új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kalapács alákerül a filmkedvelőknek nagyon is ismerős, lenyűgözően futurisztikus Batmobil, amely a két klasszikus Michael Keaton főszereplésével készült Batman-filmben is szerepelt, amit most másfél millió dollárért kínálnak eladásra. A teljesen elektromos, üvegszálas karosszériájú járművet egy szuperhősös tematikájú kaszkadőr showban, a Six Flags nevű műsorsorozatban is bemutattak Amerika szerte. A lenyűgöző egyedi építményt a pilótafülke mögötti rejtett kaszkadőrfülkével tervezték, hogy azt az illúziót keltse, hogy a jármű vezető nélküli, és hangutasításokkal irányítható. A megjelenése ellenére környezetbarát az elektromos hajtásláncának köszönhetően, a kipufogóba pedig még egy funkcionális lángszóró is be van építve. Az autót eredetileg Keaton használta az 1989-es Batmanben, amelyet Tim Burton rendezett, illetve annak folytatásában, az 1992-es Batman visszatérben.

  • Fotó: YouTube
    Fotó: YouTube

    Eredetileg idén nyáron már érkezett volna az új Transformers-film, melyben folytatódik az autobotok és az álcák közötti háború, de egy évvel csúsztatták a premierjét. A Transformers: A fenevadak kora előzetesében visszatér a legendás Optimus Prime, valamint a rajongók kedvence, Űrdongó, aki még saját spin-off filmet kapott. A 2018-as Űrdongó eseményeit is tovább görgető történet főszereplőit Anthony Ramos (Csillag születik) és Dominique Fishback (Project Power: A por ereje) fogja alakítani. A film előzetesét itt tekintheti meg:

  • Fotó: YouTube
    Fotó: YouTube

    Asterix és Obelix újabb közös kalandba kezdenek a jövőre megjelenő A Középső Birodalom alcímmel érkező folytatásban. Sokak nagy bánatára ezúttal viszont már nem Gérard Depardieu fogja játszani Obelixet, helyette Gilles Lellouche váltja az frenetikusan humoros alakítást nyújtó francia színészt.

    A történet szerint Kr. e. 50-ben a kínai császárnét megbuktatja, majd börtönbe záratja egy áruló herceg. A császárné egyetlen lánya és hűséges testőre a galloktól kér segítséget. Itt érkezik el ismételten a hihetetlen erővel bíró pofonosztó duó ideje, akik örömmel fogadják a felkérést, hogy kiszabadítsák az uralkodót és megmentsék annak országát. Ám miközben útra kelnek a messzi Kínába, egy másik nehézséggel is meg kell birkózniuk: Julius Caesar szintén a császári trónra áhítozik, és az új hódítás reményében ő is a Középső Birodalom felé veszi az irányt. 

    A film második szinkronos  előzetesét alább tudja megtekinteni:

  • Újra szülői áldás elébe néznek.

    Fotó: TV2
    Fotó: TV2

    Debreczeni Zita és Gianni számára nem volt nehézségektől nélküli az útja a szülővé válásig. Az esküvőjük előtt több mesterséges megtermékenyítésen volt túl a pár, miután belevágtak lombikprogramba, viszont csak a tizedik lett sikeres. A TV2 Mokkájában most kiderült, a sztárpár második gyermeküket várja, és már azt is tudják, hogy elsőszülöttjükhöz, Gianfranco Mátéhoz hasonlóan szintén kisfiú lesz.

    „Azt gondoltuk, hogy kislány lesz, mert nem azok a gyötrődései voltak az első időszakban, amilyeneken Gianfi végigvitte az első három-négy hónapban. Amikor viszont megtudtuk, hogy fiú, természetesen nagy volt az öröm. Gianfival most tudatosítjuk, hogy érkezik a testvére. Nagyon sokat mesélünk neki testvéri dolgokról, sokat beszélünk a mi életünkről, hogy nekem is van testvérem, Zitának is kettő” – mondta Gianni Annoni. A teljes beszélgetés alább tekinthető meg:

  • Ez az házaspár 4200 fontért vett egy 1998-as Volkswagen Transportert, hogy életvitelszerűen benne lakjanak, mivel a nem engedhettek meg maguknak egy téglaépítésű lakás bérlését. Eddig ez az elképesztő házaspár ezt a saját hasznukra fordította, és több mint 5000 mérföldet tettek meg Cornwall, Észak-Devon és Bouremouth környékén utazva. A holisztikus terapeuta Lana Rose és médiaszerkesztő partnere, Tomm Dale, mindketten Dél-Devonból származnak, és 2021-ben találkoztak a világjárvány idején, miután feloldották a zárlatokat.

    A pár kezdetben online ismerkedett meg, és sokáig beszélgettek, amíg végre személyesen is találkozhattak. Mindketten imádták az utazgatást, és úgy döntöttek, hogy ezt a kapcsolódást prioritásként kezelik. Hamarosan rájöttek azonban, hogy a Covid utazási korlátozások sokkal tovább tarthatnak, mint amire eredetileg számítottak, ezért úgy döntöttek, hogy megvizsgálják egy régi furgon felújításának lehetőségét, hogy utazni tudjanak az Egyesült Királyságon belül.

