Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egymás táboraitól is nagy adagban kapják a gyűlöletet.

  Kedd délelőtt az RTL Reggeli című műsorában folytatódott tovább a Sztárbox eredményezte „szájkarate” Istenes Bence és Rácz Jenő között: míg a műsorvezető Skype-on keresztül jelentkezett be a műsorba, addig a Michelin-csillagos séf a stúdióban beszélt a vasárnap esti bokszmeccsükről, amelyet pontozásos győzelemmel nyert meg. 

  Istenes elmondta: próbálja megérteni, miért történtek így a dolgok, de nem szomorkodik.

  Folyamatosan cikáznak a gondolatok a fejemben, próbálok rájönni, miért történetek így a dolgok. Az egész: az Instagram-sztoritól egészen addig, hogy ezt a meccset pontozással elvesztettem. Mindennek oka van, én ebben hiszek. Nem bánok semmit. Sok mindenen lehet vitatkozni, de a végeredményen nem változtat. Így történt, vissza már nem lehet csinálni. Okkal kellett ennek így történnie. Abszolút nem szomorkodom, de nagyon sok gondolat van a fejemben

  – mondta az RTL Reggeli című műsorában Istenes, kiemelve, gondolatait egy IstenEst epizódban fogja részletesen kifejteni. Mint mondja, egy visszavágónak is örülne.

  Benne lennék, azzal a kikötéssel, ha az tényleg a bokszról szólna. Sajnos ez a mérkőzés már nagyon másról szólt, többek között az én hibámból természetesen. Az igazságérzetemet nagyon sok minden zavarja

  Rácz azonban nem így van ezzel, s ennek a Reggeliben is hangot adott.

  Ott volt a lehetőség, de hogyha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó ez megtörtént. Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát. Hagyjon már engem békén

  jelentette ki a sztárséf.

  A tévés továbbá arról is beszélt, hogy rájött: csak magára haragudhat. Szerinte az élet attól szép, ha tanulunk a hibáinkból, de azért még egyszer kicsit odapirított Rácznak.

  „Kérdezték, hogy zavart-e, hogy lefogott, meg hogy szabálytalanságok voltak a meccsen. Nem zavart. Ahogy Jenő is mondta: egy kis mocsok van ebben a sportban. Még a szájalás se érdekelt volna, ha három nappal ezelőtt nem csinál egy ugyanilyen dologért egy óriási botrányt, és ki áll, hogy »ezt nem lehet, ilyet nem lehet csinálni, nem lehet hibázni, ez gyűlöletkeltés, kirekesztés!« 

  Bocsánat, a cigányozás miben más, mint a b.zizás a ringben? Szerintem ez a kettő ugyanaz. Igazából én adtam a kést a kezébe azzal, hogy az Instagram-sztori véletlenül kikerült. Csak magamra haragudhatok. Ott, abban a pillanatban, hogy kikerült, aláírtam a halálos ítéletemet, és ezt a meccset nem nyerhettem meg. A világ rendje miatt ez így volt kerek.

 • Mindössze három hónapot voltak házasok.

  Schobert Norbertről kevesen tudják, de Rubint Réka előtt is volt már házas. A férfi még nagyon fiatalon, 24 évesen, fitneszkarrierje beindulása előtt kötötte össze életét akkori kedvesével, de a frigyük gyorsan véget is ért.

  „Két évig jártunk, és három hónapot voltunk házasok. Egy hónap után elköltöztem otthonról” – mesélte nemrég Hajdú Péternek, és bár akkor nem akarta pontosan taglalni szakításuk miértjeit, annyit azért elárult, nem passzoltak össze párjával.

  A jelek szerint azóta meggondolhatta magát, most ugyanis Hevesi Tamásnak hosszabban ecsetelte házassága buktatóit.

  „Igazándiból akkor nem volt meg az anyagi hátterem. Nem tudtam a támasza lenni, és az ő lakásában éltem mint rendőr és aerobikedző.

  Úgy éreztem magam otthon, mint egy strici. Hazamegy, a nőnek a lakásában vagy, hogy csapsz rá asztalra?

  Hogy mondod, drágám? Hát, ott az ajtó, kimehetsz. Egy férfinek szerintem meg kell teremtenie a nőnek az otthont, a megélhetést. Ha a nő dolgozik, az szuper, teljesedjen ki, az egy pluszdolog. Ha nem érzem magam fenntartónak, nekem annyi. Én így vagyok szocializálva, régi vágású ember vagyok” – idézte fel Schobert, aki csak ritkán mesélt történetükről, a hölgy nevét pedig soha nem fogja elárulni, ugyanis civil életet él. A kapcsolatot viszont a mai napig tartják, nemrég találkoztak, beszélgettek is pár órát egymással.

 • Egy nagyobb beszélgetés vár a párra.

  Jákob Zoli
  Fotó: TV2

  Ahogy arról mi is írtunk, nemrég véget ért A Nagy Ő című párkereső reality, melyből kiderült, hogy Jákob Zoltán szívét Hajnal Bettina rabolta el. A pár az utolsó adást után elárulta, hogy bátran folytatják tovább az ismerkedést, mivel a forgatást követő hónapokban nem is találkoztak, nehogy lebukjanak. Azóta persze első randijukra is sort kerítettek, de egyre többen feltételezik, hogy a milliárdos üzletember és választottja már nem alkotnak egy párt.

