Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Apja fia a kis Cristiano Jr.

  GettyImages-1245964396
  Fotó: Yasser Bakhsh / Getty Images Hungary

  Cristiano Ronaldo a minap az edzőteremből posztolt elsőszülött fiával, Cristiano Jr.-ral, akivel a jelek szerint, amolyan közös apa-fia programként együtt szoktak vasat hajlítani. Bár a sztárcsemete még csak idén júniusban lesz 14 éves, jól láthatóan máris azon van, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen. 

  Ma az edzőtársammal

  – írja Insta-bejegyzésében a portugál világklasszis.

  Cristiano legidősebb fia 2010-ben született az Egyesült Államokban, az anyja ismeretlen, és a kisfiút a nagymamája, Dolores, azonnal Madridba vitte és ott nevelte, miközben akkoriban az apa a karrierjével volt elfoglalva a Real Madrid csapatában. Ahogy cseperedett a gyermek érthető módon egyre jobban elkezdte érdekelni a futball világa, és egy ideje már ő is apja klubjainak ifi kereteiben tréningezik.

 • Boldog házasságban élnek már hosszú évek óta.

  Visváder Tamás a minap közösségi oldalán posztol egy képet magáról és feleségéről, Visváder-Palácsik Lilláról, akivel Milánóban jártak egy kicsit romantikázni. Mint az üzletember bejegyzéséből kiderült, a 9. évfordulójukat ünneplik.

  Közel 3500 napja együtt. Még soha nem csináltunk ilyet, de megszöktünk 2 napra kettesben. Elraboltam Lillát. Milánó csodás, rengeteg látványosság, fantasztikus ízek, és a divat. Tegnap sikerült közel 19.000 lépést mennünk. Köszönjük mindenkinek, aki a 9 évünk részese volt, cél a 90! Szeressétek egymást!

  – írta az Insta-posztjában Visváder, aki nemrég arról is mesélt, hogy aktívabb életmódba kezdett, és naponta 6-7 kilométeres sétákat tesz meg, így mindig teljesíti a napi tízezer lépést.

 • Bizakodó az újonnan induló műsorral kapcsolatban.

  Mint arról az indexen is beszámoltunk, a TV2 Csoport vezérigazgatója és Till Attila szerdán egy online videóban jelentette be: több mint tíz év után, rekordnyereménnyel tér vissza a képernyőre a Megasztár. A tehetségkutató harmadik évadának nyertesét, Rúzsa Magdit kereste fel a Bors, hogy megkérdezze, mit szól annak újraindulásához.

  Tolultak bennem az érzelmek, az emlékek. Olyan sok minden eszembe jutott... Mintha egy rég elfeledett gyermekkori fotót mutattak volna meg. Jó érzések kerítettek hatalmukba.

  – mesélte a lapnak az énekesnő, aki arra a kérdésre, mit adott neki a Megasztár, így válaszolt: „Új alapot. Lehetőséget. Új életet”.

  Bár a televíziózás sokat változott azóta, hogy a vajdasági lány megnyerte a tehetségkutató korábbi szériáját, mégis bizakodó választ adott arra, mikor arról kérdezték, szerinte megkaphatja-e egy tehetséges énekes ugyanazokat az érzéseket, lehetőségeket, amiket ő kapott a műsortól?

  Egyértelműen igen! Ha megfelelő kezekbe kerül. Ha olyan emberek keresik a tehetséget, akiknek a védőszárnyai alatt biztonságosan fejlődhet. Ha tényleg tehetséget, és tartalmat keresnek és nem TikTok-sztárt. Szerintem ez a titka.

  Tudom, érzem, hogy a világban nagy a zaj, de szerintem pont most lenne nagy szükség arra, hogy igazi értéket hozzanak létre azok, akiknek erre most lehetőségük adódik. Igenis szükség van arra, hogy újra erény legyen az elvégzett munka, és a született tehetség. Drukkolok, hogy így legyen!” – mondta a háromgyermekes édesanya, de hozzátette: a tehetséges versenyzők mellett egy értékes, jó zsűrin múlik minden.

 • Nem finomkodott a zenész.

  Kállay-Saunders András közösségi oldalán fogalmazott meg éles kritikát, melyben szóvá teszi, hogy amikor csak leül a televízió elé, rájön, hogy élvezhetetlen azt nézni. A 2010-es Megasztárban feltűnt énekes mostanság kevesebb szerepet is vállal el, legutóbb a Sztárboxban láthatták őt a tévénézők.

  „Valamikor bekapcsolom a tévét, és utána mindig észreveszem, miért nem bírom nézni. Rendesen divat műnek lenni, erőltetve nevetni, mosolyogni, amikor semmi nem vicces, mindenki játssza magát. Az egész egy szerep, és ami durva, hogy az emberek, a nép imádja ezt és ilyen embereket neveznek szimpatikusnak... és még sorolhatnám.” – fejezte ki csalódottságát az énekes, aki azzal zárja: „Mű a világ, az emberek meg vakok a valóságtól. Marad a Netflix, meg a Nat Geo, bírom az állatokat.”