    A pár talált egy eladó kisteherautót, amelyet előző tulajdonosai Storkynak neveztek el, és a következő hónapokat a belső tér átalakításával töltötték. Ezzel egy időben Lana és Tomm a megnövekedett bérleti díjak és a jelzáloghitelhez való hozzájutás nehézségei miatt nehezen találtak lakhatási lehetőséget. Havi 1200 font bérleti díjat kínáltak nekik a kis egyszobás ingatlanokért. Miután körülbelül nyolc hónapig próbáltak szállást találni, úgy döntöttek, hogy minden szabadidejüket a furgonban töltik, és szükség esetén a szüleiknél szállnak meg. Így néznek ki a hétköznapjaik:

  • Aisha Ali, egy harmincas anyuka azt mondja, az emberek megállítják az utcán, mert annyira hasonlít Kim Kardashianra. Aisha elmondása szerint, még csak a húszas évei elején járt, amikor először hasonlították a valóságshow-sztárhoz. Mivel épp akkor költözött Londonba Pakisztánból, fogalma sem volt, kiről beszélnek az emberek, ezért nem vett róla tudomást. De a több tucatnyi komment után a most harminchat éves Aisha úgy döntött, hogy utánanéz Kimnek az interneten, és most már ő is meglátta a hasonlóságot. Bár azt mondja, „hízelgőnek” találja az összehasonlítást, de neveltetése miatt nem szereti, ha az emberek ilyen szemmel nézik. A 42 éves Kim, aki a világ egyik legismertebb híressége, jól ismert gömbölyded alakjáról. „Voltak, akik azt mondták nekem: »Ó, Istenem, azt hittem, hogy te vagy Kim«. ” – mondta a Kingstonból származó Aisha, akivel nem egyszer közös szelfit is akartak készíteni.

  • Fotó: YouTube
    Fotó: YouTube

    Hosszas várakozást követően a Chris Pratt alakította Űrlord és bandája ismét visszatérnek, hogy megmentsék a galaxist, megkaptuk ugyanis a Galaxis őrzői vol. 3. első előzetesét. A rendezési feladatokat természetesen most is James Gunn látja el, aki ezúttal látszólag kissé mélyebb hangvételt szeretne megütni az őrzőkkel, így, hogy immár trilógiává egészül ki a történetük az MCU-ban.

    A Bradley Cooper hangján megszólaló Mordály különösen sokszor látható a trailerben, többek között egy visszaemlékezéses formában, tehát úgy tűnik, a nézőknek ezúttal egy kis háttérsztorival is kecsegtet a harmadik felvonás. Nem kell éles szeműnek lenni ahhoz, hogy a rajongóknak Gamora is feltűnjön, érthetően viszont az előzmények kapcsán nem lehet tudni, ő milyen formában lesz látható újra.

    Hiába az izgalmas betekintő, a megjelenésre bizony még várni kell, ha a csillagok is együtt állnak, akkor 2023. május 5-én fog érkezni a mozikba a legújabb Marvel-film. Akik viszont úgy érzik nem tudnak addig várni, azoknak ajánljuk a néhány napja Disney+-on megjelent A galaxis őrzői karácsonyi különkiadását, melyről mi is írtunk.

    Az új előzetes itt tekinthető meg:

  • Kiderült, kik voltak idén a Spotify legtöbbet hallgatott zenészei.

    Ismét eljött az évnek azon időszaka, amikor az internet a Spotify-összegző listák végtelen sorává válik. A szolgáltató azonban nem csak a felhasználók idei kedvenceit tette most közkinccsé, kiderült az is, hogy teljesítettek az előadók 2022-ben a platformon.

    Az idei legtöbbet hallgatott zenész világszinten Bad Bunny lett, őt követi Taylor Swift, egyedüli női előadóként a top 5-ös listában, majd Drake, The Weeknd és a BTS. A Puerto Rico-i rapper egyébként a Spotifyon legtöbbet hallgatott album büszke tulajdonosa is egyben, ebben a kategóriában a Un Verano Sin Ti lett az első. Az év slágere  Harry Styles As It Was című dala lett, az ezüstérmet pedig a Glass Animals brit alternatív zenekar Heatwaves száma zsebelte be.

  • A rappernek ízlett a leves, de alig evett a főételéből, a desszertbe bele sem kóstolt.

    halatortán
    Fotó: TV2

    Mexikói stílusú fogásokkal várta vendégeit a Hal a tortán csütörtöki adásában Erdélyi Mónika, akinek az előétele várakozásait felülmúlva teljesített. Zámbó Árpy repetázott is a levesből, L.L. Junior pedig olyan kedves szavakkal illette a műsorvezető főztjét, hogy az könnyekben tört ki az asztalnál.

