Blanka, Bianka
9 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem egészen világos, hogy milyen indíttatásból, de a szombat esti FTC–Újpest rangadón a ferencvárosi szurkolók egy része úgy érezte, véleményt kell nyilvánítania a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) körül kitört botrányban. Ezt tanúsítja legalábbis a Fradi.Mob, vagyis a B közép hivatalos Instagram-oldalán megjelent fénykép, amelyen néhányan egy „Fuck off SZFE” feliratú transzparenst feszítenek ki. 

  122423096 219768489492480 2265816940994162869 n

  122423096 219768489492480 2265816940994162869 n
  Fotó: fradimob/instagram

  Az SZFE tanárai és diákjai hónapok óta tiltakoznak a Vidnyánszky Attila vezette, az érdemi párbeszéd nélkül rájuk erőltetett alapítványi kuratórium ellen. Pénteken több mint tízezer ember tüntetett Budapesten mellettük.

 • Blake Lively és Ryan Reynolds méltán híres arról, hogy szemrebbenés nélkül szívatják meg egymást a közösségi médiában, és meglehet, hogy otthon is. Most azonban kivételesen úgy tűnik, a színész véletlenül nevettette ki a nejét.

  Mindketten megosztották ugyanis, hogy a kanadai Reynolds tegnap először szavazott az Egyesült Államokban. A posztban mindketten boldogan, helyenként viccesen írtak a nagy pillanatról, azt azonban elfelejtették megbeszélni, hogy Lively viseljen-e cipőt a képen, vagy sem.

  Íme az eredeti fotó, amit Reynolds osztott meg követőivel.

  Ez pedig Lively posztja, aki nemes egyszerűséggel rajzolt magára egy magassarkút a teljesség jegyében.

  Nekik vajon feltűnt már, hogy a posztjuk elmehetne egy kevésbé nehéz „keresd a különbséget” feladatnak?

 • Úgy tűnik, Matthew McConaughey nemrég megjelent életrajzi könyve több meglepetést is tartogat, mint a sokan hitték volna. Először az a történet sokkolta a közönséget, amelyben a színész leírta, 15 éves korában belezsarolták a szexbe, a minap pedig kiderült, hogy az édesapja nemi életét illetően is elég nyíltan mer beszélni.

  A Greenlight soraiból az olvasható ki, hogy az idősebb McConaughey éppen a feleségével szeretkezett, amikor szívrohamot kapott 1992-ben. A mentők már nem tudták megmenteni a férfit. Ha pedig mindez nem lenne eléggé bizarr, a színész édesanyja azt kérte, meztelenül vigyék ki elhunyt férjét, hogy a ház körül összegyűlt tömeg is tudja, miért hívták Big Jimnek - írta meg az Insider.

  Ami James McConaughey és Mary McCabe kapcsolatát illeti, kétszer is elváltak egymástól, majd harmadjára is összeházasodtak, mielőtt a színész édesanyja özvegyasszonnyá vált volna.

 • Bár péntektől kötelező a maszkviselés már a stadionokban is, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs szombaton a FTC-Újpest mérkőzésről jelentkezett be a Facebookon maszk nélkül.

  A bejegyzésre a 444 figyelt fel, Farkas Őrs nem sokkal a megjelenése után  elérhetetlenné tette a posztját.