Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elsőre nagyon fura volt számára a reality műfaja.

  Balogh Edina nevét a Barátok közt című sorozatból ismerhette meg az ország, most azonban egy elsőre elég szokatlannak tűnő szerepben, a Farm VIP tanyáján követhetik őt a tévénézők. A színésznő gyermekkorában sok időt töltött vidéken, szerinte alaptalan volt őt a körülmények miatt félteni.

  „Valóban sokan gondolják, hogy ebben a világban nem tudom jól érezni magamat, de nekem a farmon való élettel a világon semmi bajom és nehézségem nem volt. Sokkal több problémám volt a kiszavazás emberi oldalával, vagy azzal, amikor a csapatomért kellett egy játékban helytállnom. Az egész játéknak egyébként olyan pszichológiai íve volt, ami megdöbbentett” – kezdte a Blikknek Balogh, aki válása után felüdülésnek élte meg, hogy egy kis időre elvonulhatott a Fejér vármegyei Csabdiba, így pedig kívülről láthatott rá az életére.

  „A forgatás idején életemben először szálltam ki a mókuskerékből. (...) Nyugodt életszakaszban élek.

  Rengeteg persze a teendőm, több munkát vállalok, mert gyakorlatilag egyedül vagyok a gyerekekkel, így az anyagi biztonság sem mellékes.

   De közben nagy változás nem történt, hiszen eddig is én intéztem a gyerekek ügyeit, ugyanúgy sportolok, és festeni is van időm.”

  Mint kiderült, a realitytől, a kamerák kereszttüzében éléstől tartott kissé a kétgyermekes édesanya, ennek ellenére a műsor meghozta a kedvét, hogy igent mondjon más felkérésekre is.

  „De továbbra is fenntartom, hogy megválogatom, mit vállalok. Mindenáron nem akarok szerepelni, de nyitott vagyok. Az egyik legfontosabb tényező az, hogy a lelkem elbírja.”

 • Előző alkalommal is bejött a megérzése.

  dannyblue
  Fotó: RTL

  A Reggeli vendége volt kedd délelőtt Danny Blue, aki egy izgalmas trükkel kápráztatta el a műsorvezetőket, Peller Annát és Szabó Zsófit. A leesett állú tévések kíváncsiak voltak rá, mást is meg tud-e jósolni a mentalista, majd kiderült, a Sztárbox kapcsán is vannak megérzései. Két héttel ezelőtt például ő is a helyszínen szurkolt a ringbe szálló hírességeknek, ott találkozott Gyuricza Dórával:

  „Rácz Jenő felesége megkérdezett, hogy ki fog nyerni, mondtam, hogy a Jenő” – árulta el Blue, akinek be is jött a tippje. A most hétvégi döntőn szerinte a férfi középsúly kategóriában Molnár Áron, a nőknél pontozással Berki Mazsi kezét emelik majd a magasba. A férfi nehézsúly győztesét is elárulta:

  Brasch Bence, kivéve, hogyha véletlen belenézne egy Árpa Attila-ütésbe, ezt úgy nem látom tisztán.

 • A videókat látva felváltva kerülgeti az embereket a sikító- és a nevetőgörcs.

  tiktokkkkkk
  Fotó: tiktok

  Bár szoros volt a verseny, de így december közepén nyugodt szívvel kijelenthetjük, megtaláltuk az év legbizarrabb TikTok trendjét. Egyelőre nem világos, hogy mikor és legfőképpen milyen indíttatásból, de fiatalok csoportjai úgy döntöttek,

  négykézláb fognak különböző üzletekben mászkálni.

  Igen. A módszert meghonosító oldal, a @crawly_possesed (kúszás megszállottjai) leírásában valódi kultuszként ismerteti magát, sikerük pedig pár hét alatt akkora lett, hogy bejegyzéseik rendre több tíz millió emberhez érnek el, mostanra egy valódi kúszómozgalmat indítottak világszerte.

  Akcióikat mindig lelkesen dokumentálják, innen tudhatjuk, hogy a csapat elfoglalt már, többek között, H&M-et, Zarát és KFC-t is – utóbbiban, a videó tanúsága szerint, megelőző intézkedéseket is tettek a dolgozók, de a barikádként kihelyezett székek sem állták a falka útját, jól körbemászkálták a gyorséttermet.

  @crawly_possessed

  JOIN OUR FRESH DISCORD SERVER NOW 😈🫶 LINK IN BIO

  ♬ POP OUT - FL4M6Z

  Az egyszerre rémesen ijesztő, de kétségtelenül vicces felvételek láttán nehéz bármit is mondani, az azonban biztos, hogy nem szívesen lennénk az épp lerohant üzlet vásárlói helyében. Ha valamilyen érthetetlen oknál fogva inkább a másik szerepkörben próbálnánk ki magunkat, a @crawly_possesed gyakran előre meghirdet „kúszásokat”, amelyekhez várják a vállalkozó szellemű személyek csatlakozását.

  @crawly_possessed

  JOIN NEXT GROUP CRAWL 😈 LINK IN BIO

  ♬ POP OUT - FL4M6Z
 • Egy 16 éves lányuk van, akiről most bővebben is mesélt a színész.

  Árpa Attila hiába vágyik a szerelemre, egyelőre nincs sok ideje a párkeresésre. Erről az Árulók játékmestere a Meglepetés magazinnak mesélt.

  „Szeretnék most már egy szép nővel kettesben, egy ágyban lenni délelőtt 11 órakor, mert az idejét sem tudom, mikor történt meg ilyen, hiszen mindig rohannom kell valahová” – kezdte a színész, akinek olyan sűrű a napirendje, hogy tinédzser lányára sem tud annyi időt szakítani, mint amennyit szeretne.

  „Középiskolás, vidéken lakik egy kollégiumban. Hétvégén szokott feljönni Budapestre, de akkor általában én forgatok, színházban játszom, vagy a Sztárboxra készülök, szóval nehéz összehozni a találkozót. Pedig nagyon büszke vagyok rá.

  Értelmes lány, karakán, van saját véleménye, kiáll magáért.

  Az animáció és a grafika érdekli, most azon a pályán képzeli el a jövőjét” – mesélt 16 éves gyermekéről Árpa, majd annak édesanyjáról, azaz egykori párjáról, az egyre nagyobb üzleti sikereket elérő Tomán Szabináról is szót ejtett.

  „Büszke vagyok Szabina sikerére, minőségi munkát végez, önerőből építette fel a cégét, a birodalmát. Drukkolok neki, hogy minél jobban keressen, mert annál kevesebb gyerektartást kell fizetnem neki” – viccelődött a színész, aki egyébként minden jóval igyekszik ellátni lányát, örömmel költ akár sminkszerekre, ruhákra is.

  Nekem mindenem megvan, most már a lányom gondtalan életét akarom megalapozni.

  (via Blikk)