Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újabb történettel bővül a franchise.

  Megkaptuk A majmok bolygója: A birodalom első magyar szinkronos előzetesét, amely a 2017-es A majmok bolygója: Háború után veszi fel a fonalat, ami lezárta az előző trilógiát, és a Caesar vezette a majmok forradalmának eredettörténetét volt hivatott bemutatni. 

  A történet szerint sok évvel a legutóbbi filmben látott események után járunk. Generációk váltakozásával számos majomtársadalom alakult ki az oázisban, ahová Caesar vezette társait. Az emberiség csupán árnyéka önmagának: gyakorlatilag vissza süllyedtek az ősemberek szintjére, hiszen már a beszédre sem képesek, és állati sorban küzdenek a túlélésért. 

  A majomklánok jelentős része ellenben hatalmas fejlődésen ment keresztül, noha sokan már nem is hallottak egykori felszabadítójukról, Caesarról. Akadnak viszont olyanok, akik a legendáját kihasználva igyekeznek magukhoz ragadni a hatalmat mások felett, és uralmukat egy titkos emberi technológiával szeretnék bebiztosítani.

  A film 2024. május 24-én jelenik meg a mozikban, melynek előzetesét alább tekintheti meg:

 • Gelencsér Tímea nagyon igaztott lett a férfi vallomását hallva, elismerte, ő is szurkol" a DWTS győztes párosának.

  Krausz Gábor és Mikes Anna emelhette magasba szombat este a Dancing with the Stars negyedik évadának trófeáját. Diadaluk után a párossal Gelencsér Tímea beszélgetett, többek közt arról faggatta őket, hogy élték meg a showműsort és a finálét.

  „A csillagok jól álltak, nem stresszeltünk, nem helyezésben gondolkodtunk, hanem tényleg egymással foglalkoztunk. Nagyon hálásak vagyunk a nézőknek, hogy kiérdemeltük ezt a címet, hogy megnyertük ezt a kupát. Nagyon szépen köszönjük nekik” – kezdte a táncosnő, aki szerint a győzelem csak hab a tortán, igazán az idáig vezető utat tartja meghatározónak.

  A megtisztelő cím mellett azonban mást is nyertek Krausz Gáborék. A férfi kisfilmjében elmondta, új élet vár rá, ezen szavak pontos hátterére Gelencsér rá is kérdezett a séfnél.

  „Én ez alatt a három hónap alatt tényleges erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelki társat találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megkaptuk, mindenki megy jobbra-balra. Ezt nyilván az idő fogja eldönteni, nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, és nyilvánvalóan a kémia eddig is működött, és ezután is fog” – ismerte el Krausz, mire a műsorvezető csillogó szemekkel feszegette, mit is jelent ez a vallomás.

  Semmit nem jelent” – válaszolták kórusban, Gelencsér pedig nem is próbálta leplezni izgatottságát:

  „Jó, csak annyira szurkolok...!”

 • A címe is más lett volna.

  Julia Roberts karrierjének egyik legsikeresebb állomása minden kétséget kizáróan az 1990-es Micsoda nő! volt, de mint most kiderült, nem sokon múlt, hogy a mindenki által ismert romkom helyett egy jóval depresszívebb verzió kerüljön a mozikba.

  A színésznő friss interjújában bevallotta, a film igazából 3000 dollár címmel debütált volna – ez volt az az összeg, amit Richard Gere karaktere a Viviannal töltött éjszakájáért fizetett. Az első változatban a két főszereplő nem jött volna össze, sőt.

  „Vivian drogfüggő volt, és a film azzal végződött, hogy (Edward) otthagyta őt egy hátsó utcában, hozzávágta a pénzt, és elhajtott” – idézte fel Roberts. A színésznő először nem értette, hogy menti meg ezt a sztorit a Disney, aki az eredeti produkciós cég helyett lépett színre, amikor az összeomlott, végül mégis sikerült egy happy enddel végződő, igazi klasszikust letenniük az asztalra.

  „Nagyon büszke voltam, amikor megkaptam a szerepet a filmben” – emlékezett vissza a hollywoodi sztár.

 • Egy látványos ceremónián fedték fel magukat az utolsó játékosok.

  Képernyőfotó 2023-12-03 - 11.39.29.png
  Fotó: RTL

  Szombat este fináléjához ért Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Az eredetileg 22 szereplővel indult műsor végére már csak négy játékos maradt, közülük egyet pedig még kiszavaztak társaik az utolsó kerekasztal ceremónián, a korábbi gyakorlattal ellentétben azonban most nem fedte fel kilétét a távozó híresség. Tapasztó Orsolya, Szabados Ágnes és Mohai Tamás ösztöneikben bízva, egyhangúan Törőcsik Dánielt tartották gyilkosnak.

  Nem mondom, hogy nem vagyok csalódott, de csak és kizárólag azért, mert a társasjáték vége előtt kiestem és nyilván mindenki szeret nyerni. De közben meg tetszett, hogy mennyire kitartanak az igazuk mellett, mert hát mindig a jó győz, és ez most is így lett

  – ismerte el az utolsó kieső, aki valóban áruló volt.

  Ezt a többiek a mindent lezáró Tűz ceremónián, egy látványos összejövetelen tudták meg, miután úgy döntöttek, nem száműznek maguk közül már senkit, és egymás előtt is színt vallottak ártatlanságuról.

  „Soha semmilyen játékot nem nyertem meg, és fantasztikus érzés, hogy ráadásul így lett vége. Ártatlanként, két ártatlan társammal, az utolsó pillanatig bizonytalankodva, de végül a szívemre hallgatva, közösen nyertük meg a fődíjat” – mondta meghatódva Szabados. A finalisták nevetve borultak egymás nyakába, összesen 16–, azaz fejenként 5,3 millió forinttal gazdagodtak.