új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Otthonuktól nem messze, Los Angelesben örökítették meg a minap Ashton Kuthert és Mila Kunist, akik kényelmes és sportos szettben, kávéval a kezükben léptek utcára.

    A 39 éves színésznő ezúttal sminket sem viselt, csak egy szemüveget, amelyet bár ritkán lehet látni rajta, kifejezeten jól áll a kétgyermekes anyukának. A sztárpár később az üzletember-menedzser Scooter Braunnal is összefutott.

  • Erika pedig biztos volt benne, nála landol az első hely.

    karaoke
    Fotó: TV2

    Karaokeversennyel folytatódott A Nagy Ő hétfői adása, amelyben nem csak Árpa Attila, de az érte versenyző hölgyek  is dalra fakadtak. A színészre a nemrég visszatért Erika produkciója volt a legnagyobb hatással, aki egy meglehetősen nehéz Whitney Houston slágerrel állt színpadra, de jól vette az akadályt, műsora még Árpát is hatalmába kerítette.

    „Én nagyon meg tudok hatódni, ha valaki szépen énekel. Lehet, hogy ezt általában nem nézik ki belőlem. Itt is meghatódtam, mert Erika ezt a dalt gyönyörű szépen énekelte.”

    Ezt érezte a 40 éves producer is, aki ezek után teljesen biztos volt benne, nála landol az első hely. Nos, ez nem így lett, végül ugyanis a hamisan éneklő Bogi lett a győztes, ezzel a jutalomrandi résztvevője. 

    „Bogiban azt a bátorságot értékeltem, hogy tisztában volt azzal, hogy ő nem tud énekelni, de mégis próbálta átéléssel előadni, és nekem” – magyarázta döntése okát a Nagy Ő.

  • Ezeken az izgalmas felvételeken egy nősténytigris megrohamozza hím játszótársát, majd a vízben ugrándoznak. A szibériai tigrisek a nagymacskák egyik legnagyobb alfaja, súlyuk elérheti a háromszáz kilót, és akár húsz évig is élhetnek. A képeket Talvinder Chohan természetfotós a norwichi Banham Zoo-ban készítette. „Nagyon sötét, felhős és esős nap volt, de úgy tűnt, ez felélénkítette a tigriseket" - mondta Talvinder. „Láttam, ahogy a nőstény tigris játékosan becserkészte a hímet, miközben megmártózott a vízben, majd rárontott a parton. Úgy éreztem, hogy valami különlegeset sikerült megörökítenem, mivel nem gyakran látni tigriseket ennyire aktívnak, mivel a legtöbb macskához hasonlóan ők is nagyon visszafogottan bánnak az energiájukkal. A tigrisek még mindig veszélyeztetettek, és az orvvadászat, az élőhelyük elvesztése, az ember-állat konfliktus csak néhány a kihívások közül, amelyekkel szembe kell nézniük, de van remény, mivel a populációkban, különösen Indiában a bengáli tigris esetében, enyhe javulás tapasztalható."

  • Érdekesen alakult a népszerűségi rangsor.

    Megkapták az első, nézőktől érkező visszajelzésüket a ValóVilág 11 játékosai, a szerkesztők ugyanis megmutatták nekik, ki milyen népszerű az Instagramon. A listát a friss, napi új követők száma alapján állították fel, mivel alapjáraton nagy különbség volt fiókjaik feliratkozói között.

    A dobogón szoros küzdelemben VV Bibi, Reni és Barna végzett, majd egy erős középmezőny után az utolsó helyekre Rico és Henrik szorult. Nekik mindössze ötödannyi új követőjük lett, mint népszerűbb társaiknak.

    Bibi és Reni sikongatva, teljesen megdöbbenve fogadták a diagramot, és még az sem lombozta le őket, hogy Ákos arra hívta fel a figyelmet, az előző évadok tapasztalatai alapján népszerűségük nem feltétlenül egyenlő a nézői szimpátiával. 

    „Legutóbb is voltak utált karakterek, és azokat is nagyon sokat követték” – magyarázta a srác, de szavai süket fülekre találtak.

