Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég Induló TikTok-csatornájukon Korda Györgynek és Balázs Klárinak hazai sztárokat kellett felismerniük fotók alapján, ahol ByeAlexre nem ismertek rá, ellentétben Curtisszel és Marics Petivel. Mint kiderült a nyilvános bocsánatkérésük során, nem volt kéznél szemüveg, ezért sem látták tisztán a zenészt. Az X-Faktor mentora egyébként is híres arról, hogy sűrűn változtatja küljsejét, ami megtévesztette a házaspárt, akik egyébként rendezvényekről jól ismerik őt.

  ByeAlex nem vette zokon a történést, közösségi oldalán reagált is a házaspár videós bocsánatkérésére. Véleménye szerint Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni tőle, hiszen teljesen más generációk. 

  Azért se reagáltam az elmúlt napok felesleges lázító szalagcímeire, hogy »Korda György azt se tudja, ki ByeAlex« és hasonlók, mert az eredeti videó is kedves a TikTokon. Továbbá, azt is gondoltam, hogy csak azon a képen nem vagyok számukra ismerős, hiszem jellemző rám, hogy állandóan más a külsőm. Mert ha valakiről, hát róluk úgy gondolom, hogy képben vannak a mai zenékkel is.

  – mondta ByeAlex, aki a házaspár legutóbbi nyilvános bocsánatkérését kedvesnek találta, és nem is számított ilyesmire. –

  De ismétlem: nem is lenne miért elnézést kérni Korda Györgynek éntőlem. Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek

  – olvasható a Facebook-posztban. A fent említett TikTok-videó, ahol a Korda házaspárnak hírességeket kellett felismernie alább tekinthető meg:

 • Az idő múlása senkinél sem áll meg, ugyan vannak, akik előnyösebben korosodnak, míg mások talán kevésbé tudnak megbirkózni a ténnyel, de egy bizonyos: fiatalabb senki nem lesz. A Fókusz stábja annak apropóján, hogy miképpen viselik az öregedést, most itthoni hírességeket, sportolókat és sztárokat kérdezett a témában.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A 71 éves Pataki Ági szerint titok nincs, de módszer van: méltósággal kell kezelni az öregedést, és a kor múlásával azt ajánlja, hogy annak az illúzióját senki se kergesse, hogy képes lesz megtartani a fiatalkori énjét.

  Azt gondolom, hogy kívülről-belülről táplálnunk kell önmagunkat, és ezt a szó fizikai értelmében értem

  – mondta az egykori modell.

  Az ötvenes éveiben járó Yvonne Dederick üzletasszony a saját bevallása szerint a rendszeres testedzésnek és a tiszta étkezésnek tulajdonítja fiatalosságát, de korábban kipróbált már divatos szépségkezeléseket. Ugyan csak egyetlen krémet használ az arcára, de tökéletes smink és hajkorona nélkül sem szeret mutatkozni.

  Ellenben a 45 éves, korábbi válogatott labdarugó Kabát Petit a ráncok már kevésbé zavarják, de az őszülés gondolatától leveri a víz. Reggeli rutinként egy kis csipesszel húzza ki a fehér szálakat, mivel festeni nem szeretné a haját vagy az arcszőrzetét.

  Nem is nézek ki olyan rosszul, kicsit olyan Brad Pitt-es...

  – állapította meg magáról a sportoló, miközben a tükörképét pásztázta az ősz hajszálak után kutatva.

 • Balogh Levente évek óta szerepel a 100 leggazdagabb magyar listáján. A sikeres üzletember és vállalkozó vagyonos emberré az ásványvízbizniszben vált, amit édesapjával közösen építettek fel. Jelenleg az RTL Cápák között műsorában szerepel, ahol legutóbb állást kínált egy fiatal influenszernek, aki egy olyan terméket álmodott meg, ami biztonságosabbá tenné a lányok számára a szórakozást.

  Balogh a Fókusz stábjának kamerái előtt beszélt a 90-es években indított első vállalkozásáról, ahol édesapja a technológiáért felelt, míg ő a marketingért és a kereskedelemért. Sok feltételezéssel ellentétben elárulta, szülei nem voltak gazdagok, átlagkeresetűnek számítottak a 80-as évek végén. Vagyonukat közösen építették teljesen az alapoktól, ezért véleménye szerint mindenki másnak is adva van a lehetőség.

  Azt mondta, hogy ő legyártja a terméket, én adjam el, és 1 forint 1 termék, utána 10 évig azt az 1 forintot kaptam, csak nagyon sok száz millió terméket eladtam már a 2000-es évekre. Fontos, hogy ezt mindenki megértse, és ne nyugodjon meg azzal, hogy könnyű volt neki, mert ő aranyjászolban született. Mert nem tudhatjuk a másikról, hogy mit hogy csinált, és hogy kezdett

  – idézte fel az üzletember, aki április 3-tól az Álommeló című realityműsorban fogja keresni az üzleti asszisztensét, akinek havi 3 milliós fizetést kínál.

 • Demcsák Zsuzsa tavaly októberben jelentett be, hogy elválik indiai származású férjétől, akit még a 2019-es Ázsia Expressz forgatásán ismert meg. A Srí Lankán megismerkedett a férfivel egyből szerelembe estek, majd 2020-ban össze is házasodtak. Kezdetben csak a közös posztok fogyatkoztak meg, annak nem volt jele, hogy bármi gond lenne a házasságukkal. A műsorvezető korábban arról is beszélt, hogy válása óta a családjában lelt támaszra, szülei mellett a lánya és a fia segített neki átvészelni a nehéz időszakot.

  Demcsák az azóta eltelt néhány hónapban úgy tűnik, kezd túllépni magánéleti válságán, és látszólag újra kellő magabiztossággal tekint a jövőbe. Közösségi-oldalán másokat is arra buzdít, hogy lépjenek az önelfogadás ösvényére, amely neki is segített megerősíteni az önbizalmát.

  Az összes, mostani tizenévesnek szeretném elmondani, hogy csak az számít, hogy megtalálják, amit igazán szeretnek az életben. Csak ők, nem amit gondolnak, hogy róluk gondolnak. Nekem is lehet csontos a vállam, látszódhatnak a bordáim, lehetek túl izmos vagy túl sovány, vagy bármi..., amikor haza megyek, akkor csak az ölelés, a gyerekeim számítanak és az, amit meg akartam teremteni. Akkor az a kar lehet bármilyen, csak öleljen

  – írja a posztjában.