt már korábban a sorozatban.

  • A kétgyermekes anyuka ma már jobban szereti, ha Majoros Hajnalkának nevezik őt.

    Még a kétezres évek elején ismerte meg az ország Dundikát, azonban sokak számára máig rejtély lehet, honnan is eredeztethető az egykori modell különleges beceneve. Majka felesége és két gyermekének édesanyja most elárulta, még szinte tiniként kezdték el így hívni őt, amikor is egy falat nem sok, annyi sem látszódott meg rajta:

    „Tizenöt éve tényleg én voltam az a lány, aki gyakorlatilag akármennyit ehetett, nem hízott. Egy barátom nevezett el így... eleinte utáltam. Később aztán annyian hívtak már így, hogy egyszer ezen a néven mutatkoztam be, és valahogyan hozzám nőtt a név” – mesélte Majoros Hajnalka, aki ma már inkább azért ezt a nevet preferálja.

    „Nem fogom letagadni, ahogyan a lánykori nevemet sem, hiszen ezek is meghatároztak engem egy időben.”

    (via Blikk)

  • A koszovói-albán származású brit énekesnő magyarországi fellépését követően Albánia felé folytatta útját.

    GettyImages-1414130665
    Fotó: Joseph Okpako / Getty Images Hungary

    Mint azt mi is megírtuk az énekesnő a Sziget Fesztivál nyitónapján lépett fel hazánkban, a szuperprodukcióra pedig nem kevesebb, mint 95 ezer látogató volt kíváncsi, ami azt jelentette, hogy már rögtön az első nap meglett a teltház, ahogyan az várható is volt. Az elejétől a végéig profin megkoreografált produkció tökéletesen megadta az alaphangulatot a fesztivál többi napjára, és vele a megugrandó szintet is a nagyszínpad további fellépőinek.

    Az előadót, ahogyan azt a színpadon kifejtette, rendkívül kellemes emlékek fűzik hazánkhoz, ugyanis annak idején még 2018-ban a Sziget szavazott neki bizalmat elsőként, amiért most is hálás, és kész bármikor visszatérni. Dua Lipa a Budapesten adott koncertje után szüleinek a szülőhazája felé folytatja tovább a turnéját, ahol láthatóan szintén otthonosan érzi magát. Instagram-bejegyzései legalábbis erre engednek következtetni, az énekesnő a tengerpart közelében színesen töltve a napokat várja az augusztus végi újabb fellépését.

  • Persze a legegyszerűbb, ha nem is fogyasztunk alkoholt, de ha már megtörtént a „baj”, a Danielle Walsh szerint ezzel a praktikával kellemes lesz a másnap. 

    A 34 éves buliszakértőt szó szerint azért fizeti egy bár, hogy az ott bulizókkal igyon és a lehető legjobbá varázsolja az estéjüket – ez az életmód hosszútávon azonban őt is megviseli, így kifejlesztett egy trükköt, minek köszönhetően elmondása szerint soha sem másnapos. 

    Walsh elmondása szerint a buli utolsó óráiban mindig eszik egy zacskó ecetes hagymás chipset, és iszik egy pohár zéró kólát 

    ezeknek köszönhetően reggel pedig úgy ébred, mintha mi sem történt volna előző este.

  • Háborognak a rajongók, Spearsék eltolták a premierdátumot.

    Nem indul zökkenőmentesen Britney Spears visszatérése a zeneiparba: az énekesnő hat év után először készül új számot megjelentetni, ráadásul nem kisebb névvel közreműködve, mint Elton John. A Hold Me Closer című, egyébként a legenda Tiny Dancer dalát átdolgozó nóta azonban kiszivárgott az interneten még a hivatalos premier előtt, ami nem csak a két világsztárnak, de rajongóiknak sem tetszett.

    Tönkretenni Britney első kislemezének kiadását szabad nőként, 15 év után, őszintén tiszteletlenség

    — fogalmazta meg véleményét a pophercegnő védelmében egy twitterező, akivel rengetegen egyetértettek, és arra bíztatták társaikat, hiába kíváncsiak már a dalra, ne hallgassák meg a neten terjedő kalózfelvételeket.

    Ezzel párhuzamosan kiderült, csúszni fog a Hold Me Closer eredetileg augusztus 19.–ére tervezett megjelenése. Úgy tudni, még változtatnak egy kicsit a dalon Spears kérésére, egyelőre azonban arról nem érkeztek információk, mikorra lesz ez kész, így új premiert sem kapott még a szám.

    (via Metro)

  • Lélekmelengetően kellemes retro életérzést varázsolt a világhírű énekes.

    Fotó: YouTube
    Fotó: YouTube

    A világhírű brit énekes olyan videót osztott meg a dal júliusban betöltött 35. évfordulójának alkalmából, amire senki sem volt felkészülve, mégis csodálatosan idézte meg az eredeti 1987-es slágerét. A Never Gonna Give You Up a 80-as évek legnagyobb slágereként robbant be a köztudatba, amely az akkor még csak 21 éves Rick Astley számára azonnal elhozta az áttörést.

