Katalin
-2 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy tűnik, a Disney/Marvel is elfogadta a rajongók jelentős része, sőt talán a többsége által osztott véleményt, amely szerint a Skywalker saga utolsó három része, különösen a lezáró kilencedik rész nem érte el a korábbi filmek színvonalát.

  A Rise of Skywalkert különösen sok kritika érte. Talán ez is közrejátszik abban, hogy a sokadik halasztás után a gamestar.hu értesülése szerint a film képregény változatának megjelenése teljesen eltűnt a Marvel Comics képregényes naptárából.

  A Rise of Skywalker európai bemutatója.
  A Rise of Skywalker európai bemutatója.
  Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary
 • A volt amerikai elnök könyvéből eddig 1,7 millió példányt adtak el Észak-Amerikában –írja az MTI.

  063 1286188021
  Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

  Az A Promised Land (magyar címe: Egy ígéret földje) ezzel

  minden idők egyik legnagyobb első heti eladását produkáló nem fikciós könyve lett.

  A könyvből már a megjelenése napján 890 ezer darab kelt el. A Crown kiadó a fejleményekre reagálva tegnap bejelentette, hogy az eredetileg tervezett

  3,4 millióról 4,3 millióra növeli az első kiadás példányszámát. 

  A kötet egyébként csupán az első része Obama kétkötetesre tervezett memoárjának.

  George W. Bush korábbi amerikai elnök Döntési helyzetek című önéletrajzi kötetéből 775 ezer példányt adtak el a megjelenésének első hetében, míg Bill Clinton Életem című könyvéből egymillió példány fogyott nyolc nap alatt. A két elnöki memoár eladásai mostanra 3,5-4 millió példány között mozognak.

 • Nemrég lett 58 éves Venezuela elnöke Nicolás Maduro.

  A nemzeti színű tortán égő gyertyákat maszkban próbálta meg elfújni, de a fizika törvényeit még az elnöki pozíció sem írja felül. 

 • Johnson.png

  Intéztem egy hívást az Északi Sarkra és örömmel számolhatok be róla, hogy a Télapó, Rudolf és a többi rénszarvas már készen is állnak az indulásra

  írja a brit kormányfő nemrég publikált levelében. (Az angoloknál ugyanis nem a Jézuska, hanem a Télapó hozza a karácsonyi ajándékokat.)

  A miniszterelnök írásával egy nyolcéves gyermektől, Montitól kapott levélre reagált, aki az iránt érdeklődött, hogy a Télapó el tudja-e hozni idén is a karácsonyi ajándékokat.

  Tudom, hogy Ön nagyon elfoglalt ember, de megköszönném, ha Ön és a tudósok mondanának erről valamit

  – állt a gyermek levelében.

  Boris Johnson válaszlevelében – az országos tisztifőorvos közlésére hivatkozva –  arról is biztosította a gyermekeket, hogy az ajándékozás sem a Télapó, sem az ő egészségüket nem veszélyezteti.

  Továbbá kijelentette: támogatja Montinak azt az ötletét is, hogy a gyermekek – a karácsonyi ajándékokért cserébe – a Télapónak ne csak süteményeket adjanak, hanem

  kézfertőtlenítőt is, elősegítve a járvány elleni védekezést.