Vencel
13 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Többször is bejárta már a sajtót, hogy a világhírű színész, Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith több mint 23 éves házassága közel sem volt monogám, erről azonban csak nagyon ritkán beszéltek nyilvánosan.

  GettyImages-464337244
  Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

  Ezt elégelte meg Will, aki nemrégiben a GQ magazinnak adott interjút, melyben részletekbe menően kifejtette, miért is vetették el feleségével a monogámia gondolatát. 

  Jada soha nem hitt a hétköznapi házasságban... A családjában többen is különleges kapcsolatban élnek, szóval teljesen másképp nőtt fel, mint én

  — kezdte Will a GQ magazinnak

  Az igazság keresése az egyetlen módja annak, hogy boldogok legyünk ebben az életben. És valahogy arra a megállapodásra jutottunk, hogy a hitelesség jelentheti csak a hírnév és a nyilvánosság béklyóitól való megszabadulást

  — folytatta.

  Megadtuk egymásnak a bizalmat és a szabadságot, abban a hitben, hogy mindenkinek meg kell találnia a saját útját. A házasság számunkra nem lehet egy börtön. Nem javaslom ezt az utat senkinek, de a tapasztalatok, a szabadság, amit egymásnak adtunk, és a feltétel nélküli támogatás számomra a szerelem legmagasabb fokozatát jelenti

  — fejezte be a színész, aki később még elárulta, hogy ha egy kívánsága lehetne, egy lányokkal teli háremet szeretne maga köré, akik folyamatosan lesik a kívánságait.

  (Forrás: Just Jared)

 • Ez a második alkalom, hogy Magyarországon koncertezik a banda.

  A 2019-es Fear Inoculum című lemezt bemutató néhány fellépés után 2022. április 23-án rajtol Koppenhágában a Tool koncertsorozata, amyelynek egyik állomása Budapest. A zenekar utoljára 15 évvel ezelőtt járt hazánkban, amikor a Sziget Fesztiválon játszottak. 2022. május 24-én a Budapest Arénában láthatja őket a közönség.

  Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk. Az elmúlt 18 hónap próbált finoman fogalmazni, de a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek.

  – mondta a dobos Danny Carey.

 • A PageSix inormátorai legalábbis ezt állítják.

  Ahogy korábban az Index megírta, Lena Dunham a hétvégén összeházasodott a párjával, a zenész Luis Felberrel. A PageSix tudni véli, hogy a titkos menyegzőn Taylor Swift volt a díszvendég. Az énekesnő a barátja nélkül jelent meg, ám nem lépett fel a partin, amit egyébként a portál szerint szigorú Covid-protokoll mellett tartottak, az ara egészségügyi problémái miatt. A vendégeknek igazolniuk kellett, hogy be vannak oltva és egy tesztet is elvégeztek rajtuk. Maszk is elérhető volt mindenki számára. 

  Az alkalomra Dunham szülei és a testvére is az Egyesült Királyságba repültek, de Felber családja is ott volt. A pár mindenképp azt szerette volna, ha a ceremóniát csak szűk körben tartják. Taylor Swifttel Luna Dunham jóban van, szerepelt is az énekesnő 2015-ös, Bad Blood című klipjében, és nem egyszer lefotózták már együtt őket.

 • GettyImages-1343010195
  Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

  A 40 éves színész egy rózsaszín Prada öltöny szettben érkezett a tegnapi Tony-gálára, de még ez a szokatlan választás is nagyon jól állt neki.

  Jake főként új Netflixes filmje, a The Guilty című thriller népszerűsítésével volt elfoglalva, ezért külön sétált a vörös szőnyegen újdonsült barátnőjétől, a modell Jeanne Cadieu-től.

  Jeanne szintén kifogástalanul festett narancssárga Prada ruhájában.