    A szám emlékezetes videóklipje az évek előrehaladtával pedig csak egyre szélesebb ismertségre tett szert, újabb és újabb generációk csodálkozhattak rá a kiváló hangzással rendelkező, de kissé szegényes táncmozdulatokkal hódító ballonkabátos énekesre. Astley egy amerikai biztosító céggel közösen most újraalkotta örökzöld slágerét, melyben 56 esztendősen is felszántja a táncparkettet:

     via (Ladbible)

  • Úgy tűnik a rapper kérésére kerültek a drága ruhák szemeteszacskókba.

    GettyImages-1205196725
    Fotó: Rich Fury/VF20 / Getty Images Hungary

    A Twitteren kapott szárnyra a panaszáradat, amikor a vásárlók azt vették észre, hogy Kanye West legújabb Yeezy Gap ruhakollekciója egyszerűen rendezetlenűl egy fekete zsákba lettek belegyömöszölve a boltok közepén. A leginkább turkálókra emlékeztető elrendezés az üzletek szerint kifejezett kérés volt Kanye részéről, amivel igencsak megnehezítette a vásárlóknak a megfelelő méret és modell kiválasztását. 

    Egyes felhasználók arra vélnek következtetni, hogy az előadó így szeretné az átlag emberekkel megismertetni a szegények életét, mivel néhány hete a „gyerekeket és hajléktalanokat” nevezte meg  a ruhatervezés legnagyobb „inspirációjának” posztjában. Nem egyedüli ezzel a trenddel Kanye, a Balenciaga ugyanis nemrégiben saját bevallása szerint is piacra dobta a világ legdrágább "szemeteszsákját".

    Egy kritikus kommentelő így írt: „A Balenciaga és Kanye úgy fetisizálják a hajléktalanokat, mint a „divatmúzsákat”, minden hibádzik a milliárdosokkal. Már nem látják az emberek nyomorúságát, nem látják a szenvedőket, hanem a lehetőséget látják, hogy „merészek” legyenek és profitáljanak belőle… ez undorító.”

    Egy másik felhasználó ellenben már másképp vélekedett: „Miért van az, hogy a gazdagok megszállottan szegénynek akarnak látszani? Imádnak színlelni. Lehetséges, hogy Kanye így akarja becsapni a pénzes embereket, hogy azok hajléktalannak látszanak. Mint egy performansz vagy művészeti darab.”

    via (Ladbible)

  • Már-már emberfeletti képességekkel rendelkezik.

    Rajacenna, az amszterdami Rotterdamból származó művésznő akár hat illusztrációt is képes egyszerre elkészíteni úgy, hogy minden egyes végtagja ecsetet tart. 16 éves korában kezdett el rajzolni, elmondása szerint pedig azért kezdett el nem domináns kezével és lábaival is alkotni, hogy ne unatkozzon, és növelni tudja termelékenységét.

    Az alábbi felgyorsított, úgynevezett time-lapse videóban ön is megnézheti, hogyan készít el egyszerre hat portrét a valódi nevét titokban tartó művésznő: 

  • Rajongói pedig szívesen gyónnának is nála.

    Az X-Faktor mentora mindig megtudja lepni a népet, hol extravagáns hajviseletével, hol öltözékével, hol pedig mindkettővel – Alex pedig ezúttal sem hazudtolta meg magát. A napokban videóklipet forgatnak, méghozzá a Hermina Műemlék-Kápolnában, a környezet azonban nem volt elég, a hangulat kedvéért a ByeAlex és a Slepp mindegyik tagja papi jelmezbe öltözött. 

    na? ki jönne hozzánk egy jó istentiszteletre?

    – kérdezte Facebook-oldalán a zenész, később odabiggyesztve az 1 év hashtaget is, ezzel utalva arra, hogy a klip az azonos névre hallgató dalukhoz készül.

  • A szereposztás még nem teljesen nyilvános, a rajongók pedig megvannak győződve az ügyben, hogy Johnny is szerepet kapott a Netflix sorozatában.

    Mint írtuk, Tim Burton alkotása az Addams család jövevényére, Wednesdayre fog fókuszálni , a történet pedig rémegyszerűnek tűnik.  Wednesday Addams-t iskoláról iskolára adják egymásnak az intézmények, különc viselkedésével ugyanis sehol nem bírnak tanárjai és diáktársai. Szülei ennek szeretnének véget vetni, amikor a lányt beírhatják a titokzatos Nevermore Akadémiára, ahol annak idején ők is egymásra találtak.