    A zenész azonban itt be is fejezte az étkezést, a paradicsomos-sajtos főétel ugyanis nagyon nem feküdt neki, a desszertnek tálalt almáspitét pedig meg sem kóstolta, mert nem szereti. 

    „Minek jöttél te ide?” – kérdezte ekkor tőle Zámbó, aki egyébként szintén nem sokat evett az almáspitéből, amit Gáspár Evelin és Polgár Tünde nyersnek nevezett.

  • Snoop Dogg és családja főszereplésével indította útjára Kim Kardashian legújabb ruhakollekciója reklámját. A rapper feleségével, Shantee Broadusszal, valamint három gyermekével, unokáival és menyével állt a kamerák elé, a valóságshow-hős karácsonyi szettjeit viselve. 

    „Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy a családom három generációja összejöhetett a Skims ünnepi kampányában! Ez az első alkalom, hogy együtt szerepelünk egy reklámban” – fogalmazott a rapper.

  • Eldöntötték, ki kit vár vissza.

    Szerda este VV Melina megnevezte, kivel szeretné összemérni erejét a ValóVilág 11. első párbaján. Többek nagy meglepetésére VV Henrikre esett a választása, amit azzal indokolt, hogy a srác csak bulizni ment be, még a győzelem sem izgatja.

    A párbaj közeledtével a villalakóknak dönteniük kellett, kit szeretnének támogatni kettejük közül. VV Henrik mögé Bibi toborzásával hamar felsorakoztak társai, ezalatt Melina is azt számolgatta, kire számíthat a többiek közül. Végül így alakult a bizalmasok köre:

  • Erős géneket örökölt édesanyjától Violet.

    Több sztárvendéget is fogadott csütörtök este egy vacsorára a Fehér Ház, köztük Jennifer Garnert, aki Ben Affleckkel közös lányával, Violettel érkezett az eseményre.

    Az épp 17. születésnapját ünneplő tinédzser ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, így a netezők igencsak rácsodálkoztak arra, milyen nagy is már a sztárpár gyermeke. Violet azonban nemcsak felnőtt, de a továbbra is elképesztően csinos édesanyja kiköpött hasonmásává is vált – a kommentelők szerint úgy festenek egymás mellett, mintha csak testvérek lennének, többen pedig azt pedzegették, Violet tökéletesen alakíthatta volna a Hirtelen 30 fiatal Jennáját.

    „Melyikük is Jennifer?”

    „Az anyukája klónja!” – érkeztek a hozzászólások a kép alá.

  • Titokban videózta le férje produkcióját, aki még a magas hangoktól sem ijedt meg.

    Úgy tűnik, nem csak egy remek énekes van a Beckham családban! Victoria a minap az All I Want For Christmas Is You dúdolgatásán kapta Davidet, amit titokban le is videózott, rajongóik legnagyobb örömére pedig felvételt megosztotta az Instagram oldalán is.

    A teljesen karácsonyi hangulatba került focista lelkesen énekelgette a dalt, bár kicsit kizökkent, mikor rájött, közönsége is akadt:

    Beckham végül nem engedett felesége ugratásának, miszerint megijedt a magas hangoktól, gyorsan bebizonyította, legalább olyan magabiztosan tudja kiénekelni azokat, mint Mariah Carey. Követői viccesen meg is jegyezték, ilyen adottságokkal David is bőven elfért volna a Spice Girlsben.

  • Nem is bírták könnyek nélkül.

    Képernyőfotó 2022-12-02 - 6.22.22.png
    Fotó: TV2

    Nehéz és váratlan döntés elé állította az érte versenyző hölgyeket csütörtök este Árpa Attila: az időközben jó barátnőkké váló Mettára és Bogira bízta utolsó rózsája sorsát, azaz, hogy kettejük közül ki folytathatja a műsort.

    „Mi lenne akkor, ha most kivételesen ti ketten elvonulnátok és megbeszélnétek? Ha rajtatok múlna, ki menne haza és ki maradna?” – mondta a színész, a lányok pedig így is cselekedtek.

      A hír hallatán Bogi azonnal sírva fakadt, Metta próbálta vígasztalni őt, azt hangsúlyozva, ezt nem dönthetik el ők, hiszen mindkettejüknek egyformán fontos a férfi, de barátságuk is.

    Végül Árpa Attila mondta ki az utolsó szót, aki rájött, nem lett volna fair ezt kérni a hölgyektől, így maga választott: Mettát küldte haza, aki megbeszélte Bogival, kint is tartják majd a kapcsolatot.

  • A fantasztikus képeken Daisy a kis orrszarvú és Modjadji a zebrabébi láthatók napi sétájuk során fáradhatatlan gondozóik kíséretében. Mindkettőjüket árván találták, és borjú korukban mentették ki annak idején egy dél-afrikai nemzeti parkból, azóta pedig rendkívül szoros barátságot kötöttek. Amíg elég nagyok és erősek nem lesznek ahhoz, hogy szabadon engedjék őket, addig a Care for Wild állatgondozó szervezet központjában gondoskodnak róluk, amit láthatóan egyáltalán nem bánnak.