Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kit Harrington főszereplésével készít folytatást a Trónok Harcának az HBO, ami a Sárkányok Házával ellentétben a fősorozat eseményei után veszi majd fel a fonalat.

  A spinoff a Havas Jont megformáló Harrington ötlete volt, amire az HBO nagyon úgy fest, hogy rá is harapott, amit George R.R. Martin és Emilia Clarke is megerősített. Utóbbi egyébként elárulta, hogy a Sárkányok anyja nem fog megjelenni a szériában, az ő története ténylegesen lezárult a 8. évadban.

  Nemrég Gwendoline Christie is megszólalt a folytatás hallatán, aki a fősorozatban  Brienne-t alakította. A színésznő elárulta, hogy amikor meghallotta, hogy sorozatot kaphat Havas Jon, nagyon meglepődött az emberek reakcióján.

  "Nagyon bejön egy Havas Jon spinoff ötlete. Imádtam nézni a Trónok Harcát is, de nagyon meglepő látni azt a lelkesedést, amit az emberek táplálnak még mindig a sorozat iránt. Úgy érzem, hogy sokan szeretnék látni, hogyan is folytatódik ez a sztori."

  (IGN)

 • Szabó Zsófi után egy újabb szőke szépségre esett a választása.

  Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításáról szinte az egész magyar sajtó beszámolt, hiszen úgy tűnt, minden rendben van a jegyben járó szerelmeseknél. A hír, miszerint külön folytatják sokakat megrázott, Shane többször is megpróbálta magát visszakönyörögni Zsófihoz, miután azonban folyamatosan sikertelenül járt, másnál kereste a boldogságát.

  Kicsivel több, mint két hete került fel a Redditre az edzőről egy lesifotó, amin egy fiatal, szőke lánnyal csókolózik. A lány kilétét sokáig köd fedte, a Bors jóvoltából azonban most megtudhattuk, hogy nem másról van szó, mint a ValóVilág 10. évadának egyik szereplőjéről, VV Virágról.

  A fiatal lány ugyan nem emlékszik a bizonyos estére, mégis elismerte, hogy a képen látható nő valóban úgy néz ki, mint ő. 

  Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom mi történt az este. Van, hogy a reggeli ébredésnél tele van a kezem karszalagokkal, onnan tudom, hogy hány helyen jártam és hogy hol. Én ilyen vagyok, így bulizok. Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg

  – kezdte Virág a lapnak.

  Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én.... A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám... Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem

  – vonta le a konklúziót, hozzátéve, hogy a képen lévő lány olyan, mintha az ikertestvére lenne, de mivel neki nincs ikertestvére, ezért megeshet, hogy ő van a képen.

  (Forrás: Bors)

 • Ilyen formában még biztos nem láttuk Elevent és barátait.

  El
  Fotó: YouTube

  A DominoERDMANN és az ND Domino nevű YouTube-csatorna két hónap alatt készítette el a kedvenc sorozatuk elképesztő változatát, amihez összesen 33 ezer darab dominót használtak fel.

  Ha akarunk egy gyorstalpalót tartani a 4.évad utolsó két epizódja előtt, itt a tökéletes alkalom rá:

 • Igazi szőke szépséggé cseperedett.

  Talán nincs is olyan ember, aki ne látta – de legalábbis ne hallott – volna már A kör című 2002-es amerikai horrorfilmről. A főgonoszt, Samara Morgant alakító Daveigh Chase karaktere igazi ikon lett a horrorkultúrában, a forgatások alatt még csak 11 éves kislány azonban hamarosan már a 32. születésnapján ünnepli – így nem csoda, hogy minden bizonnyal sokan már fel sem ismernék.

  Daveigh A kör mellett olyan többszörösen díjazott filmekben szerepelt még, mint pl. A Donnie Darko, de a Lilo & Stich című mesefilm egyik főszereplőjének is ő adta a hangját. A 31 éves színésznő manapság már nem vállal nagyszabású színészmunkákat, utolsó szerepét 2016-ban vállalta, akkor az American Romance című horrorban szerepelt.