    Azt, hogy kik alakítják majd a főszereplőket már rég tudni lehet, a teljes szereplőgárda azonban még leleplezésre vár – ennek okán indultak meg a találgatások, miszerint Johnny Depp is helyt kapott a sorozatban. Az információt elsőként a DeuxMoi néven fellelhető Instagram-oldal szerkesztője hintette el, azóta azonban még nem érkezett hivatalos megerősítés sem a Netflix sem Depp részéről.

    (Forrás: Just Jared)

  • Rajongói már aggódtak miatta.

    Nem kevesebb mint hét hónapos kihagyás után a Harry Potter-filmek 32 éves sztárja végre visszatért a közösségi médiába, és posztolt Instagram-oldalára – ráadásul nem is akármit. A jelek szerint Watson a Prada új illatának egyik kampányarca lesz, a színésznő azonban vitt egy kis csavart a történetbe.

    Amikor a Prada felkért, hogy legyek az új illatkampányuk arca, megkérdeztem, hogy rendezhetem-e azt. Hónapokkal később most mindannyiótokkal megoszthatom a belém vetett bizalom eredményét.

    Alig várom, hogy megoszthassam művészetem eme darabját, és remélem, hogy ti is annyira élvezitek majd, mint én a készítését. Soha nem tudtam volna ezt megcsinálni a hihetetlen munkatársaim nélkül. Köszönöm az időtöket, az elkötelezettségeteket, a tehetségeteket és a szenvedélyeteket

    – magyarázta Watson, hozzátéve, hogy rendezői debütálására és az illet megjelenésére is sor kerül a közeljövőben.

  • Méghozzá egy drón segítségével! 

    A negyven éves svéd labdarugó jelenleg egy sérülésből lábadozik, melyre talán nincs is jobb hely, mint egy luxusjacht, ami épp a tenger kellős közepén köt ki. Zlatan egy drón segítségével innen készített egy rövidke felvételt, mely bemutatta, hol is tölti most napjait, a látványra pedig egyáltalán nem lehet panasz.

    Látlak! 

    – írta a videóhoz az AC Milan játékosa, melyet alább tekinthet meg.

  • Edna és Simon Martin 17 éve őrülten szerelmesek egymásba, hiába van köztük közel 40 év.

    Edna ugyanis 83, Simon 44 éves, de ennek ellenére ugyan úgy virágzik a szerelmük, és még mindig aktívak az ágyban is. A páros úgy ölelkezik esténként a kanapén, mintha még mindig tinik lennének, és magasról tesznek arra, hogy ki mit gondol róluk.

    Edna és Simon 2005-ben lett felkapott először, amikor publikussá vált a kapcsolatuk, akkoriban pedig sokan úgy vélték, hogy az idős asszony csak egy fiatalabb partnert akar magának, ám az idő őket igazolja, ugyanis nagy boldogságban élnek azóta is.

    "Gyakran állunk meg az utcán, hogy csókolózzunk egy nagyot, és soha nem éreztük magunkat kellemetlenül a korkülönbség miatt sem. Bármikor megcsókolom Simon nyakát, vagy fogom meg a fenekét egy szupermarketben is." - mondta Edna.

    Simon, aki kiváló orgonista, a helyiek egy zenei géniusznak tartják, és még mindig képes ámulatba ejteni Ednát, ha a "Goodnight, sweetheart" című kedvenc dalát játssza neki.

    Simon emellett diszlexiás, és Asperger-szindrómában is szenved, illetve elég neki egyszer hallani egy dalt ahhoz, hogy utána fejből eltudja játszani azt. 

    "Jobban szeretjük egymást, mint bármikor, a szerelmünk pedig évről évről erősebb." - jelentette ki Edna.

  • A galád család története újabb vérfagyasztó fejezettel bővül Tim Burton jóvoltából.

    Fotó: YouTube
    Fotó: YouTube

    A rövidesen a Netflix kínálatába érkező Wednesday című sorozat, ezúttal a család gonoszkodó kislányára fog összpontosítani jobban, és első ránézésre sincs miért panaszkodnunk emiatt. Jenna Ortega Wednesday szerépre már a produkció hivatalos képein is kiváló választásnak tűnt, az első kedvcsinálót látva pedig minden kétségünk elszállt, kivéve persze a családfő Gomez hajviseletét illetően. Ezen az apróságon továbbra sem változtatott az előzetes, ami további táptalajt adhat az új irányvételen elégedetlenkedő rajongóknak.

    A történet egyenlőre rémegyszerűnek tűnik, Wednesday Addams-t iskoláról iskolára adják egymásnak az intézmények, különc viselkedésével ugyanis sehol nem bírnak tanárjai és diáktársai. Szülei ennek szeretnének véget vetni, amikor a lányt beírhatják a titokzatos Nevermore Akadémiára, ahol annak idején ők is egymásra találtak. Az idén ősztől érkező új széria előzetesét itt tudja megtekinteni: