11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szombat este véget ért a Dancing with the Stars harmadik évada, melynek győztes párosa Csobot Adél és Hegyes Bertalan lett.

  A versenyzők nagyon megérdemlik az első helyezést, hiszen elképesztő teljesítményt nyújtottak az adások alatt. Az egyik legemlékezetesebb táncuk kétségtelenül a rumba volt, melynek során egy olyan emelést is prezentáltak, amit szemmel lekövetni sem volt egyszerű.

  Hegyes Bertalan az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy sajátította el Csobot Adél ennek a bonyolult mutatványnak a technikáját. A profi táncos azt írja, rengeteg munkájuk volt abban, hogy a produkció olyan legyen, mint ahogy azt a nézők is láthatták. 

 • Képernyőfotó 2022-11-27 - 11.01.37.png
  Fotó: TV2

  Ajándékkal kedveskedett Gabriela Spanic számára Árpa Attila, aki a Dancing with the Stars döntője alatt kereste fel a műsor venezuelai vendégzsűritagját. A Nagy Ő stílusosan egy szál rózsával lepte meg a sorozatsztárt, majd rövid táncot is lejtettek a parketten.

  „Visszajutott hozzám, hogy ő mit nyilatkozott rólam, én ezt nem tudtam. Nagyon kedves dolgokat mondott rólam, gondoltam ezzel viszonzom ezt a kedvességet” – magyarázta Gelencsér Tímeának gesztusa indíttatását Árpa, utalva ezzel Spanic korábbi kijelentésére, miszerint számára a színész külsőleg és belsőleg is tökéletes pasi.

  „Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem” – mesélte a Borsnak nemrég Spanic, aki Árpa szerint örült a tőle kapott virágnak.

  Azt hiszem örült neki, de én is örültem volna neki a műsorban! 

  — nevetett Attila, majd későb hozzátette, a DWTS 2. évada után A Nagy Ő-ben most ismét szokatlan terepen próbálhatta ki magát:

  „Mostanában olyan műsorokban szerepelek, amik arról szólnak, amihez nem értek: tánc, nők…”

 • Legismertebb figuráit vonultatja fel új intrójában a DreamWorks.

   

  A DreamWorks olyan karaktereket adott a világnak, mint a Kung Fu Panda, a Shrek, vagy épp az Így neveld a sárkányodat, legtöbbjük pedig immáron minden filmjük elején beköszön majd, ugyanis új logót kapott a stúdió.

  Az animációs filmeket és televíziós programokat készítő DreamWorks 1994-ben született meg, aminek új intrója leginkább a MARVEL-filmek előtti főcímet  idézi.

 • GettyImages-1401843907
  Fotó: Taylor Hill / Gettty Images

  Anyai örömök elé néz Jennifer Gates, Bill Gates legidősebb gyermeke. A 26 éves kismama a hálaadás apropóján, Instagram-oldalán jelentette be a gólyahírt, megosztott fotósorozatán pedig már jól látszik, milyen nagy is a pocakja.

  „Hálás” – ezt a címet adta a képeknek Gates, aki tavaly ősszel házasodott össze az egyiptomi származású Nayel Nassar olimpikonnal.

  Egyelőre nem tudni, milyen nemű babát hord a szíve alatt a techmogul lánya, mindenesetre bizonyára hatalmas az öröm a családjában, hiszen a születendő pici lesz Bill Gates és a tőle nemrég elvált exfelesége első unokája.

  (via New York Post)