Villő
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Katalin hercegné, Kamilla hercegné és Erzsébet királyné t egnap egy nyilvános eseményen jelentek meg , ahol egy hatalmas tortával is megajándékozták őket.

  GettyImages-1233397718
  Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

  A torta felvágását a királynő szerette volna elintézni, amihez egy óriási kardot is kapott egy, az eseményen részt vevő főhadnagytól. Nem is kellett több Erzsébetnek, rögtön nekilátott a torta felvágásának, de nem ment ez olyan könnyedén, mint elsőre gondolta, ezért szóltak neki, hogy van egy kés is, ha úgy gondolja. A királynőt viszont keményebb fából faragták, ezért csak ennyit mondott:

  Tudom, hogy van! De ez így szokatlanabb.

  Erzsébeten végül Kamilla próbált segíteni, eközben viszont Katalin nem bírta visszafogni a nevetését, hiszen egy igen abszurd jelenetnek lehetett a szemtanúja.

  (Forrás: Indy100)

 • Lassanként újraindulhat a turizmus Amszterdamban, a városi önkormányzat azonban szeretné elérni azt, hogy a turisták kevésbé zavarják a helyieket, mint korábban. Ennek jegyében többek közt azt is kérték, hogy a jövőben mindazok, akik „inni és rendetlenkedni jönnének ide, miközben pénisznek öltöznek”, inkább máshova menjenek majd. 

  2018-ban mintegy 19 millió turista fordult meg a város szűk, 17. században épített utcáin. Az utóbbi időben a helyiektől egyre több panasz érkezett amiatt, hogy a város bizonyos részei – főként a vörös lámpás negyed és a bulinegyed környéke – élhetetlenné váltak a turisták miatt. 

  „Mindig szívesen látjuk azokat a vendégeket, akik tisztelik Amszterdamot és lakosait. Azokat viszont nem, akik ezt a tiszteletet nem adják meg az embereknek és a kulturális örökségünknek.

  Az üzenetünk számukra az: ne jöjjenek Amszterdamba

  – közölte az önkormányzat. 

  Azt is bejelentették, hogy a rendőrök az illegális parkolást is gyakrabban fogják ellenőrizni, valamint azt is, hogy a turisták nem a kocsijukban akarnak-e aludni (ez ugyanis Hollandia-szerte tilos, a kempingeket, kijelölt pihenőhelyeket leszámítva). 

  Emellett azt is kilátásba helyezték, hogy a legforgalmasabb időszakokban az alkoholfogyasztást is korlátozhatják. Továbbá a szállásadókat is gyakrabban ellenőrizni fogják, hogy legálisan szállásolják-e el vendégeiket. Eközben az önkormányzat is közölte, hogy a kulturális turizmust is igyekezni fognak fellendíteni a városban annak érdekében, hogy továbbra se essenek el a látogatóktól. 

 • Amikor egy luxusdivatmárka és a jó ízlés, a kifinomultság, az igényesség, valamint az elkényelmesedés iránti mérhetetlen vágy találkozik, akkor bizony olyan dolgok születhetnek, mint a Balenciaga és a Crocs kollaborációjából megszületett magas sarkú crocs papucs.

  És ez annyira nem vicc, hogy még ugyan egyetlen ilyen cipő, papucs, lábbeli sem érintette egy bolt polcát se, de máris elkelt az összes. Pedig nem két fillérért dobálták az emberek után. Darabjáért 850 dollárt fizettek. Aki nem vett belőle, az reménykedhet, hogy lesz belőle még készleten. 

  (New York Post)

 • GettyImages-1233054056
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  Kim Kardashian elkezdte a jogi egyetemet, és az első úgynevezett „bébi vizsgán” (baby bar) meg is bukott az első év végén, derült ki egy hónapja. 

  Most még egyszer nekifutott a vizsgának, és szintén elbukott. Ez alkalommal csak annyit árult el, hogy az eredménye nagyjából ugyanaz volt, mint legutóbb, csak egy kicsit lett rosszabb. Akkor 560 pontból 474-et sikerült elérnie. 

  Ez a vizsga egy olyan teszt Kalifornia államban, amit azoknak az elsőéves joghallgatóknak kell letenniük, akik nem járnak be az adott intézménybe, hanem csak magántanulóként vesznek részt az órákon. 

  El vagyok keseredve. Teljesen le vagyok törve, de ez van. Tudom, hogy nem szabad emiatt stresszelnem. Annyi más kibaszott stresszes dolog történik. Csak jobban kell csinálnom a jövőben.

  – árulta el a klán legismertebb tagja a telefonban testvérének, Khloénak a vonatkozó Keeping up with the Kardashians-epizódban. 

  Khloé bátorító szavai után Kim elhatározta, hogy júliusban újra mepróbálja a vizsgát, és azonnal elkezd tanulni.

  Jobban is teszi, mivel azok a diákok, akik harmadszor is megbuknak a „bébi vizsgán”, elveszíthetik az eddig felvett kurzusok kreditpontjait.

  (via: Page Six)