  • Erről maga a fiatal színésznő mesélt most.

    wednesday
    Fotó: Instagram

    Még egy hete sincs, hogy megérkezett a Netflix kínálatába a Wednesday, az Addams family spinoffsorozata, de azonnal a közönség kedvencévé vált, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, több rekordot is behúzott rögtön. A hatalmas érdeklődés közepette a figyelmes nézők ki is szúrtak nemrég egy elég aprócska, de annál ijesztőbb részletet: Wednesdayt, pontosabban az őt alakító Jenna Ortegát szinte lehetetlen pislogáson kapni az egész évad alatt. Ennek okáról most maga az ifjú színésznő mesélt.

    „Egy jelenetet úgy csináltam végig az első forgatási hetek egyikében, hogy egyáltalán nem pislogtam, ami után Tim [Burton] azt mondta: »Nem akarom, hogy többé pislogj«” – kezdte Ortega a TeenVogue-nak, hozzátéve: ez egyébként nem volt tudatos lépés tőle, még csak fel sem tűnt addig neki, annyira ellazította az arcizmait. Ennek segítségével próbálta a későbbiekben is folyamatosan nyitva tartani a szemét.

    „Timnek nagyon tetszett a Kubrick-féle bámulás, amikor a szemöldökömön keresztül néztem, egy kicsit ijesztő volt. Azt hiszem, valami ilyesmit vált ki a nem pislogás is” – mesélte a színésznő.

  • A zsűri vette észre a szokatlan látványt, kiderült, Kármán Odett céklája kapott lángra.

    konyhafon
    Fotó: RTL

    Érdekes látványra kapták fel a fejüket a Konyhafőnök VIP zsűritagjai a hétfői adás alatt: felgyulladt ugyanis a stúdióban lévő mikró. A tűzről is ők szóltak a munkába belefeledkezett versenyzőknek, mint kiderült, Kármán Odett használta épp az eszközt, aki rögtön odaszaladt, hogy mentse a menthetőt.

    „Én nem is láttam még ilyet. Füstöl, lángol, mi történt?” – kérdezte Fördős Zé, miközben az Éjjel-Nappal Budapest színésznője kimenekítette a mikróból megpörkölődött cékláját. Az nem derült ki, hogy mi miatt égett meg a zöldség, mindenesetre ehhez foghatóval még a sokat látott Rácz Jenő sem találkozott.

    „Az utolsó elemem, ami szép volt, azok is tönkrementek. Fel tudtam volna úgy robbanni, mint az a cékla” – mesélte Kármán, aki a baki ellenére is megmenekült a kieséstől, így folytathatja  a versenyt.

  • Nemrég az ugandai Queen Elizabeth Nemzeti Parkban készültek izgalmas felvételek két rivális vízilóról, amint harcba keveredtek. A felvételeken két többtonnás hím látható, ahogy egymásnak ront, és félelmetes összecsapásba keveredik. A gigászi harc drámaian néz ki – ne felejtsük, hogy a vízilovak a leghalálosabb nagytestű szárazföldi emlősök.

    Ezeket a képeket Mark Fernley készítette az Ishasha folyón.

  • A 35 éves Sion Monty felhalmozta a kilókat, amikor kisfia, a most ötéves Tedi 2017 júliusában megszületett, és rossz étkezési szokásokba csúszott át, amikor a csöppség nem akart aludni. A férfi az elviteles ételekre és csipszekre hagyatkozva vészelte át a napot, amitől klasszikus „apatestet” fejlesztett ki. Súlya viszont annyira meggyarapodott, hogy egy ponton elhatározta, hogy tesz valamit az egészsége érdekében. Sion 2018 januárjában visszament az edzőterembe, és átalakította az étrendjét, elkezdte számolni a kalóriákat. Nyolc hónap alatt huszonöt kilót fogyott, miközben izmosodott, és kockahasa is lett.

    Elmondása szerint a titok, hogy az évek során megőrizze fittségét, a tudatosság és a helyes gondolkodásmód volt, sok könyvet olvas a pozitív gondolkodásmódról és az önbizalom-fejlesztésről. Sion még fitneszversenyeken is elkezdett részt venni, most pedig egyéni coachinggal és a közösségi médiában megosztott tippjeivel segít megváltoztatni más apukák életét, akik megrekedtek a testképükkel kapcsolatban. Sion hetente ötször edz, és ellenőrzi a kalóriabevitelét, de ragaszkodik ahhoz, hogy a testi átalakulás kulcsa a belső béke kialakítása.

