új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Végre leleplezték a kilétét.

    Hétfőn elkezdődött Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban második évada, amely RTL-es sikerprodukció tavaly szakmai elismerésben is részesült. A krimi-reality nádasladányi kastélyába ezúttal is 22 híresség költözik be, köztük Vadon Jani, Bereczi Zoltán és Erős Antónia, hogy leleplezzék áruló társaikat. Ugyanakkor a készítők az utolsó játékos kilétét egészen a műsor premierjéig nem fedték fel, de most végre lehull a lepel: Sváby András lesz az, aki visszatért Az Árulókba.

    Sváby egyébként szerepelt már az első évadban, de ő volt az árulók első áldozata, aki így összességében másodikként esett ki a szereplők közül. Mint akkor elmondta, szerinte a formátum miatt erre a műsorra nem lehet előre felkészülni, hiszen nem tudhatja az ember, gyilkosként vagy ártatlanként kell-e majd helytállnia. Amikor a játék elkezdődött, ő pedig nem került be az árulók csapatába, egy kis bosszúságot érzett, ezzel együtt a vesztét is.

    Egy kicsit mindenkiben benne van az, hogy szeretne gyilkos lenni. Tőlem tartottak a gyilkosok. Azt gondolták, hogy azt az embert kell először eliminálni, aki rájuk veszélyt jelent. Engem meg kellett gyilkolni, viszonylag az elején.

    – fogalmazott korábban a műsorvezető.

  • A Sztárbox legutóbbi adásában jelentették be a hírt.

    Koko12579 Ok
    Fotó: RTL

    Szeptember 29-én folytatódik a Sztárbox második évada. Az RTL közleménye szerint női könnyűsúlyban Sápi Vivi és Dér Heni, illetve férfi könnyűsúlyban Sárközi Ákos és Horváth Tomi csapnak majd össze a soron következő versenynapon, valamint szorítóba lépnek még a gigászok, azaz Árpa Attila és Bárdosi Sándor.

    Mint a közleményből kiderült, az olimpiai-, világ- és Európa bajnok Kovács Kokó István 11 év után visszatér a ringbe. Arról, pontosan mit is értenek a bejelentésük alatt, egyelőre nem részletezték, de valószínűleg rövidesen többet is megtudhatunk.

    Továbbá, az október 6-ai gálamérkőzés keretében összecsap majd férfi könnyűsúlyban Sánta Laci és Pachert Balázs, ugyanebben a súly-kategóriában Király Viktor és Herceg,  valamint férfi nehézsúlyban elődöntőzik Noszály Sándor és Pulai Imre. Október 13-án pedig a férfi súlycsoportok elődöntőit rendezik meg.

  • Mindezt élő adásban.

    Mint ahogy azt a nézők már megszokhatták, Szépréthy Roland influenszer amellett, hogy a Sztárbox idei évadának egyik kommentátora, a mérkőzések között élőben szokott bejelentkezni az Instagramon és a Facebookon, hogy tovább szórakoztassa a bokszverseny nézőit. Egy ilyen élő bejelentkezés alkalmával derült ki az is, hogy a riporter összejött a 2022-es X-Faktor felfedezettjével, Mihályfi Lucával , de akkor is sikerült alakítania, amikor megállította néhány angol szóra az amerikai edzőt, Shane Tusupot.

    Hasonlóan alakultak a dolgok negyedik versenynapon is: Szépréthy az adás szüneteiben papucsban és pizsamában indított élő bejelentkezést. Többek között Dér Henit is megszólította, aki mellett állva – mint mondta – kissé elszégyellte magát, az énekesnő vállai ugyanis szélesek, hiszen kemény edz, mert a következő adásban ő is ringbe lép. A kétgyermekes anyuka ennek kapcsán el is mondta, hogy: „Azt mondják, hogy 'manusgádzsi' vagyok, ne is szállj velem ringbe!”. Dér ezzel minden bizonnyal az egykori valóságshow-szereplőnek, Baukó Évának üzent, aki néhány hete keményen beleállt az énekesnőbe.

