Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindenhol kimaxolják az ünnepi hangulatot.

  Fura jelenségre ébredhettek az angliai, mindössze 440 főt számláló Prickwillowban élők, egy férfi ugyanis az éjszaka leple alatt egy több mint háromméteres totemszobrot készített az egyik helyi telefonfülkéből. A 69 éves Cary Outis szerint a vörös orrú rénszarvas több elismerést érdemel, mint a Mikulás, akinek csak "le kell csúsznia a kéményen". A művész Rudolfot a brit kézbesítők szellemállatává tette, akiket a Covid-járvány idején végzett rendíthetetlen munkájukért dicsért.

 • Szerinte ugyanis nála sokkal csúnyábbak is párra leltek már ott.

  Gáspár Győző és felesége, Bea asszony kissé összekaptak az elmúlt napokban, olyannyira, hogy utóbbi még a Tinderre is felregisztrált, igaz, csak egy álfiókkal, a profilképe ugyanis egy szurikáta. 

  A párkereső úgy jutott az eszembe, hogy Győző azt mondta, én egy fabatkát sem érek, és nélküle már valószínű, hogy soha az életben nem fogok normális embert kapni, hiszen ő egy etalon... olyat, mint ő, úgysem fogok kapni, ez nyilvánvaló. (...) Nem akarom magam dicsérni, de itt a faluban nálam már sokkal csúnyábbak is párra leltek, szóval lehet, hogy fogok kapni valakit, ha Győzőke nem jönne vissza

  – mesélte Bea asszony a LifeTV egyik műsorában. A jelenetet ide kattintva nézheti vissza.

 • Ennek a történetnek a főszereplője garantáltan a rosszak listájára kerül.

  Hamar rossz vége lett annak a találkozásnak, ami egy kisfiú és egy plázatélapó között történt Új-Zélandon.

  télapó
  Fotó: YouTube

  Az édesanya Facebookon számolt be arról, hogy a télapónak öltözött férfi megkérdezte tőle, nem tud-e tenni valamit azért, hogy „megjavítsa” a kisfiú hallását, aki nem mellesleg siket.

  jelbeszéddel kommunikál az édesanyjával Az 5 éves carter, aki nagyon örült annak, hogy végre találkozhat a Télapóval.

  A kisfiú egy ponton anyukája felé fordul, aki jelbeszéddel elmondja, hogy egy aranyozott Vasember-figurát szeretne.

  „He?” – teszi fel a kérdést erre az értetlen Mikulás, aki az anyától várja a választ, majd a következőt kérdezi:

  „Műtéttel nem lehetne rajta segíteni?”

  Az édesanya ugyan láthatóan zaklatottá vált, de igyekezett nyugodt maradni, majd közölte vele, hogy nem, erre nincs lehetőség, nincs Carterrel gond.

  A Mikulás nem hagyta annyiban a dolgot, és visszakérdezett:

  „Semmit sem tud tenni, hogy helyrehozza?”

  „Nincs mit helyrehozni. Jelbeszédet használunk” – reagált az anya.

  A beszélgetésről készült videó persze óriási felháborodást váltott ki, kivétel nélkül elítélték a tapintatlan télapót, ellenben az anyát magasztalták, hogy képes volt megőrizni a hidegvérét egy ilyen szituációban.

  (Forrás: Indy100)

 • Mintha egy Disney-filmből másolták volna.

  Egy egészen rendhagyó ajánlatnak köszönhetően átszámolva pöttöm 740 millió forintnak megfelelő dollárért akár ön is beköltözhet ebbe a mesebeli kastélyba.

  A 26 szobás, ötemeletes erőd az amerikai Michigan államban, Rochester városának erdejében rejtőzik, a napokban pedig a közösségi oldalak felhasználóinak figyelmét is felkeltette, miután fotók jelentek meg a lenyűgözően egyedi szerkezetéről és berendezéséről. A Sotheby’s International Realty ingatlanközvetítő vállalat több mint három hónappal ezelőtt hirdette meg az ingatlant, de még mindig nem találták meg a kastély királyát vagy éppen királynőjét annak ellenére, hogy folyamatosan megnézési kérelmekkel bombázzák őket – akár az is lehet, hogy éppen önre vár ez az ajánlat.