Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint negyven híresség szerepel majd a műsorban.

  Az ősszel képernyőre kerülő Fort Boyard népes szereplőgárdáját erősíti Vásáry André is, aki a Reggeli műsorvezetőinek mesélt a kaland-reality nemrég lezajlott forgatásáról.

  „Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt, szerintem nagyon nagy durranás lesz. Lesznek vicces dolgok benne, lesznek nagyon kemény dolgok benne” – kezdte sejtelmesen az énekes, akinek többedmagával kellett megküzdenie a nyereményért egy Franciaországhoz közeli, Atlanti-óceánon lévő erődben. 

  „Van egy sztori, és csapatok versengenek egymással. Nagyon izgalmas, voltak olyan feladatok, amire azt mondtam, hogy ezt civil, mármint nem kaszkadőr hogy tudja megcsinálni?”

  Pár hónapot ugyan még várnunk kell arra, hogy kiderüljön, melyek is voltak ezek a feladatok, mindenesetre nemrég Fluor Tomi, a műsor másik játékosa szintén arról beszélt, őt is megrémítették a rá váró kihívások.

 • Igyekszik felnőni a korábbi évadok ítészeihez.

  Mint arról beszámoltunk, a TV2 hétfőn leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ítészek ötfős csapatát Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd. Most Caramel fogalmazta meg gondolatait a Borsnak, hisz még csak 22 éves volt, amikor megnyerte a TV2-s tehetségkutató második évadát. A segédmunkásból az ország egyik légnépszerűbb előadójává vált megasztáros sorsszerűnek érzi, hogy a jubileumi évben kérték fel a műsor zsűritagjának. Amióta pedig megtörtént a bejelentés, százával érkeznek az üzenetek, melyben gratulálnak neki az új szerepe miatt.

  Amióta a bejelentés megtörtént, több száz üzenetet kaptam, hogy milyen jó, hogy én is zsűri leszek, és hogy az egész csapat milyen jó. Én is így érzem, örülök a csapatnak, mert nagyon jól kijövünk egymással. Régóta ismerjük egymást, mindenkivel van kapcsolat. És külön öröm, hogy nem trash arcok vannak a zsűriben, hanem olyanok, akik saját jogukon, a zenéjükkel, tehetségükkel, sok munkával lettek ismertek, teljesen más ilyen emberek közt ülni.

  – magyarázta Caramel, aki hozzátett: az előző évadoknak is komoly zsűrije volt, ezért zsűritársaival meg megpróbálják majd azt a színvonalat hozni.

  Én igazságos zsűri igyekszem majd lenni, és próbálom majd az elmúlt 20 évre, az akkori szereplésemre, a győzelmemre visszaemlékezve segíteni a versenyzőknek, átadni a tapasztalataimat. És hiszem, hogy most is csoda fog történni. Benne van a levegőben, hogy felfedezünk új, friss tehetségeket, akik felrázzák a popszakmát, mint annak idején a mi szériáink is, én ezt várom!

 • Az énekesnek kezd elege lenni a költözésekből.

  Kőkény Attila és családja nemrégiben újra házfelújításba kezdett, annak ellenére, hogy már az előző otthonukon végzett renovációk rengeteg munkával jártak, így az énekes bízott benne, hogy megállapodnak, és ott öregszenek meg feleségével. Most a Story magazinnak árulta el Kökény a költözésük okát.

  Mint kiderült, a döntés mögött racionális okok állnak: méghozzá az, hogy túl nagy lett számukra a ház, amióta a két idősebb gyerekük kirepült otthonról. És valószínű, hogy a 18 éves Lali fiuk sem marad velük sokáig. A meghirdetett ingatlanuk hamar vevőre talált, viszont amíg az új otthonuk elkészül, addig a család néhány hónapra egy albérletbe költözött.

  Ugyan, hamar rábukkantunk az »igazira«, álmaink otthonára, amire rögvest le is csaptunk, de mivel egy öreg házról van szó, ami nem kis felújításra szorul, tudtuk, még legalább fél évig nem fogunk tudni beköltözni. Tehát jelenleg albérletben élünk, és ez – jobb esetben – szeptemberig így is marad.

  – mesélte lapnak Kőkény Attila, aki a karácsonyt már az új lakásukban szeretné tölteni.

 • Három gyermekéről, és összességében az anyaságról is mesélt Jakupcsek Gabriella a Nők Lapjának adott friss címlapinterjújában. A tévés szerint legnagyobb teljesítménye is két fia és lánya felnevelése.

  Nem vagyok egy tradicionális anyuka, kevesebbet voltam jelen az életükben, mint egy átlagos nő. A jelenlétem viszont mindig aktív. Az együtt töltött idő nagyon fontos, de a milyensége lényegesebb, mint a mennyisége 

  – kezdte Jakupcsek, aki anno karácsonyra is csak annyit kért gyermekeitől, menjenek el négyesben vacsorázni, ugyanis mostanában nem nagyon jutott idejük így, együtt lenni. Persze ebben közrejátszik az is, hogy két nagyfia már boldog családapa

  „A két fiú szellemi partner, ma már felnőtt-felnőtt viszonyom van velük. Tudják, hogy én sajnos nem az a nagymama vagyok, aki át tud menni segíteni, ha folyik a gyerek orra, mert kinyitom a naptáramat, és decemberig tele van, de ezt már elfogadták. Nekem anyaként Emmával van még dolgom, ő viszont most azt a korszakot éli, amelyben nekem kell bejelentkeznem az ő naptárába. Vagy csak szép csendesen ott lenni, és ha épp megunta azt, amit csinál, akkor talán hozzám is odafordul” – mesélt tinédzser lányáról a műsorvezető, hozzátéve: 

  „Mi ma tudunk úgy együtt lenni a lányommal a nappaliban, hogy ő is csinálja a dolgát, meg én is, és közben néha szólunk is egymáshoz. Elmélyülni valamiben, de mégis együtt lenni, ebben a másik tiszteletben tartása is benne van, de az összetartozás is. Szerintem ez az egyik legjobb túlélési faktor a kapcsolatainkban.”

  (24.hu)