    Szépréthy később Széki Attilával, azaz Curtisszel is összefutott, amikor a forgatási helyszínen faggatta a jelenlévőket. Mint ismert, a rapper és a riporter viszonya azért vált feszültté az utóbbi időben, mert Szépréthy Curtis tavalyi, nem éppen kimagasló sztárboxos teljesítményén élcelődött. Curtis a közösségi oldalán utalt is arra, hogy el akar beszélgetni az általa csak „TikTok Matyinak” becézett műsorvezetővel.

    Szépréthy ettől nem riadt vissza, s vasárnap este nem is próbálta kerülni a rappert.

    Szeretnék tőled elnézést kérni, ha bármivel megbántottalak. Remélem, nem volt nagyon sértő

    – jegyezte meg a riporter, mire a rapper meghúzta a fülét. Szépréthy aztán arról kérdezte Curtist, hogy Shane Tusupnak, vagy Torghelle Sándornak szurkol, majd azt sem volt rest mondani Curtisnek, hogy:

    Tisztellek, szeretlek!

    A rapper erre rávágta, hogy elfogadja Szépréthy bocsánatkérését. Az influenszer aztán a rappernek hízelegve felvetette, talán a Sztárbox következő adásában lila pizsamát kéne viselnie, Curtis ugyanis nem titkoltan nagy Újpest-szurkoló.

    A következő adásban lilában kéne lennem. Gyerekek, megtörtént a nagy találkozó, még egyszer elnézést, ha akármivel megbántottalak, de azért te is megbántottál engem!

    Curtis még egyszer megköszönte a dolgot, majd nem várt fordulat következett. Azzal ugyanis, hogy Szépréthy sarkon fordult, nem számolt senki, hogy a riporter felrúgja az egész bocsánatkérő szövegét az alábbi megjegyzésével: 

    Úristen, ezt a kötelező kört letudni, gyerekek, ekkora álszentséget én még nem láttam! De nem tudok erre mit mondani, megkaptátok, amit csak szeretnétek...

  • Rúzsa Magdi szerint sanszos, hogy a 21 éves sepsiszentgyörgyi lány nyeri meg a tehetségkutatót.

    Vasárnap este 12 év kihagyás után újra műsorra tűzték a Megasztárt, melynek első adásában többek között Schobert Norbi és Rubint Réka nagyfia, ifj. Schobert Norbi is megjelent, akinek nem titkoltan nagy vágya, hogy kitörjön a fitneszházaspár árnyékából. A tehetségkutató műsorban azonban nem csupán a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé csatlakozó fiatal kavart nagy port, hanem olyan ígéretes tehetségek is, mint például egy 21 éves sepsiszentgyörgyi lány, Tóth Abigél Evelin, aki azért jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába, mert egy bántalmazó kapcsolatból kilépve be szeretné bizonyítani, hogy ő is értékes.

    Tóth Abigélt a produkciója végén a zsűri és a közönség állva tapsolta, sőt: Rúzsa Magdi arról is beszélt, hogy úgy érzi, megtalálta a Megasztár hetedik évadának győztesét, aki könnyeit törölgetve hallgatott meg.

    „Igazából nem ez az első alkalom, hogy jelentkeztem egy tehetségkutató műsorba, de annak idején még nagyon fiatal voltam, 13 éves lehettem, és a korom miatt nem juttattak tovább. Azóta sok mindenen keresztül mentem, és úgy éreztem, most jött el újra az ideje, hogy belevágjak. Rúzsa Magditól féltem leginkább, ő nagyon szúrós szemmel ítéli meg a versenyzőket, de mikor énekelni kezdtem, láttam rajta, hogy megnyugodott a lelke” – árulta el a Borsnak Tóth, aki jelenleg egy szepsiszentgyörgyi outletben dolgozik.

    Videókat, képeket készítek, népszerűsítem a boltot, ha kell, a kasszába is beállok. Viszont a Megasztár miatt felmondtam a munkahelyemen, mindent feladok, hogy az álmomat kövessem.

