Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kendőzetlenül elmondta a véleményét.

  bochkor janka neni
  Fotó: Kaszás Tamás / Bodnár Patrícia / Index

  Bochkor Gábor a Retro Rádión futó műsorában gyakran szeret hangot adni a véleményének, még ha azzal nem is lesz mindig népszerű. Legutóbb Az álommeló című üzleti realityt szedte darabokra a rádiós, de egy másik téma kapcsán most előkerült a sokak által rajongott egykori magyar sorozat, a Szomszédok is.

  „Szerintem egy annyira rosszul megcsinált sorozat volt, hogy azt nem tudom elmondani. Minden rossz volt benne!” – kezdett bele a monólogjába, melyben nem kímélte az emlékezetes hazai sorozatot.

  Tudom, hogy nem lehetett abbahagyni a nézését, és azt is, hogy az első szappanopera volt Magyarországon. De hát kimentek egy kamerával a kivilágítatlan lépcsőházba forgatni. Egyik kamerába mondta a Nemcsák Károly, a másikba a Komlós Juci, ami úgy tűnhet, mintha egy párbeszéd lenne, de nem az, mert ordít róla, hogy nem az. Gyerekek! Én mindenkit tisztelek, aki ebben benne volt. Tehát, Kulkától kezdve Ábel Anitán át, tényleg mindenkit tisztelek, de nem volt jól megcsinálva. Csak egy legenda!

  idézi a Ripost Bochkort.

 • Palvin Barbara a közösségi oldalán osztotta meg, hogy nemrég ellátogatott a hollywoodi Universal filmstúdióba, ahol felhőtlen szórakozásban volt része. A magyar szupermodell mostanság kevesebbet oszt meg a hétköznapjaiból, de ez nem azt jelenti, hogy a kifutón ne láthatnák a rajongók.

  Legutóbb nem is a rendezetlen kontyával, hanem különleges szabású szettjével hívta fel magára a figyelmet a párizsi divathéten. Férje, Dylan Sprouse is előszeretettel posztol közös életükről, Valentin-nap alkalmából például felfedte az első közös fotókat, amit egymásról csináltak.

 • Besokallt a színész.

  Mint arról mi is írtunk, Veréb Tamás nemrég közösségi oldalán fejtette ki, hogy véleménye szerint „sorra tűnnek el a valódi tehetségek, a valódi tartalmak, és a minőség”.

  Gyerekek, hát kik ülnek zsűri székekben és kik vannak minden műsorban? Itt is tisztelet a kivételnek. Tényleg ilyen világot szeretnétek? Mindig azzal védekeznek a szakmában, hogy: »hát erre van igény«. Hát persze! Köpjön fel és álljon alá az a »szakember«, aki hagyta és hagyja így lesüllyeszteni a színvonalat!

  – fogalmazott korábban Veréb.

  Most a Story megkereste a színész énekest, hogy egyebek mellett erről a kijelentésesről is kérdezze, amelyet egyébként a mai napig tart, és vállal.

  Nem mondom, hogy ezzel megváltom a világot, de ha senki nem szólal meg, akkor nem fog változni semmi. Tudom, nem vagyok vele egyedül a szakmában, sokan látjuk, milyen mélyrepülésben vannak bizonyos televíziós közegek, a kollégákkal néha megkérdőjelezzük azt, hogy milyen műsorok és milyen emberek kapnak lehetőséget

  – magyarázta Veréb, aki ugyanakkor úgy látja, nem tűnt el teljes mértékben a minőségi szórakoztatás.

  „Vannak még minőségi műsorok, ahol igényes a szórakoztatás, mint például a Sztárban Sztár vagy a Sztárbox, a sport miatt. De hogy negatív példát is mondjak, vállalom, például a Kőgazdag fiatalok... engem elborzaszt, hogy valaki szerint erre van igény. Aki látta ennek csak a címét vagy a beharangozóját, az tudja, hogy miről beszélek, mikor azt mondom, hogy ez egy trash műsor, amire ezek szerint szükség van. Én mindig szégyellem magam ezért” – fűzte hozzá.

 • VT Lovas Rozi-2-2
  Fotó: Vasvári Tamás / Index

  Lovas Rozi és férje, Horváth János Antal kisfia, Misa 2020. májusában, kislányuk, Izabella pedig 2022. februárjában született meg. A házaspár nemrég arról mesélt, hogy eddig várniuk kellett arra, hogy két gyermekük együtt tudjon játszani, azóta viszont nagyon összenőtt a két kicsi, Misa pedig remekel nagy testvérként. Most a színésznő a Meglepetés magazinnak adott interjújában az anyaságról mesélt, valamint arról, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét és a munkáját szülőként.

  Bár lényeges számomra a szakmai kiteljesedés, elsősorban édesanya vagyok, a családi összhang és a harmónia megteremtése a legfontosabb. Mindig a gyerekeket tartjuk szem előtt és zsonglőrködünk a feladatok között. Amelyek kevésbé fontosak, azokra nemet mondunk, arra koncentrálunk, amelyek inspirálnak és hozzáadnak valamit az életünkhöz. Ha sikerül megteremtenünk az egyensúlyt, az egy jó állapot, de nem könnyű, néha picit túl van feszítve a húr

  – magyarázta Lovas, aki egyébként az átgondolt tervezés híve, ezért férjével megszoktak beszélni mindent, figyelve mindegyikük igényére.

  Mint mondta, az idő fogalma teljesen más jelentéssel bír, már minden a gyerekeikről szól, könnyebben mond nemet egy-egy feladatra, és szigorúbban is rangsorol. Ugyanakkor a színésznő jövőképe is átrendeződött: „minden más értelmet nyert, beleértve az aprónak tűnő részleteket is. Már tudatosabb szintre emelkedtek a mit eszünk és hova megyünk kérdésekre adott válaszok.”

  Lovas arról is beszélt a lapnak, hogy hamar megmutatkozott, hogy a gyerekei mennyire különböző egyéniségek, viszont nagyon jó testvérek.

  Misa és Iza szerencsére hamar összeértek, már tudnak együtt játszani, összetartóak, sőt már ellenünk is kötnek szövetséget. Másfajta egyéniségek, ugyanakkor abban is hiszek, hogy mivel szeretetteljes közegben élnek, a példák által tanulnak. Áldásnak tartom, hogy megélhetjük a többgenerációs összetartozást. A gyerekeink megtapasztalhatják, hogy mindenhol szeretetben és odafigyelésben van részük, amely majd az alapvető motor lesz a személyiségükben

  – fogalmazott.