Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Euan Rennachan szemtől szemben találta magát egy 4,5 méter hosszú fehér cápával, ami boldogan megvillantotta neki a fogsorát.

  Közel 5 méter hosszú, 900 kiló, és 16 centis fogakkal van felfegyverkezve. Ezzel a víz alatti bestiával találta magát szemben Euan Rannachan fotós, aki egy ketrecbe zárva merészkedett le a mélybe, hogy ezeket az elképesztő képeket elkészíthesse.

 • A Bonanza Banzai egyik ismert slágerének sorai kíséretében osztotta meg követőivel Orbán Viktor miniszterelnök tegnap, hogy részt vesz a Papp László Sportarénában rendezett Ákos-koncerten.

  A tegnapi esemény margójára ma egy videót is megosztott a koncertről a közösségi oldalán: ennek tanúsága szerint nem csak Ákos koncertezett tegnap. Népszerű volt ugyanis Orbán Viktor rögtönzött szelfikoncertje is.

  A koncert szombat este nyolc órakor kezdődött, az eseményen csak védettségi igazolvánnyal lehetett részt venni.

 • Egy Airbnb-felhasználó az állítása szerint „a pokolban nyaralt”, miután megérkezett az állítólagos „luxusszállásához”, amit leginkább börtöntáborhoz lehetne hasonlítani.

  A tulajok közel két évvel ezelőtt hagyták magára az épületet, amit Alexander a feleségével bérelt ki 10 napra, amiért 1000 fontot fizettek. 

  Amikor megérkeztek, távolról sem az a hely fogadta őket, mint amit a képek ígérek. 

 • Magyar szinkronos előzetest kapott a The Cuphead Show, ami egy olyan videójáték alapján készült, amely az 1930–40-es évek régi rajzfilmjeinek stílusában készült.

  cup
  Fotó: YouTube

  Igazán vadnak ígérkezik a Netflix legújabb dobása, a The Cuphead Show, aminek főszereplője két csésze. Mindenféle szürreális kalandba keverednek, miközben az ördöggel is sikerül összekapniuk.

  Az eredeti játék egyébként legendásan nehéznek számít, sokan igazi kontrollergyilkosnak tartják, ennek ellenére vagy épp ezért hatalmas rajongótábornak örvend.

  A látványvilág továbbra is a klasszikus rajzfilmeket idézi, bár sikerült modernebb köntösbe öltöztetni.