  • GettyImages-1431182901
    Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

    Az akciófilm-sztár egy Instagram-videóban árulta el a rajongóknak, hogy régebben közel egy éven keresztül minden egyes nap útközben bement egy hawaii üzletbe, hogy ellopjon valamit. Ezeken a beszerzőutakon nem próbált soha semmi hatalmasat bezsebelni, szó szerint csak egy csokiszeletet csúsztatott el mindig a zsebébe.

    Felidézte, ahogy minden nap beugrott a kis éjjel-nappaliba, és elrakott egy kedvére való édességet, mielőtt elment volna az edzőterembe. Most, hogy híres filmsztárként dollármilliókat keres Hollywoodban, úgy döntött, jó lenne visszamenni és megfizetni az árát a régi meggondolatlanságának.

    „87-ben kilakoltattak minket Hawaiiról, és ennyi év után végre hazajöttem, hogy helyrehozzam ezt a hibámat” – mondta a Szikla, aki azt is bevallotta, ő és családja anyagilag „pokolian le voltak égve” ebben az időszakban, amikor körülbelül 14 éves lehetett. Elmondása szerint minden nap ugyanaz az eladó volt a kasszában, aki vélhetőleg nagyon is sejthette mit csinál, de soha nem buktatta le.

    Johnson most visszatért az egykori üzletbe, hogy megvásárolja az összes olyan csokoládé szeletjüket, amit régen elrakott, és arra kérte a dolgozókat, hogy bárki aki csak bejön hozzájuk, adjanak belőle neki ajándékba. „A múlton nem változtathatunk és azokon a butaságokon sem, amit esetleg elkövettünk, de néha lehetőségünk adódik feloldozást nyerni és jóvá tenni azokat - és talán még egy nagy mosolyt is csalhatunk néhány idegen arcára.”

    (via Ladbible)

  • Egy esküvői fotós ezer dollárt kaszál, miután megtalálta a jövedelmező piaci rést: olyan boldog párokról készít felvételeket, akik síelés közben kötik össze az életüket. A 29 éves Gabrielle Stowe mostanra akár nyolcezer dollárt is elkér a havas felvételekért, miután 2019 decemberében létrehozta a Ski The Day nevű vállalkozását. Rájött, hogy senki más nem fotózza az ifjú házasokat a lejtőkön, miután Wyomingban végzett egy ilyen munkát. És három évvel később azt mondja, hogy a kereslet minden eddiginél nagyobb, sőt az Egyesült Államokon belülről és külföldről is érkeznek felkérések.

    A hófödte lejtőkön készült képeket itt tekintheti meg:

  • Fotó: RTL II
    Fotó: RTL II

    VV Pirosnak lassan kezd elege lenni abból, hogy VV Barna több lánynak is csapja a szelet a villában, ezért szerette volna rövidre zárni a kettejük közti ismerkedést. A nyugiszobában a fiatal lány szemtől szembe mondta ki Barnának, hogy szeretne véget vetni a kettejük románcának. Mint mondta, úgy érzi „érzelmileg nagyot fog sérülni”, ha tovább folytatja a kialakuló kapcsolatot, és azt látja, hogy a férfi csak taktikázik. A nagy szakításnak viszont más vége lett, mint azt gondolta volna, ahelyett heves csókolózásba kezdett a luxusvilla szívtiprójával.

  • A 25 éves úgy döntött, hogy megkockáztatja a dolgot, és megkérte a fodrászát, hogy vágjon neki olyan frufrut, amelyek a homlok fölé esnek. Annie ugyan stílusváltásra vágyott, de nem gondolta, hogy végül úgy fog kinézni, mint egy hobbit. Megdöbbent, amikor megmosta az új haját, és a tükörbe pillantva meglátta, hogy nagyon hasonlít Zsákos Frodóra a Gyűrűk Ura-filmekből. Szerencsére Annie elégedett az eredménnyel, mivel „élvezi, hogy másképp néz ki”, és reméli, hogy egy nap találkozhat a filmbéli Frodót alakító Elijah Wooddal. „Csak gondoltam, hogy jó móka lenne frufrut növeszteni, és végül úgy néztem ki, mint Frodó." –mondta az új-zélandi Queenstownban élő Annie, aki környezettudományi szakon tanul.

