új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • eva
    Fotó: instagram

    Közösen mulatta át az éjszakát nemrég Victoria Beckham és Eva Longoria, akivel régi barátságot ápol az egykori Spice Girls-tag. A londoni estéről több képet is megosztottak Instagram oldalaikon, először a divattervező jelentkezett be, akkor még készülődés közben, köntösben fotózkodtak a színésznővel:

    Ismét két született feleség (és egy baba) készülődik a lányos bulira! ”  – írta posztjához Beckham, majd együtt indultak a British Vogue éves jótékonysági partijára.

    Mindketten kivágott, hosszú estélyit választottak az estére, amely kapcsán jutott nekik a bókokból is bőven, bár Beckham azért Instagram posztjában viccesen megjegyezte, a komoly arcú pózolás még a több évnyi gyakorlás ellenére sem megy mindig Longoriának.

  • Erre most, 10 év után derült fény.

    Nem sokon múlott, hogy kimaradjon a Disney nagysikerű animációs filmjéből, a Jégvarázsból Olaf, a hóember. Bár sokaknak bizonyára elképzelhetetlen lenne a stúdió rekordokat döntő, 2013-ban bemutatott meséje az esetlen kis figura nélkül, a forgatókönyvíró-társrendező Jennifer Lee most bevallotta, ő hidegvérrel kinyíratta a karaktert, amelyet végül az őt szinkronizáló Josh Gad humorista mentett meg.

    „Az első megjegyzésem az volt, hogy 'Öljétek meg a hóembert!'” – idézte fel Lee a napot, amikor megmutatták neki a Jégvarázs egy korai verzióját. Végül Olafot mégsem vágták ki, Gad ugyanis meggyőzte őt ennek az ellenkezőjéről, sőt, utána teljesen "rá is írták" a hóember karakterét, ami már elég meggyőző volt Lee számára is. Utólag nézve ez bizonyult a jó döntésnek, hiszen Olaf nem csak a közönség kedvence lett, de még egy spinoff-minisorozatot is kapott a későbbiekben.

    (via IGN)

  • Több mint 70 éve áll érintetlenül egy különleges, viktoriánus ház Kanadában, amely ugyan csodás égköve volt egykoron a környéknek, mára nagyrészt az enyészeté lett. Az épületet mindössze egy év alatt, 1885-ben épült, majd három évtizednyi gyakori tulajdonoscsere után végül egy családhoz került, a ház azonban addigra elég rossz állapotba került – egyik régi tornyát le is kellett bontani, mivel az dőlni kezdett. Az ingatlan végül 1949-ben magára maradt, jelenleg pedig a teljes ledózerolás fenyegeti, helyére ugyanis új, modern lakásokat építenének.

    Most egy helyi fotóstársaság bemerészkedett, és páratlan képeket készített az elhagyatott ingatlanról, amely stílusát tekintve tökéletes otthonként szolgálhatna a gótikáért rajongó Addams family számára is:

  • Nemsokára érkezik a legkisebb Reynolds!

    Blake Lively szeptemberben, a lesifotósok folyamatosan zaklatása elől menekülve inkább maga jelentette be közösségi oldalán: negyedik gyermekével várandós. A színésznő azóta sem osztott meg sok hasonló, terhességével kapcsolatos tartalmat a közösségi oldalain, most azonban érkezett egy újabb pocakos fotó róla, méghozzá férjének, Ryan Reynoldsnak hála. A  színész egy meghitt, karácsonyi közös képet posztolt Instagram oldalára, amelyen jól látszik, Lively hasa hatalmas, így feltehetőleg nem kell már sokat várniuk a legkisebb Reynolds érkezésére.

    Egy hozzászólásban egyébként a színésznő kissé sérelmezte, hogy férje levágta a képről a cipőjét, így a Deadpool sztárja később Instagram sztoriba töltötte fel a teljes fotót, nyilvánosan elnézést kérve Lively-tól és a lábbelitől egyaránt.

  • Dylan egy premierre kísérte el édesanyját.

    Tegnap este mutatták be a Disney legújabb, Catherine Zeta-Jones főszereplésével készült sorozatát, a National Treasure: Edge of Historyt, amelynek premierjére elkísérte a színésznőt Michael Douglasszel közös nagyfia is.

    Bár Zeta-Jones is elképesztően festett fekete, csillogós estélyijében, az internetezők nem tudtak szó nélkül elmenni a sármos, immár 22 éves Dylan Michael Douglas mellett, aki napról napra jobban hasonlít híres szüleire.

