Jusztin
13 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miközben éppen nálunk forgat Kevin Hart, ismét magyarázkodni kényszerült. Legutóbb 2018-ban volt erre példa, amikor a múltbéli homofób Twitter bejegyzései és stand-up fellépései előkerültek, emiatt pedig elállt az Oscar-gála műsorának vezetésétől. 

  GettyImages-1155536028
  Fotó: Fairfax Media / Getty Images Hungary

  A humorista hétvégén a The Sunday Timesnak nyilatkozott a eltörlés kultúráról (cancel culture), az interjúban pedig kijelentette, hogy nem foglalkozik ezzel és időt sem tölt azzal, hogy azon aggódjon, hogy őt is eltörlik. Már a cikk címében is így nyilatkozott magáról:

  Ezt szerényen mondom, de olyan tehetséges vagyok, mint a f***. Nagyon jó vagyok abban, amit csinálok.

  Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy megunta azt, hogy folyamatosan azzal vádolják, hogy már nem vicces. Ezért úgy döntött, hogy a Twitter-oldalán sorolja fel, mit ért el eddig a showbizniszben a humorának köszönhetően. 

  Posztjában arról ír, hogy évek óta ő a legnagyobb bevételt hozó humorista a szórakoztatóiparban, ez pedig azokra a filmekre is igaz, amelyekben szerepel. Valamint neki az is sikerült, hogy népszerűségét az üzleti életben is sikeresen kamatoztassa. Mondanivalóját még több poszton keresztül folytatta, de a lényege az, hogy

  őt az utálói viszik előre az életben.

  (Forrás: EtOnline)

 • GettyImages-1231739244
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  15 hónapja először térhet vissza az élő közönség a stúdióba Stephen Colbert műsorába. Ezért a műsorvezető kénytelen nadrágot húzni, aminek annyira örül, hogy még duettet is énekel a ruhadarabbal. Olyan csodálatos szövegekkel, mint

  Azt hiszed, a műsor megbukhat, 

  ha nem takarom el a cuccomat. 

  Ezek után még egy táncos számot is előadnak. Amikor pedig végre felkerülne a nadrág, kiderül, hogy 

  sajnos már nem lehet begombolni. 

  A nagyszerű produkciót itt lehet megtekinteni:

 • GettyImages-1232949232
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  Tavaly májusban Elon Musk a Twitteren jelentette be, hogy eladja teljes, 100 millió dolláros ingatlanportfólióját, hogy a Mars-küldetésére koncentrálhasson. 

  És bár hű maradt a szavához, és legtöbb ingatlanát, köztük Gene Wilder volt otthonát is eladta, egy bizonyos rezidenciához egy kicsit jobban ragaszkodott. 

  A San Franciscótól délre található kastély, amelyet Musk a „különleges helyeként” emleget, kezdetben nem kelt el, amikor először piacra dobta a 9 hálószobás, 9,5 fürdőszobás rezidenciát. Úgyhogy novemberben úgy döntött, visszaáll az eladástól. 

  Most viszont újra el szándékozik adni a közel 11 milliárd forint értékű házat. Mivel az otthont közvetlenül a tulajdonostól lehet megvásárolni, ez azt jelenti, hogy ha valakit érdekelne az 1500 négyzetméteres ingatlan, annak közvetlenül Muskot kell keresnie. 

  (via: New York Post)

 • Joe Exotic új vállalkozást indított. Mégpedig egy fűmárkát. Ráadásul a börtönből. Az új vállalkozás neve elég árulkodó, ugyanis

  Joe Exotic Cannabis

  néven fut. 

  Exotic közvetlenül részt vesz a folyamatokban az ügyvédjén keresztül bonyolított hívások és e-mailek révén. A termékek között CBD-tartalmú ételek is szerepelnek, és kaliforniai, coloradói és oklahomai gyógyszertárakban fogják értékesíteni őket.

  Exotic részben azért csinálja ezt, hogy segítsen azoknak az embereknek, akiknek kannabiszra van szükségük a különböző betegségeik okozta fájdalmak enyhítésére, a nyereségének egy részét pedig a fogságban tartott tigrisek gondozására fordítja.

  (via: TMZ)