  • Ha mindig is szeretett volna birtokolni egy darabot a történelemből, jó hírünk van: eladóvá vált egy II. világháborús, dupla náci „Hitler bunker”, méghozzá eredeti állapotában, bár elég mélyre kell nyúlni a zsebünkben érte.

    A 7 hektáros telek, rajta a két bunkerrel a második legnagyobb Csatorna-szigeten, Guernsey-en található, és remek kilátás nyílik róla tengerre, illetve a közeli sziklákra. Jelenleg 40 ezer fontba, azaz közel 19 millió forintba kerül, amely a szakértő szerint egyébként kifejezetten baráti árnak számít ahhoz képest, hogy valódi ritkaságról is van szó. A bunkereket valamikor 1942 és 1944 között építette a német hadsereg Hitler Atlanti Fal védvonalának részeként, és meglehetősen jó állapotban maradtak, amelynek egyik fő oka, hogy a felszabadító erők és a harcok elkerülték a Csatorna-szigeteket.

  • Egy jókora Tyrannosaurus Rex került egy édesanya karácsonyfájának a tetejére, aki a megrendelt kecses csillag helyett egy őshüllőt kapott. Chloe Hewitt a kiszemelt karácsonyi csillag díszt egy online webáruházból rendelte, mert úgy gondolta, hogy az lesz a tökéletes utolsó simítás a fenyőfájukhoz. Azonban a Wiltshire-i Westburyből származó egygyermekes anyuka megdöbbent, amikor a csomag megérkezett, amely sokkal nagyobb volt, mint a várt néhány centiméteres fadíszítés. A szülőnek viszont láthatóan volt humorérzéke, ugyanis ahelyett hogy visszaküldte volna a műanyag játékot, inkább megtette azt karácsonyfa dísznek. Így ékeskedhet idén egy dinoszaurusz a fájuk tetején:

  • Vicces képeket készítettek két kamcsatkai barnamedve testvérről, amint játékosan pofozkodnak egymással a Kurile-tónál, Kamcsatkán. A képeken két pimasz medvebocs épp a szokásos játszadozásnak hódolnak, de ezúttal a harc kissé elszabadult, és a jóllakott anyamedvének kellett közbelépnie. A barnamedvék általában a Kurile-tónál találhatók meg, amely a dél-kamcsatkai vadrezervátumban, az UNESCO világörökség részét képező térségben fellelhető. Ezeket a mókás felvételeket Isabel Jauss készítette az eseményekhez közel, körülbelül 100 láb távolságból. „A medvebocsok kora reggel aludtak, de hamarosan az anyjuk elment halászni egy kis patakba” - mondta Isabel. „A két kis csirkefogó elkezdett a parton botokkal játszani. A játszadozás ezúttal annyira elfajult, hogy az anyjuknak közbe kellett avatkoznia. "Több mint öt órán keresztül figyeltem ezt a családot, és gyönyörű volt látni, ahogy a kölykök követték az anyát a különböző vadászhelyekre és a Kuril-tó partjaira. Az itteni medvék eléggé toleránsak, különösen, amíg lazacot halásznak. Úgy tűnik, mostanra teljesen megszokták az emberek jelenlétét.”

  • Fotó: TV2
    Fotó: TV2

    Továbbra is új részekkel folytatódik a Nagy Ő idei évada, ahol ezúttal Árpa Attila keresi a szíve hölgyét. A TV2 társkereső realityjében már nem egy jelölttel váltott csókot, de a hétfő esti részben kiderült, hogy Mimi kemény kitételt tett a színész elé.

    Attilát meg fogom kérni, hogy ha velem is újra csókolózni szeretne, akkor menjen el, és mosson fogat még egyszer 

    – mondta a nő amikor megtudta, hogy nem ő volt az egyetlen aki jobban összemelegedett Árpával eddig.