    „Milyen helyes, jóképű srác!” – jegyezték meg többen is a bejegyzés alatt.

  • Aranyos képek készültek ritka szumátraitigris-kölykökről az Egyesült Királyságban. Az egyik képen az anyuka tisztogatja három hónapos kölykét, miközben az fáradtan néz az alatta lévő odúba. Egy másik képen a nősténykölyök egy fa mögül leselkedik, miközben a testvérei harcolnak. A felvételeken látható kölykök körülbelül három hónaposak, tele kíváncsisággal és élettel. A születésük figyelemre méltó időszakot jelent a Londoni Állatkert számára, mivel a vadonban kevesebb mint négyszáz szumátrai tigris maradt, és a populáció egyre csökken, ezért a kritikusan veszélyeztetett kategóriába sorolják őket. A fantasztikus képeket, amelyeket alább tekinthet meg, a harmincnégy éves Tom Jones készítette az angliai Colchesterből.

  • vvbarnsa
    Fotó: RTL

    Megkezdődött a Párok hete a ValóVilág 11.-ben, ahol a fiú játékosok „lánykéréssel” választották ki, mely női társukkal szeretnék tölteni a következő napokat. Dani Melinát, Sajti Bibit, Márió Lisszát kérte fel, végül Ákos Piros ujjára húzott gyűrűt, Rico pedig Anitáéra.

    Bár a villalakók közül eddig Barnának volt a legtöbb hölggyel dolga (meghódította már Renit, Pirost, és Anitával is közelebbi viszonyba került), mindenki legnagyobb meglepetésére nem közülük választott: Krisztit szemelte ki magának, aki örömmel fogadta az ékszert. Reni pár nélkül maradt, de kárpótlásként kapott egy kupakot az ujjára.

    Az este folyamán aztán a párok romantikus vacsorát tölthettek együtt, amely alatt Barna és Kriszti mélyebb ismerkedésbe, őszinte beszélgetésbe kezdett. Később a VV11 aktuális hódítója a színpadi csók technikájáról faggatta Krisztit, amit aztán rögtön ki is próbáltak.

  • Egy norvég múzeum látogatóit egy olyan idő hölgy fogadja, aki több mint hétszáz esztendős, a kutatók ugyanis egy 1200-as évek végén született nő elképesztően realisztikus, életnagyságú modelljét készítették el. A középkori hölgyet, akit Tora néven emlegetnek, a Norvégiában feltárt csontvázmaradványok alapján készítették. Úgy vélik, a nő több mint hatvanöt évig élt, ez pedig ritkaságnak számított abban a korban, amikor nem sokan élték meg a negyven évet. Ellen Grav, a Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem régésze elmondta: „Tora megvalósítása egy nemzetközi kutatási projekt része volt, amely a középkori egészségről szólt, és amelyet a mi múzeumunkból irányítottak.”

    A megtévesztésig valósághű modellt alább tekintheti meg:

  • Northfoto
    Northfoto
    Fotó: Van Tine Dennis / ABACA / Northfoto

    Tom Hanks talán legnagyobb hasonmását, Colin Hankset, a filmcsillag elsőszülött fiát Los Angelesben látták az utcán. A szintén színészettel foglalkozó, negyvenöt éves férfi sötét kabátot, kockás inget, farmert és klasszikus bőrcsizmát viselt. A színész fiáról készült képeket itt tekintheti meg:

  • Keanu Reeves ezúttal is mindent beleadott.

    A kanadai akciósztár a múltban már számos lenyűgöző látványvilágú filmet készített, de úgy tűnik a közelgő John Wick negyedik felvonása keményen megdolgoztatta Reevest. A Mátrix-filmek színésze a brazíliai Comic Con Experience 2022 rendezvényen egy panelbeszélgetés után röviden azt nyilatkozta, hogy a sokak által várt folytatás a legnehezebb film volt, amit valaha is mozivászonra vitt.

