Botond, Mózes
EUR 384,71 Ft
USD 368,69 Ft
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az idei, 2022-es Billboard Music Awards vörös szőnyege úgy látszik, tartogatott egy-két meglepetést.

  GettyImages-1340003693
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, a zenei díjátadó gála vörös szőnyegén Kylie Jenner és négyéves kislánya, Stormi Webster is megfordult – utóbbinak ruhája ráadásul nem kis felháborodást váltott ki a rajongókból, a dráma azonban itt még nem ért véget. 

  Megérkezett a szőnyegre ugyanis Megan Fox és férje, az ezúttal lilahajú Machine Gun Kelly, akik kivételesen most egészen normálisan viselkedtek, de Megannak azért sikerült egy olyan dekoltázst villantania, mellyel mindenki figyelmét magára szögezte.

  Íme: 

 • Stormi ruhája kicsit kiakasztotta a reality-sztár követőit.

  GettyImages-1205192303
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Kylie Jenner és négyéves kislánya, Stormi Webbster közösen álltak fel a 2022-es Billboard Music Awards vörös szőnyegére, hogy a rapper Travis Scottot támogassák – aki egyben Stormi édesapja is. A csöppségre egy négyéveshez egyáltalán nem illő, hófehér, testhez simuló Rick Owens ruhát húztak, mely csak a fél vállát takarta, Kylie pedig a Balmein egyik legfrissebb darabjában vonaglott. 

  A kommentelőknek persze egyből szemet szúrt Stormi ruhája, melyre ki is akadtak, ön alább veheti szemügyre: 

  Ön mit gondol?

 • Hurrá!

  GettyImages-1339968998
  Fotó: Noam Galai / Getty Images Hungary

  A 43 éves reality-sztár és a 46 éves dobos románcáról korábban már az Index is több ízben beszámolt, legutóbb például akkor, amikor kiderült, hogy Kourtney összetörte a Travistől kapott – vélhetően többmillió dolláros – eljegyzési gyűrűjét. 

  A lánykérésre még 2021 októberében került sor, az Entertaintment Tomight forrása szerint pedig vasárnap, azaz május 15-én egy szűkkörű esküvőre is sor került, melyen csak a szűk családi kör és néhány barát vett részt. Az informátor szerint minderre azért volt szükség, hogy Kourtney és Travis házassága végre hivatalos legyen, a későbbiekben egy hatalmas esemény során is szeretnék megünnepelni egybekelésüket. 

  (Forrás: Just Jared)

 • Rémálomba illő robotot alkottak japán kutatók, ami képes vérezni, illetve láza is van.

  Pedia_Roid a világ első olyan humanoid "robot", amit életmentő helyzetek gyakorlásához alkalmaznak, de ellentétben a korábbi verziókkal, a gyereknek kinéző bot képes mindenféle állapotot szimulálni, legyen az láz, vérzés, de emellett pont úgy viselkedik, mint egy igazi ember, azaz rugdos, kapálódzik, illetve ordibál a fájdalomtól.

  A szakértők szerint, a Pedia_Roiddal történő képzések emberi életeket menthetnek, hiszen sokkal jobban fel tudnak készülni egy-egy valódi szituációra így.