Vencel
13 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A bronxi állatkertben esett egymásnak két gorilla, közvetlenül a látogatók előtt, az egyik apuka pedig, aki a New York Post cikke szerint feleségével és lányaival volt éppen az állatkertben, felvette az egész aktust.

  pornógorillák
  Fotó: YouTube

  A neve elhallgatását kérő férfi állítja, nem tudta, hogy az állatvilágban az orális szex természetes dolog, így sokkolta, amit látott. Pedig, hasonlóan a maszturbáláshoz vagy akár a francia csókhoz, az orális szex sem emberi sajátosság, a BBC egy korábbi cikke szerint megfigyelték már gepárdoknál, medvéknél, denevéreknél és természetesen majmoknál is.

  A majmok között a csimpánzok, a bonobók és a gorillák élik a legaktívabb és az emberihez leginkább hasonló szexuális életet, idézte Steven D. Pinkerton a Wisconsini Orvosi Főiskola pszichiátriai és viselkedésgyógyászati professzorának szavait a New York Post. A gorillák bizonyítottan élvezik a szexet és reprodukciós cél mellett sokszor szexelnek csupán az élményért is. A bronxi pedig nem az első eset, hogy állatkertben szexelő majmokat figyelnek meg, pár éve például a japán makákók gyakorolták szarvasokon az aktust.

 • Megvan az Ice Ice Baby a kilencvenes évekből? Az egyslágeres Vanilla Ice dala, ami a Queen és David Bowie Under Pressure-jének basszusára épül, és a mai napig előszeretettel játsszák a magyar rádiók.

  Vanilla Ice a Csökkentsd a jeget! klipjében
  Vanilla Ice a Csökkentsd a jeget! klipjében
  Fotó: Samsung

  Most úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz környezettudatosra átírni a dalszöveget, a rappernek pedig, akit betöréses lopás miatt pár éve letartóztattak, nem volt ellenvetése a projektben való részvétel kapcsán.

  Hogy milyen lett a végeredmény, azt mindenki döntse el maga:

  Milyen lett a környezettudatos Ice Ice Baby?

  Ugyanakkor az üzenet, melyet megpróbál átadni a reklám, fontos. A cég felmérése szerint ha minden háztartásban egy Celsius-fokkal alacsonyabbra állítanák a hűtőszekrények hőmérsékletét, azzal évi egymillió tonnával csökkenthető lenne a szén-dioxid-kibocsátás.

  Vanilla Ice egyébként állítólag rendkívül nagy figyelmet fordít rá, hogy környezettudatos eszközökkel töltse meg otthonát.

 • A Jeffrey Epstein-botrány miatt rejtőzködő életmódot folytató yorki hercegnek újabb bírósági ügy miatt fájhat a feje. 9 millió dollárt kell kifizetnie egy svájci luxus faház eredeti tulajdonosának, aki azt állítja, ennyivel tartozik neki II. Erzsébet fia.

  A hét hálószobás Chalet Helorát még 2014-ben vásárolta meg a botrányhős herceg és volt felesége, Sarah Fergusson csaknem 23 millió dollárért, de adósak maradtak a vételár teljes kifizetésével. Furcsa módon ez az egyetlen ingatlan, ami a herceg nevén van – 61 évesen még mindig az anyjával él Windsorban  , és most ettől is meg kell válnia, hogy rendezhesse a vitás ügyet.

  GettyImages-450837126
  Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

  A svájci Alpokban lévő faházat 23,7 millió dollárért dobták piacra, és ha sikerül vevőt találni rá, már utalják is a 9 milliót az előző tulajnak. Utána pedig András herceg az ügyvédeivel kizárólag arra a perre koncentrálhat, amelyet Virginia Giuffre indított ellene szexuális erőszak vádjával.

 • Az amerikai légierő két vadonatúj Air Force One-t rendelt meg a Boeingtől, a 747-8-asok a harminc éve szolgálatban lévő 747-200B-t váltják majd. A két gép 3,3 milliárd euróba kerül, és a tervek szerint 2024-ben adták volna át azokat, de a pandémia miatt valószínűleg egy évvel később kerülhet csak sor erre.

  GettyImages-909318
  Fotó: Usaf / Getty Images Hungary

  San Antonióban javában dolgoznak az elnöki különgépeken, és most már azt is tudjuk, hogy a munka jó hangulatban zajlik.

  Az egyik félkész gép fedélzetén ugyanis üres tequilás üvegeket találtak.

  Az Air Force One építése a legszigorúbb biztonsági intézkedések közepette zajlik, így érthető módon pánikot okozott a cégnél a kínos felfedezés. Főleg azután, hogy a Wall Street Journal is megírta, miután kiszivárogtak a piás incidenst követő vizsgálat iratai.