    „Akció szempontjából ez a legnehezebb alkotás, amit valaha csináltam. De pont ettől lesz jó” – mondta az ötvennyolc éves színész, aki azt is elárulta, hogy az egyik legnagyobb kihívást jelentő megpróbáltatása egy harcjelenet volt „egy forgalomban, amely a párizsi Diadalív körül játszódott”. A filmes franchise-ban pedig a bérgyilkosok a nagy egészt tekintve valóban olyanok, mintha csak homokszemek lennének a tengerparton. Reeves karaktere tehát ismét egy kisebb armadával fog szembenézni, ahogy azt már az első filmelőzetesben is láthattuk. Amennyiben lemaradt volna róla, itt megtekintheti:

    (via Ladbible)

  • Kim Kardashian távoltartási végzést kapott legújabb zaklatója ellen.

    GettyImages-1439482453
    Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

    Öt évre szóló védelmi határozatot hoztak, amit Andre Persaud ellen adott ki a celebritás Los Angelesben – tudta meg a TMZ. Persaudnak megtiltották, hogy a továbbiakban kapcsolatba lépjen Kardashiannal, és azt is, hogy száz méteren belül megközelítse. A végzés részeként azt is megtiltották neki, hogy lőfegyvert birtokoljon, és le kellett adnia azokat, amelyekkel már rendelkezett.

    A 42 éves realityshow-sztár azt mondta a bíróságnak, hogy Persaud augusztusban háromszor jelent meg az otthonánál, azt állítva, hogy fegyvere van, és ragaszkodott hozzá, hogy telepatikusan kommunikáljanak egymással. A híresség azért döntött távoltartási kérelem mellett, mert aggódott, hogy a férfi esetleg fizikailag is erőszakossá válhat.

  • Ismerje meg a nőt, aki vicces karácsonyi képeslapokat készít egy álcsaláddal úgy, hogy beöltözik, és maga játssza el annak összes szereplőjét! A harminckét éves Brynn Shuller akkor kezdte el a projektet, amikor 2015 októberében vásárolt egy mellszőrjelmezt, és támadt az ötlete, hogy egy furcsa családot hozzon létre. Összeállította az első képet, ahol egy 90-es évek stílusú fotózáson vett részt, és karácsonykor meglepte vele a családját. A szeretteinek annyira tetszett, hogy elhatározta, éves hagyományt teremt belőle, és most már nyolc éve készíti az üdvözlőlapokat, amelyeken a fiktív család szerepel, akiket ő Brynnéknek hív. Idén Brynn, aki grafikus, és az Ohio állambeli Cincinnatiból származik, úgy döntött, minden hónapban készít egy tematikus fotót, hogy összeállítson egy 2023-as naptárat. Íme:

  • A kihalt elefántmadár tojása több mint fél méter hosszú, így nagyjából százszor nagyobb, mint egy átlagos tyúk tojása. Anyja három méter magasra tornyosult, és a faj egyedszáma a feltételezések szerint 1200 körül jelentősen megcsappant, és 1700-ra pedig már biztosan kihalt. Most a tojása a becslések szerint 4-6 ezer font közötti áron kelhet el egy december 8-i aukción. Más elefántmadarak tojásai állapotuktól függően akár 100 ezer fontot is elérhettek. A hatalmas tojás egy Tyrannosaurus rex, gyapjas mamutok, óriás ír szarvasok, megalodon cápák, dodók, illetve számos más kihalt madár ereklyéi mellett kerül árverésre.

  • Egy anyuka arra kényszerült, hogy élénk kékre fesse nyűgös kisgyermeke ételét, mivel a kisfiú annyira megszállottja ennek a színnek, hogy még a spagettit és a tojást sem hajlandó enélkül megenni. Brianne Cahoon minden szülői módszert kipróbált, ami csak eszébe jutott, hogy rávegye hároméves fiát, James Johnsont, hogy hiszti nélkül egyen meg egy ételt. A huszonnégy éves nő elmondása szerint fia annyira rabjává vált ennek a színnek, hogy a kedvenc tárgya a kék versenyautós ágya, a család karácsonyfáját pedig idén szigorúan kék gömbök kell hogy borítsák.

  • Egy anyamedve szinte szabályosan mosolyog a kamerába, miközben a kölykeivel pózol egy családi portréhoz. Úgy tűnt, mintha a nőstény medve összeszedte volna három kicsinyét egy aranyos képhez, mielőtt mosolygott volna a lencsének. A valóságban a napsütéses délutáni hőségben lihegett, és legalább tíz másik medve volt körülöttük, így az anya védelmük érdekében szorosan tartotta őket. A fiatal kölykök közben átmásztak rajta, és párnának használták az anyjukat, miközben a tengerparthoz közeli füves síkságon pihentek az alaszkai Katmai Nemzeti Parkban.