Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy az  egymásra találásuk, úgy a szakításuk is foglalkoztatja az embereket.

  Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme amilyen gyorsan beteljesült, olyan hamar ért véget. Persze, ahogy az lenni szokott, a celebek csak a boldogságukkal szeretnek parádézni, amikor valami rossz történik az életükben, arról lehetőség szerint a legkevesebb információt osztják meg a nyilvánossággal. Ennek lehet kutatni a miértjét, ami talán abban gyökerezik, hogy

  ha a fájdalmas és balul sikerült döntéseikről is beszámolnának, akkor mindenki számára nyilvánvaló lenne, hogy bizony ők sem tökéletesek – még akkor sem, ha magukat és az életüket igyekeznek a címlapokon mesésre retusálni. 

  Szabó Zsófi és Shane Tusup együtt számolt be az Instán arról, hogy felbontották az eljegyzésüket. A bulvársajtó persze megkezdte a találgatást, ilyenkor mindig vannak névtelen informátorok, akik az érintetteknél is jobban tudnak mindent, mostanra ott tartunk, hogy Shane Tusup állítólag agresszívan viselkedett Szabó Zsófival. Az igazságot viszont csak ők maguk tudják, amiről egyelőre nem beszélnek – bár feltehetőleg, ha elmúlik egy kis idő, valamelyik újságban lesz majd egy olyan címlapanyag, ahol „őszintén vall”„kitálal”, vagy csak simán „elszólja magát” valamelyik. 

  De ne siessünk ennyire előre, egyelőre a találgatások szintjén állunk, ahol újabb szereplő igyekszik megfejteni a magyar sajtót letaroló szakítás okát. Kembe Sorel a TikTok-oldalán részletezte, szerinte mi állhat amögött, hogy nem működött a tévés és az amerikai edző kapcsolata. A színész, aki korábban Szabó Zsófival is dolgozott, úgy véli, Tusup nárcisztikus, és az ő részéről épp ezért teljesen üres volt ez az egész, az ilyen típusú emberek ugyanis csak kihasználják a sebezhető nőket. 

  ”A nárcisztikus, irányításmániás férfiak szabad prédája a szép, érzelmileg elhanyagolt nő, aki nem baj, ha elvált, és kisgyermeke is van – ezáltal érzelmileg teljesen kiszolgáltatott. A nárcisztikus férfiak kapcsolatai tök felszínesek, hiányzik belőlük az empátia, magyarul:

  magasról szarnak a másikra.

  Azt hiszik mások véleménye is pozitív róluk, és folyamatosan meg akarják mutatni, mennyire zseniálisak. Ha valamelyik hibájuk és gyengeségük felszínre kerül, az iszonyatos tragédia, mert ugye ők felsőbbrendűek. Nem?” – magyarázta a színész a videójában, a naiv nők számára jótanácsként hozzátéve: 

  Nem minden arany, ami fénylik.

  A teljes monológot itt tekintheti meg:

  @iamkembesorel Nem minden pasi arany, aki fénylik. IG: iamkembesorel #kembesorel #fyp #nárcisztikus #apakomplexus #elme ♬ eredeti hang - Kembe Sorel
 • Az énekesnő februárban adott életet a gyermekeinek, akik a Lujza, Keve és Zalán neveket kapták.

  Eddig csak a babakocsikkal készített fotókat, most azonban karjában a három kisbabával jelentkezett be az oldalán Rúzsa Magdolna.

  A babák szépen nőnek, s bár egy gyermekkel is nagyon sok a teendő, úgy tűnik, az édesanya megbirkózik a tripla feladattal. 

  Rúzsa Magdi mindeközben már a visszatérésre készül: július 1-jén a Budapest Parkban áll színpadra. 

 • A TV2 műsorvezetője az önelfogadás fontosságáról osztotta meg a gondolatait.

  Lékai-Kiss Ramóna a Tények műsorában mesélt személyes tapasztalatairól, az önelfogadás kérdését illetően. Véleménye szerint egyéni döntés az, hogyha az ember kisportoltan szereti a testét, vagy az is, ha esetleg száz kilósan érzi jól magát a bőrében. Legyen az mentális vagy fizikális erőbefektetés, minden esetben önmaga számára kell megfeleljen valaki. Bár a műsorvezetőnő is rendkívül aktív a közösségi oldalán, de azt is látja, hogy ezek az oldalak nem mindig olyan képeket festhetnek le, mint a valóság. 

  Vannak ezek a bizonyos applikációk, amivel nagyon sok embernek az arca konkrétan ugyanolyanná válik az instán és a facebookon. Ez már csak azért sem jó, mert más emberekben rossz érzést kelt. Fiatalokat elviszünk egy olyan irányba, hogy már húszévesen azt érzik, hogy plasztikáztatniuk kell, mert ők is olyanok akarnak lenni, pedig senki nem olyan valójában

  – nyilatkozta Ramóna, hozzátéve:

  Nekem egyébként életem egyik legszebb bókja az volt, amikor azt mondták nekem, hogy Jézusom, te tényleg úgy nézel ki, mint az Instán!

 • Zoe Sadler 23 éven át azzal a furcsa szokással élt, hogy semmi mást nem evett, csak sajtos hagymás csipszes kenyeret.

  Azonban hála a hipnoterapeutaként dolgozó David Kilmurry-nek, a fiatal nő ennyi idő után nemrég normális ételt vitt be a szervezetébe. Sadler ugyanis éltelfóbiás volt már gyerekkora óta, épp ezért semmi mást nem bírt megenni, csak a sajtos hagymás csipszes szendvicset, amiből naponta két csomaggal is simán elfogyasztott az elmúlt 20 évben. 

  Anya és apa megpróbált nekem másfajta ételt adni gyerekkoromban, de mindig elutasítottam. Az egyetlen dolog, amit hajlandó voltam lenyelni, az a csipsz volt

  – mesélte Zoe, aki az iskolába is ilyen ételt vitt magával uzsonnára. Azonban miután alávetette magát Kilmurry terápiájának, sikerült legyőznie a más ételektől való félelmét, így végre teljes életet élhet.