Lukács
1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A miniszterelnök Facebook-oldalán osztott meg egy rövid összeállítást, amiből kiderül, hogy mennyire szeretnek vele fotózkodni a magyarok.

  Önnek van már közös fotója a miniszterelnökkel?

 • Idén februárban röppent fel a hír, hogy visszavonul a színészkedéstől Emma Watson.

  GettyImages-1347211445
  Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

  A pletykákat a színésznő menedzsere és végül maga Emma is tagadta, így fellélegezhettek a rajongói.

  Azóta viszont nem igazán adott életjelet magáról, egészen mostanáig.

  Tegnap ugyanis újra nyilvános eseményen jelent meg, a londoni Earthshot nevű,  környezetvédelemmel kapcsolatos díjátadó vörös szőnyegén pózolt a kameráknak. Erre legutóbb 2019-ben, a Kisasszonyok bemutatóján volt példa.

 • Palik László életében számtalan változás történt az idei évben.

  Szakmai szinten is nagyot váltott, ugyanis három évad és 303 epizód után úgy döntött, hogy búcsúzik nemcsak az Exatlontól, hanem a csatornától is. Az ügyességi és vetélkedőműsor magyar változata még2019 januárjában indult el hazánkban, aminek első évadával tért vissza Palik a képernyőre, és azóta is ő volt a műsorvezetője.

  Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban

  – mondta Palik László a távozásakor.

  Egy biztos, a következő Exatlon-évad már egy másik TV2-s arccal tér vissza, de azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz Palik utódja.

 • Szaszák Zsolt, a Sztárban sztár leszek! versenyzője nagy port kavart előző héten, miután L.L. Junior erősen kritizálta utánzását egy azóta törölt Facebook-posztban. A fiú nem kért bocsánatot, inkább személyesen simította volna el az ügyet Juniorral, amire nem került sor.

  szaszák zsolt.png
  Fotó: Sztárban Sztár leszek! / TV2

  A műsor tegnapi esti adásában Mester Tamás Altass el! című számát kellett előadnia. A produkció Tóth Gabi szemébe könnyeket csalt, de Pápai Joci és Majka már kevésbé voltak elragadtatva tőle, le is pontozták a versenyzőt.

  Így lett a harmadik élő adás kiesője Szaszák Zsolt.

  A produkciót itt nézheti vissza:

  Itt pedig a zsűri értékelését: