Adorján, Adrián
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giphy.gif
  Fotó: giphy

  A koronavírus-járvány már több, mint egy éve köztünk van és velünk él. Ezért már egyre több dologról kellett lemondanunk, mint például: hobbijainkról, tevékenységeinkről, szokásainkról, amiket úgy szeretünk, vagyis szerettünk az életünk hétköznapjaiban. Ezekből gyűjtöttünk össze most párat, amit már nagyon csinálnánk.

  1. Maszk nélkül létezni:

  2. Elmenni moziba:

  3. Beülni egy étterembe:

  4. Bulizni egy hatalmasat:

  5. Inni valamit egy pubban vagy kocsmában:

  6. Tombolni egy koncerten:

  7. Beülni egy kávézóba:

  8. Megölelni/megpuszilni a közeli barátainkat:

  9. Elutazni valahova (messzebre)

  10. Rendesen irodában dolgozni:

  +1 Sportoló igazolvány nélkül mozogni (foci, kosár, squash stb...)

 • Aleia Murawski egy olyan művész, aki csigáknak épít miniatűr helyszíneket, hogy lefotózhassa őket. Az apró modellek még filmeket is újrajátszanak Murawski lencséi előtt. Itt például az Ördögűző egyik meglepően élethű jelenete látható: 

  Úgy nézi ki, a csigák teljesen rá vannak kattanva a horrorfilmekre, ugyanis van Poltergeist-visszakacsintás is:

  Teljesen életszerű szituációkban is feltűnnek a modellek, itt például Valentin-nap alkalmából szexiznek a csigák:

  A YouTube egyébként tele van olyan emberekkel, akiknek az a hobbijuk, hogy a hörcsögüknek építenek minibútorokat, és főznek nekik miniételeket. De Murawski teljesen művészi és profi szintre fejlesztette a miniatürizálást és az unortodox modellválasztást. Fotózott már többek között illusztrációt a New York Timesnak, de dolgozott már együtt a Paramounttal is, hogy újraalkossák Spongyabob Kockanadrág világát és házi csigáját. 

 • ben affleck, keanu reeves.png
  Fotó: Instagram

  Az ezen a képen látható úriember az összes levelét, csomagját és még az italát is egyszerre szeretné felvinni a lakásába, hogy ne kelljen még egy körért lemennie. De a legfontosabb kérdés, amit a kommentelők is feltesznek, hogy vajon ki van a képen? A másik rejtély számunkra, hogy

  hogy vette elő a lakáskulcsát ebben a pozitúrában?

  Érdekes.

  Ki szerepel a képen?

  • 1030
   Keanu Reeves
  • 770
   Ben Affleck
  • 168
   Egy random férfi
  • 124
   Egy pohár shake
 • Ausztrália nyugati részénél történt, hogy két férfi bement a vízbe a felfújható matracukkal, hogy azon fekve sörözzenek és ringatózzanak a nyílt vízen. Nem akartak mást, csak nyugodtan inni, kicsit távol a parttól. Aztán felerősödött a szél, így az eredetileg tervezett 100 méteres távolságból hirtelen 200, 1000, majd 2500 méter lett. És hiába lábtempóztak vissza a part felé, nem ért semmit.

  Képünk illusztráció
  Képünk illusztráció

  További nehezítőtényező volt, hogy a telefonjuk se működött egy idő után, így csak abban tudtak bízni, hogy barátjuk, aki olyan 30-40 percre lehetett tőlük, valahogy észreveszi őket, és segít rajtuk. Az sem jött túl jól, hogy az egyik matrac tele volt lyukakkal, így elkezdett süllyedni.

  Két barátjuk jet skivel ment utánuk. Hosszas keresés után egyikük kiszúrt valamit a horizonton. Nem hitték, hogy ilyen messze sodródtak, de végül tényleg ők voltak azok. 

  3 órán át voltak kint a vízen. Barátaik segítségével viszont épségben megúszták a „nyugodt sörözést”. És sikerült is levonni a megfelelő tanulságot az esetből. Elmondták, hogy legközelebb, ha ilyet csinálnak, akkor azért megnézik az előrejelzést, hogy lesz-e erős szél.

  (Vice)