    Ebben a szüleim is partnerek: mikor otthon elmondtam, hogy jelentkeznék, apukám ennyit mondott: na, pakolj, megyünk! Nagyon fiatalosak a szüleim, a legjobb barátaimként tekintek rájuk. A két kezem összeteszem, hogy ilyen szüleim vannak” – fogalmazott a fiatal lány, hozzátéve, szülei megígérték neki, hogy ha eljut a döntőig, azonnal magukra tetováltatják, hogy „Megasztár 2024!”.

  • Egyre több játékost tesz komolyan próbára a verseny.

    IMG 1087
    Fotó: TV2

    Hétfő este tovább folytatódik a verseny a TV2 népszerű műsorában, az Ázsia Expresszben. A versenyzőknek látszólag hétről hétre nehezebb a dolga, noha eddig sem volt egyszerű a fülöp szigeteki kalandjuk: folyamatosan súlyos hátizsákokkal kell rohangálniuk, stoppolniuk kell egy idegen országban, valamint pénz, telefon és nyelvtudás nélkül kell boldogulniuk, miközben feladatokat teljesítenek.

    Most a kalandreality előzeteséből, kiderült, hogy Zsigmond Anginak egy ponton túl soknak bizonyultak a megpróbáltatások, hisz többször is elájult. Szerencsére a műsor stábja mindenre felkészült, így hamar orvosi segítségben részesült a versenyző, de arra, hogy folytatja-e a játékot, ma este kaphatunk választ.

  • A Sztárbox negyedik versenynapján férfi könnyűsúly kategóriában Shane Tusup és Torghelle Sándor mérte össze erejét, de a kettejük mérkőzése rögtön az első menetben véget ért.

    KW8A6315
    Fotó: RTL

    Az este legjobban várt találkozója nem okozott csalódást: a gongszót követően mindkét fél egymásnak esett, de a korábbi focista hatalmas ütéseivel alig tíz másodperc alatt földre küldte az amerikai edzőt. Tusupot látszólag meglepetésként érte az ellenfele erős kezdése, viszonozni a későbbiekben sem tudta a rámért csapásokat, majd kevesebb mint negyven másodperccel az első menet vége előtt leléptette őt a ringbíró, miután harmadjára is rászámolás következett volna. A szabályok értelmében ez automatikusan a meccs végét jelenti, így Tusup technikai K.O. miatt esett ki a versenyből.

    Az amerikai származású edző az elszenvedett vereségét követően távozott a ringből az öltözők felé, még az interjút sem várta meg. Most viszont Shane Tusup az RTL-en keresztül, közleményben reagált a történtekre a Blikknek.

    „A gondolataim között sem szerepelt, hogy két sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe. Azt gondolom, hogy a sportban arra nem illik büszkének lenni, ha valaki folyamatosan kapja a piros lapokat, hiszen ez komoly jelentéssel bír.

    Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair-play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet.

    Természetesen egy ilyen típusú mérkőzés után át kellett gondolnom, hogyan is tudnék nyilatkozni a ringben történtekről. A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik” – fogalmazott a lapnak közleményében az edző.

  • Az edzőt másodpercek alatt kiütötte Torghelle Sándor.

    A Sztárbox negyedik versenynapján férfi könnyűsúly kategóriában Shane Tusup és Torghelle Sándor mérte össze erejét, a mérkőzésnek azonban elég hamar vége lett, Torghelle ugyanis technikai kiütéssel nyert az első menetben, az amerikai edző pedig szó nélkül hagyta el a ringet az eredményhirdetést követően. A nagy port kavaró mérkőzés hétfő reggel a Balázsék című rádióműsorban sem maradt kritika nélkül.

    Ráskó Eszter, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri kivesézték a történteket.

    Torghelle az ment előre, úgy megverte a Tusupot

    – kezdte Sebestyén, mire Rákóczi szóba hozta, hogy Tusup még javában a műsorra való felkészülés alatt összefeszült ellenfelével. Mint ismert, az edző többször lenagypapázta Torghellét, aki nála csupán 6 évvel idősebb.

