Csongor
0 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy látszik, valamiért ez a sláger téma Amerikában, pedig épphogy megválasztották Joe Bident. Valahogy mégis most kezdtek el mozgolódni a celebek, hogy ők is keményen politizálni akarnak.

  Így tett Matthew McConaughey is, aki most Texas állam kormányzójának készül. Közösségi oldalain pedig elég erősen felvette ezt a szerepet. Ha így folytatja, a végén még tényleg kormányzó lesz. Közben Dwayne Johnson is már olyanokat nyilatkozik, amik alapján egyre közelebbinek tűnik az az idő, amikor tényleg elindul az elnöki a választásokon, mint elnökjelölt.

  És itt van még valaki, aki szintén kormányzónak készül. Nem lesz kihívója McConaughey-nek, mivel ő Kaliforniában fog indulni a posztért. Schwarzenegger után újabb híresség, sőt, sportoló lehet az állam élén. És most már el is áruljuk, hogy nem másról, mint az egykori olimpikonról, akinek két igen sikeres és népszerű Jenner lányt is köszönhetünk. Igen, Caitlyn Jenner indul a kormányzói posztért.

  A politikai elemzők még nem kezdték el boncolgatni a témát, de nagyjából meg lehet jósolni, hogy elég kevés rá az esély, hogy Jenner végül tényleg betöltse a kormányzói tisztséget. Egyszerűen nincs akkora támogatottsága. Persze ez alakulhat még, de jelen pillanatban ez még csak egy jó/rossz vicc - talán. 

  (perezhilton)

 • Már rengeteg mindennek van saját napja, miért is maradna ki a pacsizás?!

  pacsi.png
  Fotó: youtube

  A pacsi, leszámítva a jelen időszakot, olyan pozitivitással tölti el az embert, mint a csokoládé, sőt talán még többet is jelent. A pacsi az elismerés, a gratuláció, és a pozitívitás kimutatásának egyik legfőbb mozzanata, a sportban, munkában és persze a hétköznapokban. Az NBA sem hagyhatta ki az ünnepet, meg is osztottak egy rövid kis videót a hivatalos Facebook-oldalukon, pár meg nem valósult pacsiról. Láthatjuk, hogy nem mindig jön össze a kért pacsi, de 

  a játékosok szemfülesen megoldják, és maguknak adnak egy vigasz pacsit, hogy mégse legyen annyira ciki a hoppon maradás pillanata.

  Emlékezzünk vissza az Így jártam anyátokkal Barney karakterének legendás pacsijaira, aki órákig képes volt fenn tartani a kezét, amíg valaki meg nem szánta egy szánalom pacsival. Mindenkinek utólagosan is boldog pacsi világnapot kívánunk.

 • Katy Perry egyértelműen arról híres, hogy bármilyen külsőt magára ölthet, azt magabiztosan tudja viselni. Az énekesnő jelenleg az American Idol műsorban zsűrizik, ahol minden héten máshogy néz ki. Pár napja például egy hosszú sötétbarna parókát kapott, amit aztán Instagram-követőivel is megosztott, akik nem győzték dicsérni a kommentszekcióban.

  Egyedül az énekesnő férjét(?) nem nyűgözte le a látvány, aki csak ennyit írt a kép alá:

  Bébi, kifogytunk a zabtejből.

  Lehet, hogy csak az elhíresült reggeli rutinjához hiányzott egy hozzávaló, de úgy tűnik, a hírességek 2021-ben már a bevásárlólistát is Instagram-kommentekben beszélik meg.

  (Forrás: Indy100)

 • Az idén, március óta 25 éves Resident Evil-sorozat és a horrorjáték rajongóinak körében bombaként robbant a hír, hogy Oculus Quest 2 virtuálisvalóság-eszközre bejelentették a Resident Evil 4-et, amelyre sokan mint a sorozat egyik legjobb epizódjára tekintenek.

  A Resident Evil 4 VR-feldolgozása a szériát kiadó Capcom, az Oculusokat gyártó Facebook és a független Armature stúdió közötti együttműködés lesz. Noha a Capcom eddig nem árult el túl sok részletet, egy trailert már megosztottak, amelyben láthatjuk, hogy néz majd ki a negyedik horrorkaland virtuálisvalóság-verziója, amelyben ezúttal külső nézet helyett „FPS” módból,

  a főhős szemszögéből

   láthatjuk az eseményeket.

  A Capcom egy Resident Evil prezentáció során jelentette be különböző híreit, amelyek többek között a már nagyon várt, hagyományos konzolokra megjelenő Resident Evil Village új trailere is szerepelt. Ami a Resident Evil 4 VR-t illeti: az Oculus és a Facebook Reality Labs április 21-én fog többet elárulni a játékról, amikor a Facebook saját VR-bemutatót tart a Quest számára. 

  Bejáratott út

  A Resident Evil sorozat már egyszer kipróbálta a VR-t: a 2017-es FPS nézetű Resident Evil 7-et (amely nemrég jelent meg ingyen a Stadia Pro előfizetői számára) PlayStation VR-ra jelent me, és hatalmas sikert aratott a Sony VR sisakját birtokló gamerek körében. Ebből a nézetből a játék újabb magaslatokra emelte

  az egyébként sem csekély félelemfaktort.

  Sajnos a PlayStation VR felett az új konzolgeneráció elérkeztével már kicsit eljárt az idő, az Oculus Quest 2 viszont nem olyan régen jelent meg, így remek időzítéssel hozza ki most a Capcom erre a platformra ennek a remek, klasszikus horrorjátéknak a grafikailag is megújult változatát.

  A Facebook által fejlesztett Questekre egyébként eddig nem jelentek meg horrorjátékok, és az sem világos, hogy a Resident Evil 4 az első Questen is tiszteletét teszi-e. Az Oculus arra törekedett a múltban, hogy a Quest játékok kompatibilisek legyenek mindkét VR-eszközzel, így van rá esély, hogy az első Quest tulajdonosai sem maradnak ki ebből a kalandból. További részleteket majd április 21-én tudhatunk meg erről a játékról.

  Resident Evil 4-es érdekesség még, hogy folyamatosan készül egy, az eredeti játék rajongói által finanszírozott remaster rész, amely a modern kor igényeinek megfelelő grafikával vértezi fel ezt a hatalmas klasszikust.