Simon, Szimonetta
-1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már csak néhány napot kell várniuk a rajongóknak, hogy november 5-én közel 40 év után kedvükre hallgathassák az együttes legújabb albumát.

  Az ABBA Voyage című lemezéről két dal már el is érhető a nagyközönség számára az együttes hivatalos Youtube-csatornáján.

  Fotó:Youtube
  Fotó:Youtube

  Most viszont még több érdekes részlet derült ki az ABBA 2022-es koncertjéről. Egy kivételesen erre a célra tervezett arénát fognak felállítani a londoni Olimpia Parkban, amely négy évig ad otthont majd a látványterveken is grandiózusnak látszó építménynek.

  A zenekar tagjai hologram formában térnek vissza, a zeneiparban erre valaha alkalmazott legfejlettebb technikát használva. Erre garancia lehet a Star Wars szülőatyjának, George Lucas „Industrial Light and Magic” nevű vizuális effektekkel foglalkozó cégének partnersége.

  A koncepciót részletező Baillie Walsh filmrendező a Guardiannek elmondta:

  "Lényegében filmre vesszük az ABBA-t, majd ezután Wayne McGregor átveszi az összes mozdulatukat, és kiterjeszti azokat a fiatalabb kori valójukra, így az ABBA lelke ott van ezekben a fiatalabb testekben, és mindezt összemossuk, de ez nem 3D-ben történik majd."

   Szóval ezzel a svéd együttes gyakorlatilag azt ígéri, hogy a közönség újra úgy láthatja őket a színpadon, mint egykoron, karrierjük csúcspontján.

  (Guardian)

 • Gordon Ramsay visszavágott, miután Steve Allen, az LBC London műsorvezetője (brit telefonálós rádióműsor - a szerk.) 19 éves lányát becsmérelte.

  GettyImages-532246960
  Fotó: Fox / Getty Images Hungary

  Ramsay lánya, Tilly a Strictly Come Dancing műsorban lépett fel, ami leginkább a Dancing with the Starshoz lehetne hasonlítani.

  A fellépése után, Allen a műsorában tett megjegyzést a lány alkatára, ami nagy felháborodást keltett a hallgatók körében is, pláne, hogy szinte mindenki más dicsérte Tillyt a produkció után.

  " Már most nagyon unom őt (Tillyt) Egy kis pufi valami, észrevettétek? Gondolom az apja főztje miatt" - hangzott el nem túl kedves megjegyzés, majd kiderült, hogy a rádiósnak már korábban voltak hasonló megnyilvánulása, így többen azt akarják, hogy az LBC rúgja ki a férfit.

  Nemrég pedig maga Gordon Ramsay is megszólalt az ügyben egy Instagram-live keretein belül,  ahol elárulta, hogy büszke a kislányára.

  Hiszen csak 19 éves az Istenszerelmére!

  — csattant fel a sztárséf, majd hozzá tette, hogy lánya rengeteget tanul, Zoomon keresztül igyekszik bejutni az egyetemre, emellett még elképesztő mozdulatokat sajátít el táncpartnerétől is.

  Gordon őszintén beszélt arról is, hogy a súlyprobléma mennyire érzékeny téma, legyen szó férfiről vagy nőről, ráadásul ő maga is küzd vele.

  "Muszáj mozognunk, mindennap eszünk, 24 órán át kajával vagyunk körbe véve. Ha nem sportolnánk, akkor 150-180 kiló lennék már, úgyhogy minden tiszteletem a lányomé" - folytatta Ramsay.

  Egyébként Allen elnézést kért a lánytól, aki maga is séfnek készül, illetve a YouTube-on is aktív.

  (Metro)

 • Ritkán látni olyasmit, amit Jayne Rivera művelt közösségioldalán, ahol rendesen kiakasztotta a 307 ezres követőtáborát.

  Fotó:Twitter
  Fotó:Twitter

  A fiatal nő meglehetősen aktív TikTokon és Instagramon is, olyannyira, hogy még édesapja temetéséről is posztolt, ráadásul a lehető leggyomorforgatóbb módon.

  Jayne ugyanis több képet megosztott magáról, amint elhunyt édesapja nyitott koporsója mellett pózol.

  Azt hinné az ember, hogy ilyen nincs, de sajnos mégis. Mutatjuk a képeket:

   Az egyik képen még édesapja kezei is látszanak, miközben a fiatal modell zavartalanul pózol a kamerának.

   A kommentelők persze kivétel nélkül tiszteletlennek és gusztustalannak tartották a fotókat, a fiatal influencer pedig végül törölte is Instagramról magát.

  (News)

 • Bár minden úgy alakult, ahogyan szerették volna, egy fiatal amerikai szerelmespár esküvőjét csak még szebbé tette az, hogy Tom Hanks is megjelent a nagy napon.

  Diciembre és Tashia Farries múlt pénteken a Santa Monica-i strandon fogadtak örök hűséget egymásnak. Az ifjú pár csupán családtagokat és néhány közeli barátot hívott meg az esküvőre, és a boldogító igen kimondása után éppen közös képeket készítettek szeretteikkel, amikor az Oscar-díjas színész váratlanul megjelent – írja a People magazin.

  Farriesék a Metro című brit napilap riportjában azt mondták, Hanks nagyon közvetlen volt: ahelyett, hogy a távolból figyelte volna a meghitt ceremóniát, úgy döntött, odamegy és meglepi a szerelmeseket. Bár a színész nem igazán az alkalomhoz megfelelően öltözött fel, hiszen kényelmes melegítőt viselt, boldogan elcsevegett és fotózkodott a Farriesékkel.