Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szabó Győzőnek le kellett ülnie, amikor először hívta őt a rendező az ötlettel.

  5 év után újra visszatér a Valami Amerika, bár egy teljesen új feldolgozásban. Herendi Gábor, a 2002-es, 2008-as és 2018-as kultfilmek rendezője az RTL +-ra álmodta meg a trilógia ihlette sorozatot, amelynek főszereplői ismét három testvér lesznek, őket Trill Beatrix, Ember Márk és Király Dániel játszák majd. Szabó Győző szerint ahogy anno nekik, így most a fiatal korosztálynak is ugródeszka lesz a széria.

  „Amikor felmerült ez az ötlet, és felhívott a Gábor, akkor kicsit le kellett üljek” – kezdte a Fókusznak a színész, aki anno a legidősebb fiút, Ákost alakította.

  „Ennek a sorozatnak nem mi vagyunk az élvonalában, nem mi fogjuk tolni a szekeret, hanem majd jönnek a fiatalok, és tök jó lesz.”

  Hasonlót ígér Herendi is:

  „Teljesen friss történet, minden új benne, de a valami Amerika-univerzum, stílus, hangulat meg humor – nagyon remélem –, az benne lesz” – árulta el a rendező a hamarosan érkező heti sorozat kapcsán, hozzátéve: akárcsak a filmekben, úgy ezúttal is fontos szerepe lesz a zenének és a showbiznisz kulisszatitkainak is.

 • Szerinte ha nem változnak meg, komoly önértékelési zavaraik lesznek a későbbiekben.

  jakobzoltan
  Fotó: TV2

  Nem igazán nyűgözte le az ország egyik legtehetősebb emberét a Tv2 új napi sorozata, a Kőgazdag fiatalok. A leendő Nagy Ő-ként is ismert Jákob Zoltán elárulta, csak belenézett a pénzes családból származó fiatalok mindennapjairól szóló szkripted realitybe, de köszöni, ennyi ebből elég is volt neki.

  „Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam és elnézve a lányaimat és a fiamat, jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek” – kezdte a Ripostnak a Crystal Nails vezérigazgatója, aki szerint nyilván neki is volt olyan életszakasza, amikor a pénz, az abból vett tárgyak, ingatlanok örömet okoztak neki, most viszont inkább az útra koncentrál a cél helyett.

  „Ehhez persze érni kell, vagyis át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton és ezen a Kőgazdag Fiatalok is át fognak menni, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni és megszerzik az első, önerőből megszerzett millióikat, netán milliárdjaikat.

  Ha nem így lesz, akkor el fogja őket érni a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet.

  Tudom, miről beszélek, hiszen ezeken a stációkon magam is átmentem, csak éppen felnőttként és úgy, hogy minden fillérért magam dolgoztam meg” – magyarázta Jákob. Szerinte az ő lányai a műsorban látott fiatalok szöges ellentétei, sosem kértek vagy kérkedtek a családi vagyonnal, fiát pedig kifejezetten szerény emberként jellemezte.

 • Megmutatta, hogy ropják a latinos dallamokra.

  Dancing with the Stars próbaterméből jelentkezett be követőinek a hamarosan induló műsor egyik versenyzője, T. Danny. 

  A 24 éves rapper partnerével, Lissák Laurával, valamint az új évadban szintén szereplő Marics Peti–Stana Alexandra párossal forgatott egy rövid TikTok-videót, amelyben megmutatták, hogy haladnak a táncleckékkel. Ezúttal egy latinosabb koreográfiát adtak elő a rajongóknak, akiket a jelek szerint meggyőztek a látottak, sorra biztatták a két fiatal énekest.

  A Dancing with the Stars két hete bejelentett negyedik évadának teljes szereplőlistáját itt találják, az első élő show október 14.-én lesz látható a Tv2-n.

 • Bármikor szembetalálkozhat az utcáin a világhírű színésszel.

  Továbbra is Magyarországon tartózkodik Johnny Depp, aki ezúttal nem zenekarával, hanem egy filmes stábbal érkezett hazánkba. A hollywoodi filmcsillag jelenleg a Modi című saját filmjét forgatja a fővárosban, amely Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól fog szólni. Depp kedden a Károlyi-kert melletti utcákban forgatott. Az alkotásban többek között szerepel majd Al Pacino is, ezért nem kizárt, hogy ő is feltűnik majd Budapest utcáin.

  A 60 éves filmsztárt most a budai várban szúrták ki, amint éppen egy sötétített ablakos járgányban utazott, de széles mosollyal hajolt ki integetni a rá várakozó rajongóknak. Íme:

  Egy szemfüles rajongónak az Országos Széchényi Könyvtárnál is sikerült lencsevégre kapnia a színészt, amint a forgatási helyszínen tevékenykedik:

  (via Blikk)