Antal, Anett
16 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha egy párhuzamos univerzumban Amy Schumer kamionsofőr lenne, akkor valahogy így nézne ki.

  A Tennesse állambeli Celinában kapták lencsevégre a humorista hasonmását egy helyi benzinkútnál, ahol rendszeresen megáll Amelia, a kamionsofőrként dolgozó nő. A képet látva sokakban  felmerült, hogy Amelia kiköpött Amy Schumer. Aztán azt a kérdést firtatták, hogy miért van egy könnycsepp tetoválás a szeme alatt, ugyanis ez annak a jele, ha az illető meggyilkolt valakit. A hölgy állítólag egyszer véletlenül elaludt a volán mögött és elgázolt egy gyalogost. Az ő tiszteletére varratta magára a jelképet.

  Ha nem is a történet, de az egyértelmű hasonlóság miatt a poszt végül annyira elterjedt Twitteren, hogy még Amy is észrevette és így reagált rá:

  Várj, mi folyik egy kamion megállóban? - Én

  (Forrás: PageSix)

 • Valaki ennyit adott érte, mint NFT-ért, azaz digitális térben létező "termékért". 2010 óta pörög ez a mém, így ha valami, akkor ez tényleg megérdemli, hogy rekord árat érjen el. Tehát nem csak a humorban mérhető eszmei értéke nagy, hanem a pénzben mérhető értéke is. Ezt pedig talán magával a mémmel lehet a legjobban illusztrálni.

  doge
  Fotó: Know Your Meme

  (Indy100)

 • A zalacsányi Batthyány kastélyszálló adott otthont a hétvégén megrendezett középkori gyerekszépségversenynek, ahol a fiúk és a lányok hagyományos utcai és báli ruhák helyett a kastélyhoz illő reneszánsz és barokk öltözékben vonultak fel. 

  Czári Csenge, a győztes
  Czári Csenge, a győztes
  Fotó: Little Miss World Hungary

  A 16 jelölt közül Czári Csenge lett az abszolút győztes, az ő fejére került a korona. A 9 éves kislány mindössze egy éve modellkedik, de már rutinos versenyzőnek számít, ez már az ötödik szépségmustra, amit megnyert. A dicsőségen ezúttal családjával is osztozik, mivel ruháját édesanyja és nagymamája tervezte. 

  Az elmúlt időszakban a szépségversenyek is korlátozva voltak a koronavírus-járvány miatt, de a szervezők bíznak abban, hogy júniustól már indulhatnak az élő versenyek – mondta el az Indexnek Bartalovics Ildikó, versenyigazgató.

 • Az emberek megőrülnek ezért az egyszerű, de kreatív receptért, ami egy volt rabtól származik. Az egykori elítélt elárulta, hogy miként tudott finom sajttortát csinálni a börtönben. És a felhasználók már alig várják, hogy maguk is ki tudják próbálni... otthon, és nem rácsok mögött.

  Kell hozzá Pilóta kekszhez hasonló keksz, amit szét kell szedni. A száraz kekszet össze kell törni, és némi mézes puszedlivel és vízzel össze kell gyúrni egy nagy golyóvá, amit aztán ki is lehet lapítani, mint egy pizzát. Ezzel meg is van a sajttorta alapja. A krém a kekszből kimentett krémből, tejporból, krémsajtból és egy kis Snickersből áll össze. A hozzávalókat összekeverjük, és meg is vagyunk. 

  Nem is hangzik olyan rosszul.

  (Indy100)