    Amikor a tizedik másodpercben fekszel, akkor szerintem elgondolkozol, hogy megérte-e ez az egész

    – kommentálta Rákóczi, majd műsorvezetőtársaival egyetértettek abban, hogy Tusup sokkal harciasabbnak tűnt a nyilatkozatai alapján, mint amikor a ringbe lépett.

    Tipikusan ilyen a szája jár típus, nem? Aki csak addig tud ilyen iszonyatosan keménynek lenni, amíg másoknak kell segíteni a jó tanácsokkal, tudod. Mindenről van véleménye, meg mindig benne van az a plusz, amit bele kell tenni, hogy megmutassa, ő azért több a többieknél, de amikor az igazi akció eljön...

    – fejtette ki véleményét Ráskó Eszter, akinek szavait a Blikk idézte.

  • Minderről katonai egyenruhájában mesélt a Mokkában, mivel tartalékos honvédként is helytáll. 

    norbika.png
    Fotó: TV2

    Vasárnap este került adásba Megasztár hetedik évadának első válogatója, amelyen Schobert Norbert és Rubint Réka nagy fia, ifj. Schobert Norbi is megjelent, egy egész országot meglepve énektudásával. Bár a fiatalember megosztotta a zsűrit, produkciójával három igent érdemelt ki, azaz továbbjutott a tehetségkutató következő fordulójába.

    A fiatalember, aki korábban megnyerte Farm VIP 3. évadát, tavaly ősszel pedig a Sztárboxban is ringbe szállt, a Megasztárban szerzett élményeiről hétfő reggel a TV2 Mokka műsorában mesélt. A tartalékos honvéd elmondta: még úgy is nagyon izgult, hogy énektanárral készült a műsorra, ráadásul közönség előtt is énekelt már, édesanyja, Rubint Réka táboraiban próbálta magát szoktatni ehhez.

    „Számomra elég nehéz volt. Mint lehet hallani, egy sokkal mélyebb hangon kezdtem el az adott dalt, és ez nagyon furcsa, mert amikor begyakorlod az énektanárral, meg úgy általában énekled, akkor megvan az, hogy te ezt hogyan gyakoroltad be. És ott meg elkezdtem egy sokkal mélyebb hangon” – árulta el a fiatalember, mire az egyik műsorvezető, Pachmann Péter megjegyezte, szerinte pont az volt a vonzó a dalban, hogy mélyről indított, és így nagy lett a hangtartománya, amit szerinte a zsűri is értékelni tudott.

    „Igen, csak én ezt nyilván közben hallottam, hogy az elején fú, nagyon elment, de onnan meg már nem léphetek ki. Meg hát tényleg nem gondoltam volna, hogy ott ilyen inger lesz… hogy ott állsz a zsűritagok előtt, akik hatalmas szakmai tudással figyelnek téged. Számomra ez elég nagy mérce volt” –  jegyezte meg Schobert, aki aztán Orosz Barbara kérdésére arról beszélt, az őt övező extra figyelem terhes-e a számára.

    Nyilván ez nekem egy nagyobb inger volt még így is, hogy nem úgy megyek oda, mint egy másik versenyző, akit ott fognak először megismerni, hanem már volt minden embernek egy adott, maga által kreált véleménye rólam. […] Büszke vagyok [a vezetéknevemre], néha átok is tud lenni, meg valamikor nagyon jó is. […] Nyilván nem teljesen a saját erőmből [tartok ott, ahol], mert nagyon nagy támogatást kapunk a szüleinktől, de hát itt van előttünk az élet, és ez pont azért van, hogy valami olyasmit el tudjak majd érni, amire azt mondhatom, hogy ezt magamtól értem el. Nyilván ez nagyon hosszú idő lesz, de hát van még rá szerintem időm

    – szögezte le a fiatal, aki augusztusban lépett be a Magyar Honvédségbe.

  • Az amerikai edzőt ripsz-ropsz kiütötte ellenfele, Torghelle Sándor.