  A találgatások alapjául az szolgált, hogy a körmös királynak becézett üzletember új kedvese nélkül utazott Dubajba a hétvégén. A Kiskegyed megkereste a fiatal műkörmöst is, arról érdeklődve, jelenleg hogyan áll és merre tart a kapcsolatuk Jákob Zolival. Mint mondta, rengeteg a munkája, ami miatt alig van szabadideje, ezért nem nagyon volt lehetőségük találkozni, az pedig egyenesen kivitelezhetetlen lett volna, hogy az üzletemberrel tartson dubaji útjára.

  Tartjuk a kapcsolatot telefonon. Én folyamatosan dolgozom, reggeltől estig, napi 12 órát. Emiatt sem tudott még kibontakozni a kapcsolatunk. Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy 8 éves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk, és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. Neki ez a dubaji út most egy spontán utazás volt. Kivitelezhetetlen lett volna, hogy vele menjek, mert nekem a vendégeim hónapokkal előre be vannak írva a naptáramba

  – idézi a Blikk Hajnal Bettinát, aki hozzátette: Jákob már jelezte neki, hogy szeretne majd egy nagyobb beszélgetést vele, miután hazajön az Emírségekből.

  Szerintem ő már készen áll a döntésre, és hamarosan lezárjuk ezt a mostani helyzetet. Nem tudom, hogy érez irántam, és el akar-e mélyülni ebben a kapcsolatban, vagy abbahagyjuk az ismerkedést is. Én várom a folytatást! Nekem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult

  – jelentette ki a műkörmös, aki szeretné megerősíteni a kettejük közti érzelmeket.

  Jákob választottja úgy véli, minden kapcsolatban az elején kell sok időt együtt tölteni, mert ha nem így van, akkor a szerelem helyett inkább szeretet fog kialakulni, és most szerinte ebben a fázisban vannak, de mindenképpen szeretné újjáéleszteni azt az érzést, ami a műsor alatt alakult ki benne.

 • Vasárnap lezajlott a Sztárbox első elődöntője, ahol Rácz Jenő négy rendkívül intenzív menetet követően pontozással győzte le Istenes Bencét. Az est leginkábban várt mérkőzése egyértelműen a sztárséf és az RTL műsorvezetőjének összecsapása volt, akik a ringbe szállásukat megelőző napokban már összeszólalkoztak a közösségi médiában. A két híresség mentális hadviselése már a bokszmeccsüket megelőzően kezdetét vette, ami aztán a szorítóban is folytatódott: szabálytalan megmozdulásokban és odaszólogatásokban gazdag mérkőzést láthattak a nézők. Küzdelmük során valósággal forrtak az indulatok, a feszültségnek köszönhetően mind a négy menetet végignyomták, a végén pedig a pontozóbírók Rácz Jenőt látták jobbnak. 

  Istenes a mérkőzés után kezet rázni sem volt hajlandó ellenfelével, mert a ringben állítólag ordenáré dolgokat üvöltözött neki a séf, amit ő sportszerűtlennek tartott. Bár vélhetően több időnek el kell telnie, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, a tévés viszont már most úgy látja, hogy visszavágóért kiállt az összecsapásuk. Az rtl.hu-nak Rácz Jenő is megszólalt a ringben történtekről. Mint mondta, lelkileg megterhelőbb volt számára a Kabát Péter elleni küzdelme, mégis pontosan az történt a szorítóban, amire számított, neki tiszta a lelkiismerete. Arra a kérdésre, hogy elfogadta-e Istenes Bence bocsánatkérését, így válaszolt:

  Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért a Bencének nem tudom teljesen átérezni az őszinteségét. Vasárnap is látszott, hogy meg van sértődve. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. [...] Bármikor szívesen odaállok bárki elé, hogy azt mondjam: semmi gond, és nem haragszom, de ehhez szeretnék végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem legyen egy őszinte megnyilvánulása. Azt akarom látni, hogy tényleg szeretné azt, hogy rendezzük a köztünk lévő feszültséget.

  A Michelin-csillagos séf szerint Istenes Bence magának köszönheti, hogy megromlott a kettejük kapcsolata. Úgy véli, a műsorvezető megváltozott, amióta az elmúlt fél-egy évben a Sztárboxra készült. Ezt megelőzően kifejezetten büszke volt arra, hogy ismeri őt, műsoraiba is gyakran vendégeskedett. Istenesnek arra a kijelentésére is reagált, miszerint különböző káromkodásokat mondott volna neki, amit a műsorvezető szóvá is tett a bírónak mérkőzés közben.

  Egyre több fórumon látom, hogy Bence erről nyilatkozott, és mindenhol mást nyilatkozik. Ugyanúgy, ahogy kitalálta, hogy én az RTL-ben üzengettem embereknek, akikről nem tudjuk, hogy kik, ugyanilyen sztori, hogy kitett egy gyűlöletkeltő kollázst, amit ő csinált, de nem olvasta el, és nem tudja, hogy került ki, ezek ilyen furcsa dolgok. Amikor alig kap az ember levegőt és ott van bent a fogvédője, nem tud hosszú alázásokat mondani, mert örül, hogy van levegője. Egy-egy dolgot szúrtunk oda, de nemcsak én, hanem ő is

  – vélekedett Rácz, majd hozzátette: Az, hogy a pontozóbírókat rögtön a meccs után megkérdőjelezte ellenfele, megmutatja, hogy ő milyen sportember.