Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rapper és színésznő kedvese, Julia Fox csak néhány hete találtak egymásra, de ennyi idő alatt is történtek furcsa dolgok közöttük.

  GettyImages-1366416141
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Kezdve azzal, hogy az első randijaik egyikén Kanye egy designer ruhákkal teli gardróbbal lepte meg kedvesét, de az is szokatlan húzás volt, amikor Julia a randijukról adott részletes interjút egy magazinnak. A pár nyilvánosság előtt élt kapcsolata vélhetően egy visszavágás Kanye West exfeleségének, Kim Kardashiannak, aki a válás óta vígan éli életét a humorista Pete Davidson oldalán.

  A rapper kapcsolata viszont egyre komolyabbnak tűnik, hiszen már első vörös szőnyeges megjelenésük is megtörtént, egy párizsi divatbemutatón pózoltak együtt a kameráknak, talpig farmerben.

 • Ez az imádnivaló cicát Gerinek hívják, és egy olyan ritka genetikai rendellenessége van, amitől a pofája két oldala teljesen különbözik.

  Az Ausztráliában élő cica igazi TikTok sztárt egy helyi állatboltban találták, gazdája pedig rögtön beleszeretett. A kiméra macskák különlegessége, hogy két embrió összeolvadása miatt, kétféle DNS alkotja őket. A most kétéves cica egyébként 300 ezer rajongót tudhat magának TikTok-on, sokan pedig Szörnyellához hasonlítják.

 • Lélegzetállitó képek készültek az évente megrendezésre kerülő Ocean Art Underwater Photo versenyére, ahol a víz alatti világ rejtelmeit igyekeznek lekapni a fotósok.  Akad közöttük cigiszünetet tartó haltól kezdve a csodálkozón át, egészen egy smacizós párosig minden.

 • Hamarosan véget ér a The Walking Dead, már ami az anyasorozatot illeti.

  twd
  Fotó: YouTube

  2010 óta követhetjük nyomon a The Walking Dead karaktereit, illetve több mellékvonalat is kapott a fő sorozat, aminek február 20-án indul az utolsó nagy rohama.

  A végső évad utolsó 8 részéhez most egy rövid előzetes is érkezett, azonban nem kell megijedni, az AMC messze nem tervezi elásni a brandet, ugyanis bőven érkeznek még spin-offok.