    A Sztárbox negyedik versenynapjának legjobban várt mérkőzése a férfi középsúlyé volt, amelyben Shane Tusup és Torghelle Sándor küzdöttek meg egymással, akik között már a ringbe lépés előtt is dúlt egy kis feszültség. Az amerikai edző ugyanis többször lenagypapázta a labdarúgót.

    Talán emiatt is lehetett, hogy a felek a gongszót követően azonnal egymásnak rontottak, Tusup azonban többször is a földön találta magát. Az edző végül technikai KO miatt esett ki a versenyből.

    Tusupnak, aki a Sztárbox eddigi versenyzői közül az első, aki a legtudományosabb alapokra helyezte a felkészülést, a kislánya, Aurora is szurkolt. Igaz, csak otthonról, a kislány ugyanis csupán négy hónapos, de a szurkolás kapcsán egy aranyos fotósorozat is készült a csöppségről.

    HAJRÁ, APAAA!

    – olvasható a felvételnél.

  • Az énekes a Sztárbox miatt szerette meg a sportolást. Hét hónapos felkészülése alatt több mint 22 kilótól szabadult meg.

    Horváth Tamás hónapok óta gőzerővel készül arra, hogy Sztárbox ringjébe lépjen. Az énekes a következő élő adásban, azaz vasárnap este kerül sorra: férfi könnyűsúly kategóriában méretteti meg magát, ellenfele pedig Sárközi Ákos séf lesz. A Csillag születik felfedezettje ennek apropójából hétfő reggel egy olyan bejegyzéssel jelentkezett a Facebook-oldalán, mennyit változott, mióta elkezdett készülni a bokszversenyre.

    Mint kiderült, a Meggyfa című dal előadója hét hónapja edz kőkeményen, aminek meg is van az eredménye: már több mint 22 kilót adott le, nem mellesleg a sportolást is megszerette.

    „Mekkora utazás volt ez az elmúlt 7 hónap… Bár csak vasárnap szállok ringbe, mégis úgy érzem, győztünk. Győzött az edzőm, Dobrádi Zsolt, és győztem én. Régen nem tudtam megérteni, hogy ha elmegy az ember nyaralni, miért sportol ott is… Láttam futni a parton az embereket, és csak néztem, hogy ez igen… Én ilyenre sosem lennék képes… Aztán jött a boksz, ami átírta ezt a fejemben teljesen. Például tegnap 11 km-t úsztunk a nyílt tengeren…

    Több mint 22 kilótól szabadultam meg a 7 hónap alatt. A boksz és a mozgás az életem részévé vált, megszerettem a sportolást. Sőt! Alig várom, hogy újra a bokszteremben legyek!

    Hálás vagyok a műsornak és még hálásabb az edzőmnek, hogy megmutatta, milyen fantasztikus sport az ökölvívás. Vasárnap este eljön a pillanat, amire az elmúlt 7 hónapban készültünk. Erős lélek, mint az acél” – írta az előtte-utána fotókhoz az énekes.

  • Szinte semmit sem változott a házaspár.

    Idén ünnepelte 20. házassági évfordulóját Járai Kíra és Járai Máté, amely apropójából a színész-műsorvezető egy akkor készült közös fotót is megosztott Instagram oldalán. A kép mellé a büszke férj megható sorokat is címzett párjának:

    Porcelánlakodalom! Az van ma nekünk, vagyis a 20.házassági évfordulónk! Ahogy a porcelán a kerámiák királynője, úgy vagy TE az én életem királynője, életem legféltettebb porcelánja. Mi a szerelem 20 év házasság és 25 év együttlét után? Két napja érted mentem egy szállodába, kiléptél abból a gyönyörű épületből, mint a világ legszebb és legizgalmasabb nője, nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy az én autómba szálltál be! Vagy, hogy néhány napja azt kérdezted : " mi lenne velem nélküled"? Amikor az Életünk történetébe elöregítettek bennünket kaptunk egy fotót a stábtól, ahol épp 84 évesre vagyunk maszkírozva, kint van a falon a családi képek között! Ott a bizonyíték, hogy akkor is így nézünk majd egymásra! Járai Kíra! Lógj velem a falon még vagy 40 évig! Szeret férjed: M

    – fogalmazott Járai Máté, követői pedig nem győztek gratulálni, és további hosszú boldog házasságot kívánni nekik.

