Béla
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már hírességnek számít Oroszországban az a 79 éves asszony, aki kézi készítésű korcsolyáján közlekedik a Bajkál-tó jegén. Azt mondja, a modern darabokat képtelen használni, ezekkel viszont több kilométert is megtesz, így intézve a napi ügyeit. 

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Ljubov Morekhdova mindentől távol, egy tóparti házban lakik. Vízért is korcsolyával megy, és a teheneit is ezzel tereli haza, ha elkóborolnak -  írja az euronews.

 • Amal Clooney nem siette el, hogy megtekintse férjét, amint Dr. Ross szerepében nap mint nap életeket ment, de jobb később, mint soha. George Clooney pedig talán nem is bánta, hogy ez eddig így volt, mert hiába kapott Emmy és Golden Globe jelöléseket a karakter megformálásáért, felesége nincs elragadtatva tőle.

  GettyImages-955901248
  Fotó: Ray Tamarra / Getty Images Hungary

  A színész állítása szerint Amal kiakadt, hogy milyen szörnyű döntéseket hoz Dr. Ross a sorozatban. Erről pedig maga Clooney is megfeledkezett az évek során.

  Ez egy nagyon-nagyon kellemetlen dolog volt számomra, mert elfelejtettem azokat a szörnyűségeket, amelyeket Dr. Rossként tettem.

  — ismerte be egy műsorban, amelyben a sorozatból ismert szereplő társaival beszélgettek. 

  Amal pedig nem könnyítette meg a helyzetét, hiszen a részek közben ilyen kérdésekkel bombázta őt:

  Ennyi? Befejezted? Megállapodsz végre Hathaway nővérrel?

  Emiatt pedig Clooney azzal viccelődött, hogy katasztrofális volt a házasságára nézve a kilencvenes években igen népszerű sorozat.

  (Forrás: CNN)

 • Talán nem is olyan nagy baj, hogy nem tudjuk, ki nyeri az idei Oscar-díjakat, így legalább órákat lehet beszélni arról, hogy ki lehet a legjobb. Az Index kultúra rovatának arútluK című, holnap, szombat délelőtt jelentkező podcastjában elmondjuk, kit, kiket gondolunk befutónak, mert mi már készülünk arra, hogy hétfőn hajnalban percről percre bejegyzésekkel élőben kövessük a 93. Oscar-gála eseményeit.

 • Az egykori amerikai elnök visszatért Hollywoodba, legalábbis a hírességek sétányára. Donald Trump csillaga népszerű célponttá vált az elmúlt években, volt, hogy rácsot fabrikáltak fölé, három esetben pedig

  teljesen szétverték.

  Legutóbb tavaly októberben rongálta meg egy Hulk-jelmezes ellendrukker, és csak most sikerült eltüntetni a támadás nyomait.

  Donald Trump még 2007-ben kapott csillagot tévés kategóriában a Walk of Fame-en. Az exelnök a The Apprentice (A gyakornok) amerikai verziójával érdemelte ki az elismerést, amelyben maga Donald Trump versenyeztetett és szívatott hírességeket. A győztes díja

  egy cégvezetői állás volt

  a Trump-birodalomban. A volt elnök csak 2016-ban, a kampány miatt szállt ki a sorozatból, átadva a helyét Arnold Schwarzeneggernek. Donald Trump legemlékezetesebb tévés pillanatait itt nézheti meg: