Arnold, Levente
17 °C
29 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elijah Daniel youtuber a Pride-hónap idejére megvásárolt egy kisvárost, ami Ann Arbortól 20 mérföldre északnyugatra található, és átnevezte Gay Hellnek, azaz Meleg Pokolnak. 

  A férfinak legutóbb 2017-ben volt egy hasonló akciója, akkor Hell városából kitiltotta a heteroszexuálisokat.

  Elmondása szerint a mostani akció válasz a Trump-adminisztráció azon tiltására, hogy a nagykövetségeken kint legyenek a Pride-zászlók. Az elgondolás sem új keletű, ugyanis Daniel michigani, és minden alkalommal, mikor elutaztak a város előtt, az volt az első vicces gondolatuk, hogy Hell helyett Gay Hell legyen a neve.

  A rajongók pozitívan fogadták a megmozdulást, de a Trump-hívek idegesek lettek tőle, ami nem újdonság a youtuber számára.

  2019-06-18 10 39 21-elijah daniel a Twitteren  ahead of pride m
  Fotó: elijahdaniel / Twitter

  Ha pedig valaki kedvet érezne hozzá, bármikor lehet Hell város polgármestere egy napra, vagy akár egy órára.

  Forrás: CNN

 • Olvasónk, Csongor küldte az alábbi fotót. Tessék szavazni: hol készült?

  korhaz
  Fotó: Olvasói fotó

  Megismerem, ez

  • 3555
   a Merényi Gusztáv Kórház, a rendszerváltás után 30 évvel
  • 433
   Csernobil, a katasztrófa után 33 évvel
 • Elég sok szempontból remek munkám van. Az egyik, hogy elvileg nem kell politikusokkal foglalkoznom, csak házakkal, terekkel, lakáshirdetésekkel. De még így sem tudom elkerülni, hogy ne tolakodjon elém a téma. Megkaptam ugyanis egy oszlopra ragasztott cetli fotóját, mely szerint:

  Ön is arról álmodott, hogy egy szép nyári reggel felkel, és átugrik a szomszédba meghallgatni a Kötcsei beszédet? Vagy pedig szeretne abban a községben élni, ahol Gyurcsány Ferenc nyaralója is áll?

  gyurcsany
  Fotó: Olvasónk, Levente / Urbanista

  Hogy mennyire jó ötlet Gyurcsánnyal (és a kötcsei beszéd miatt közvetve Orbánnal) reklámozni egy eladó nyaralót, azt persze nem tudom.

 • Tejes pite, hidegtálak, szendvicsek és mártogatósok lesz a menü Benke László búcsúztatásán, aki június elején halt meg. 

  A Bors szerint a barátja, Garaczi János szerette volna nagyszabású menüvel búcsúztatni, azonban Benke László fia azt kérte, amilyen egyszerű volt az édesapja az életben, olyan egyszerű legyen a megemlékezés is. 

  Benke László
  Benke László
  Fotó: Kovács Attila / MTI

  Benke László temetése Lajosmizsén lesz, szülei család sírjában nyugszik majd, írja a lap.