  • Azt nem tudjuk, kollégái mit szóltak ehhez a trükkhöz.

    Szeptember 26-án érkezik a hazai mozikba a Ne oldozz el című horrorfilm, Halle Berry főszereplésével. Az apokaliptikus világban játszódó történet szerint rejtélyes, vérszomjas szörnyek lapulnak az erdőkben, az életbenmaradásért pedig egy bizonyos rutint követve, összekötve kell tengetniük napjaikat a még életben maradt személyeknek. Így tesz Oscar-díjas színésznő karaktere is, aki ikerfiaival próbál boldogulni a nem túl bíztató körülmények ellenére.

    „Imádom, ha valami sötétebb, mélyebb… meg azt is, amikor tök mindegy, hogyan jelensz meg egy filmes díszletben, jó lesz az úgy is. Az összes fogunkat besárgították, a hajunkat összekócolták. Meg gyakran előfordult, hogy nem zuhanyoztam le, mert ez egyszerűen segített abban, hogy ugye koszosnak érezzem magam. És bizony ez jó volt. Imádok ilyen karakterek bőrébe bújni, akiknél nem számít, mi történik, bármi felhasználható a megformáláshoz, tök jó dolog ez" – kezdte a színésznő, aki ugyan ritkán szerepel horrorfilmben, Alexandre Aje rendezése alatt kifejezetten élvezte a munkálatokat, az anyai vonásokhoz pedig saját életéből és kislányából merített inspirációt.

    „Rengeteg kérdés felmerülhet a film kapcsán, ez az, amit imádok ebben az anyatípusban, ami megjelenik a filmben. De végső soron a fő kérdése a következő: mit tennél meg a gyerekeidért? És szerintem a hősnő erre kimerítő választ adott ebben a filmben: abszolút bármit" – idézte az IGN Berryt.

  • Hamarosan visszatér a Tv2 képernyőire a Dancing with the Stars, hogy újabb hírességek mutathassák meg tánctudásukat az országnak. Az ötödik évad versenyzői között lesz többek között Hosszú Katinka, Szabó Zsófi, Kucsera Gábor és Kamarás Norbert is, aki konkrét céllal vág bele a műsorba: a győztesnek járó trófeára pályázik.

    „A tánc, még ha nem is gondolnák sokan, hogy közel áll hozzám, én mégis úgy érzem, hogy nagyon jó mozgásom van. Lehet, hogy egyedülálló, viszont tudom külön mozgatni a vállamat, a csípőmet, a fejemet, a lábamat. Sokszor azt se tudom, hogy melyik merre áll” – kezdte az egykori ÉNB-szereplő, hozzátéve: tanulásban és fejlődésben is jeleskedik, így könnyen ellesheti majd partnerétől, hogyan váljon az ország legjobb táncosává. Annak pedig kifejezetten örül, hogy az újoncként érkezett Sebesi Daniellát kapta maga mellé, szerinte ugyanis a táncosnő még nincs befásulva, ráadásul a közös nevezőt is hamar megtalálták.

    (Story)

  • Jövőre folytatódik a sikerszéria.

    Izgalmakból nem lesz hiány a Wednesday második évadában sem, derül ki a Netflix nemrég közzétett kulisszák mögé kalauzoló videójából.

    A gőzerővel forgó sorozat címszerepében továbbra is Jenna Ortegát láthatjuk, akinek karaktere az ízelítő szerint egy fikarcnyival sem lett kedvesebb, sőt, az édesanyját alakító Catherine Zeta-Jones szerint az új epizódok még nagyobbak és még csavarosabbak lesznek, mint amit el tudunk képzelni. Van tehát miért várniuk a premiert a rajongóknak, bár egyelőre azt nem tudni, 2025 melyik felében tér vissza Addamsék bajkeverő tinilánya a képernyőkre többek között Steve Buscemi, Luis Guzman, Joanna Lumley, Christopher Lloyd és Emma Myers társaságában.