István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kanadai Tamia Richardson még gyerekkorában nyert egy egyszeri belépésre feljogosító jegyet Disneylandbe, de egészen eddig nem találta meg, a Disneynél meg gond nélkül beengedték. Fun fact: akkor 16,50 dollárba került egy jegy, ma a legolcsóbb 90 dodó. (CNN)

 • Elég kevés vicc kezdődik úgy, hogy egy korai fesztiválszervező, egy magyar rocker és egy olasz metálénekes bemegy egy kocsmába. Pedig igény az volna rá! Főleg most, hogy a Junkies nevű, 25 éve létező magyar rockzenekar fellépett a Gangwon rockfesztiválon Koreában, és a buli után a backstage-ben (remélhetőleg) életreszóló, jó barátságot kötöttek az olaszországi lovagmetál szcéna legnagyobb titánja, a Rhapsody egyik vezetőjével, Fabio Leonéval.

  „A Rhapsody már többször járt Magyarországon, de személyesen még nem volt alkalmunk megismerni őket. Tök jó, hogy most ez is összejött, mert tényleg nagyon jó arcok” – mondta a nagy eseményről Barbaró Attila gitáros. A nagy esemény pedig annyira nagy esemény volt, hogy az olasz hősmetál-atyaúristen még egy olasz nyelvű duettre is összeállt Barbaróval:

  A Junkies első negyed századát egyébként nemrég podcastben beszéltük ki Szekeres Andrással és Barbaró Attilával:

  Kapcsolódó

  Az első lemezszerződésünkért ketten kaptunk egy pizzát

  Szétvert lakások, széttépett párnák és csöcsmagazinok, tagok, akik úgy szállnak ki az együttesből, hogy szám közben leakasztják a nyakukból a gitárt. Huszonöt éves a Junkies, a Stenk podcastban beszélgettünk velük.

 • trhxzahldajrtc5xnx25.png

  Még 2017-ben mutatták be először a Pause Pod nevű, felfújható sátrat, ami arra jó, hogy egy folyón tudjunk aludni. Ízlelgessük ezt a mondatot, aztán nézzük meg, hogy ez a valóságban mit jelent: szuper lehetőségünk van arra, hogy potom 1500 dollárért lebegjünk egy vízfelületen, egy elvileg alvásra kitalált kunyhóban, amiben nincs az az ember, aki képes lenne elaludni, hiszen az azt jelentené, hogy éppen tehetetlenül sodródik valahova. Jó, tegyük fel, hogy nem egy folyón, zuhatagon, vízesés felé, Lusta Dick-szerűen halad éppen valahova vele, hanem egy nyugalmas tavon tud aludni. Kinek jó az?

 • Vajon az 1600 forintért csapolt Staropramen esik jobban, vagy az 1500 forintos nagy limonádé? A kérdés biztos felmerült felháborodott olvasónkban is, akitől ezt a képet kaptuk:

  A hely a Lánchíd budai oldalán, az alagútnál van, valószínűleg nem a visszatérő vendégekre, hanem a turisták lehúzására alapozták az üzleti tervet.

  Erre utal az az olcsó trükk is, hogy a fenti, 4700 forintos számláért 18,80 eurót kérnek, ami valójában 6150 forint a jelenlegi árfolyamon.