Ákos, Bátor
4 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már majdnem el is felejtettük, de egészen az évad feléig Dancsó Péter hétről hétre ontotta magából a VV-ről szóló összefoglaló videókat. Erre Puzsér Róbert, valamint a Fókuszcsoport is felfigyelt, sőt, mind a két részről elég erős kritikát kapott. Felmerült, hogy Dancsó talán az RTL felkérésére csinálja ezeket a videókat. A Való Világ hivatalos közösségi oldalon még meg is köszönte, hogy hétről hétre foglalkozik a témával, ami jó kis nézettséget generált. Ezek után elmaradtak a heti beszámolók, pedig másról készített tartalmat a csatornájára. Érdekes.

  Vajon mi történhetett?

  • 8
   Addig szólt a megállapodás.
  • 2
   Dancsó Péter meghallotta a kritikákat, magába szállt, ezért nem készített több videót.
  • 2
   Semmi különös, megunta a VV-t.
  • 1
   Lett jobb dolga is.
 • Screen Shot 2021-02-27 at 11.17 - ÍME AZ IGAZSÁG, A VALÓ VILÁGOS

  Osváth Zsolt még a 8. Való Világban szerepelt, és egész sokáig jutott el az adott szériában, de végül a vége előtt 2 héttel kiesett. Instagram-sztoriban adta meg a követőinek a lehetőséget, hogy kérdezzenek tőle bármit a VV-s szereplésével kapcsolatban, és ő őszintén válaszolni fog valamennyire. Zsolt nagyon kedvesen válaszolt is a rengeteg kérdésre a videóban.

  Nagy problémája, hogy szeretné már levetkőzni azt, hogy VV Zsoltiként hivatkozzanak rá,

  ezért, elmondásai szerint, most az egyszer utoljára, még beszél a Való Világ-szerepléséről a közönségének. Nem szégyelli, hogy jelentkezett a műsorba, hiszen rengeteget köszönhet neki, inkább abból van elege, hogy sok fórumon és műsorban VV Zsoltiként szólítják meg a személyét, amivel önmagában annyira nem is lenne problémája, inkább az adott oldalak és műsorok színvonala bántja, hogy ezt a VV-s jelzőt nem úgy kapja, mint például az utcán egy random embertől, aki felismeri a műsorból, hanem 

  bántó módon szeretnék ezzel a személyét hitelteleníteni.

  Ha esetleg kíváncsi a videó további tartalmára, akkor itt megtekintheti Osváth Zsolt Való Világ-videóját:

 • giphy (4).gif
  Fotó: giphy.com

  Pár hete már cikkezett a külföldi sajtó arról, hogy David Letterman milyen kellemetlen helyzetbe hozta 2013-ban Lindsay Lohant azzal, hogy olyan kérdéseket tett fel interjú alanyának, mint:

  Nem a rehabon kellene most lenned?

  A napokban előkerült, 1998-as interjú talán még ennél is kellemetlenebb. A műsorvezető úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz közel kerülni Jennifer Anistonhoz úgy, hogy megragadja a nyakát és bekapja egy hajtincsét.

  A bizarr jelenet 5:20-tól kezdődik, ami után láthatóan a színésznő is kényelmetlenül érezte magát.

  (Forrás: BuzzFeed)

 • Úgy tűnik, egy barátságnak most talán végleg vége lehet. Többször volt már köztük kisebb-nagyobb vita, de valahogy mindig visszatértek egymás mellé a Való Világ 4. egykori versenyzői. Most azonban mindennek vége lehet kettejük között, mivel Baukó Éva nemrégiben kölcsönadott Alekosznak 150 ezer forintot, tüzelőre.

  Azért adott kölcsön, mert az egykori Való Világ-győztesnek nem volt több pénze arra, hogy befűtse a házát.

  Éva elmondásai szerint, drága konyakokra és szivarokra költötte el a pénzét Alekosz. Eleinte nem akart adni neki pénzt, de annyira megsajnálta, hogy végül mégis kölcsönadott a barátjának 150 ezer forintot.

  Most viszont Alekosz nem válaszol a leveleire, ezért Éva megosztotta ezt a történetet, hogy más ne essen ebbe a hibába bele, hogy pénzt ad Alekosznak.

  A történet itt még nem ért véget, mivel Alekosz végül reagált, hogy a megbeszélt dátumig, ami március 15-e, addig megkapja a pénzt Éva, de nemcsak a pénzes borítékot fogja megtalálni a postaládájában, hanem egy ügyvédi levelet is egy polgári peres kihallgatásra. Alekosz komolyan gondolja a cselekedeteit, és egykori barátját perre hívja az alábbi mondattal:

  Beperelem Baukó Évát! Ennek véget kell vetni, példát kell statuálni

  – nyilatkozta a Ripostnak.

  alekosz baukoeva
  Fotó: Velvet

  Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a vége ennek a történetnek, valószínűleg hamarosan megtudjuk.

  (Forrás: life)