Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amikor az amerikai rendõrök pénteken letartóztatták a 36 éves Matthew Bushmant az Illinois állambeli Mansfieldben, a férfi megpróbált hamis nevet megadni. Nem járt sikerrel, valószínűleg nem függetlenül attól, hogy a valódi neve rá van tetoválva a nyakára.

  screenshot-60

  A bűnözőzseni ellen egyébként pont hamisítás miatt nyomoztak. (BoingBoing)

 • Nem vagyok biztos benne, hogy maradéktalanul elhiszem, de a Complex egy elég bizarr sztorit írt le: Ryo Muranaka japán rapper gondolt egyet, eladta mindenét, és felkerekedett, hogy eljusson a lakhelyétől 6000 mérföldre található Clevelandbe.

  És hogy miért? Mutatom a fotón:

  bth clk.png

  Muraka akkora rajongója a széles körben csak az 1995-ös Crossroads című slágeréről ismert Bone Thugs-n-Harmony-nak, hogy vett egy darab, csak egy útra szóló repjegyet Clevelandbe, és elindult megkeresni a bandát. Kis kerülővel, de sikerült neki, igaz, hogy a kis kerülőbe az is beletartozott, hogy ellopták a bőröndjét, illetve hogy aktivistáknak kellett kisegítenie őt, hiszen az ideiglenes tartózkodási engedélye is lejárt, szóval bármikor szó nélkül kitoloncolhatták volna az országból. És azért mondom, hogy sikerült, mert a Bone Thugs egyik tagjával. Layzie Bone-nak sikerült összehozni, Bone úr pedig volt olyan kedves, és elintézett egy rövid szállodai tartózkodást is a japán férfinek, aki egyébként szintén rapper.

  Videó is van: