Gyárfás
18 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giphy (35).gif
  Fotó: giphy.com

  Pár másodpercig azt hihetnénk, hogy vad ölelkezésbe kezdett ez a két óriásgyík az út közepén, de valójában egy kemény harcnak lehettek szemtanúi, akik épp arra jártak.  Azt nem tudjuk, hogy végül ki nyerte a bunyót, de reméljük, hogy sikerült elsimítaniuk a nézeteltérést.

 • 203622359 3409654699137845 5760839871751309258 n
  Fotó: @xfaktorhun / instagram

  Jön a 10. évad, ami feltehetőleg minden eddiginél X-ebb és faktorabb lesz. Egyelőre nyilván nem lehet tudni semmit, csak annyit, hogy a sok jelentkezésre buzdítás beérett. Puskás Peti megosztotta, ahogy három mentortársával, Csobot Adéllal, ByeAlexszel és Gáspár Lacival együtt ülnek a színpaddal szemben, és várják az aranytorkú énekeseket. De ahogy az ilyenkor lenni szokott: a sok tehetségre rengeteg olyan jut, akiben, nos, hogy is fogalmazzunk, nem annyira van meg az X. Ezekből a jelentkezőkből szokott kijönni a véresen komoly tehetségkutatót felvezető cirkuszi parádé, ahol Bikicsunáj, Köteles „Perceket” Zsolt és társai trónját próbálják meg elbitorolni. És hogy ne csak megasztáros mémembereket említsünk, ide is tesszük Menyhárt Tamás Menyus performanszát a Hungary’s Got Talentből, aminek a vége a legjobb.

 • Igazi két lábon járó mémmé vált egy Lucie Rose Donlan nevű brit influenszer, aki a helyi Love Island című műsorban vált ismertté. A lány kérdezz-feleleket indított az 1,7 milliós követőtáborának az Instagram-oldalán, amikor megkapta a kérdést, hogy beoltatta-e már magát. A válasza csak annyi volt, hogy:

  Nem, 23 éves vagyok.

  Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy az emberek felfigyeljenek a válaszára, és mém legyen belőle. Lucie képeit elárasztották az ehhez kapcsolódó kommentek, és rengeteg poszt született Twitteren a témában. Az emberek ugyanis azt hitték, hogy ezzel arra céloz, hogy mivel még csak 23 éves, ezért nem fontos beoltatnia magát. Pedig nem erről van szó, hanem arról, hogy az Egyesült Királyságban Lucie korosztálya még nem jogosult Covid-vakcinára. Így ha akarná, sem tudná beoltatni magát,

  egyelőre.

  A britek nagy része ki is akadt, főleg az amerikaiakra, szerintük ugyanis a rosszindulatuk a frusztrációjukból fakad, és tudatlanságuk miatt akadnak ki egy ilyen válaszon. 

  (Forrás: Buzzfeed)

 • GettyImages-465783654
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A Netflix szerdán jelentette be, hogy Will Smith lesz a műsorvezetője az új egyórás különkiadásuknak, amiben lesz minden, mi szem-szájnak ingere: vendég sztárok, zenés produkciók, szkeccselemek. 

  A házigazdaság mellett Smith producerként is tevékenykedik majd a Westbrook Studios nevű produkciós cége zászlaja alatt.

  (via: etonline.com)