Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bizony ám, ilyet sem mindig látni a rappertől.

  Kanye West (aki egyébként már csak simán Ye) tipikusan azok közé a hírességek közé tartozik, akik minden egyes róluk készült képen olyan fejet vágnak, mintha épp citromba haraptak volna – persze akad kivétel, de elmondhatjuk, hogy Ye ha csak lehet, mellőzi a mosolygást. 

  A minap azonban Los Angeles utcáin kapták lencsevégre, ahol barátaival bandázott, arcán pedig – meglepően – valódi öröm és boldogság volt látható, melyből Kim Kardashiannel való válása miatt bizonyára nem nagyon volt része az elmúlt hetekben. 

 • (Még a búcsú bulit is kihagyta)

  A kaliforniai származású színész idén sem tudhatott magának túlságosan nyugis időszakot, ugyanis Ridley Scott-tal közösen egyszerre két projekten is dolgozott, nevezetesen „Az utolsó párbaj" és „A Gucci-ház" filmeken.

  Ezek a forgatások természetesen erős korlátozások között jöhettek csak létre, ami persze nem könnyítette meg a résztvevők dolgát. A Wmagazine-nak Driver elárulta, bár szerette megformálni Maurizio Gucci-t, de volt, hogy olykor már soknak érezte a 14 órás Gucci-vá történő átlényegülését.

  Készen álltam rá, hogy vége legyen. Általában azonnal ott szoktam hagyni a munkát, és a Csajok sorozat óta nem jártam búcsúztató bulin. Addigra én nagyjából már csak le akarom vetni magamról a karaktert, és hazamenni

  - vallja be a színész. Ugyanakkor mindezek ellenére érezhetően jól működött a dinamika közte és olyan neves színésztársai között, mint Jared Leto, Al Pacino vagy éppen a filmbéli párját alakító Lady Gaga.

  Fáradalmak ide vagy oda, az utóbbi alakításainak köszönhetően azért egyáltalán nem panaszkodhat Driver elismertségét illetően. Érezhetően beindultak számára több irányból is a különböző felkérések, és a közeljövőben még akár egy jó kis jelölés kinézőben lehet neki a filmes díjkiosztókon.

 • A People magazin feltételezései szerint a két színész már egy éve együtt van.

  A lap úgy tudja, hogy Kendrick és Hader is közel azonos időben lépett ki akkori kapcsolatából, nem sokkal később pedig egy  közös filmnek köszönhetően találtak egymásra. 

  Kapcsolatukat magánügyként kezelik, ezért már egy éve titokban randizgatnak, de legközelebbi barátaik számára régóta nem titok, hogy egy párt alkotnak. A 36 éves színésznő állítólag már a színész három lányával is összebarátkozott, egyező humorérzékük miatt pedig nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

 • Cukiságra felkészülni! 

  Egészen elképesztő fényképek készültek minap az egyesült államokbeli Smoky Mountains Nemzeti Parkban. A fotókon a nemrég született feketemedve-bocsokat és anyjukat figyelhetjük meg, aki épp azt tanítja kicsinyeinek, hogyan lehet a leghatékonyabban fára mászni. Mint az a képeken is látszik, a mindössze háromkilós bocsok igazán gyorsan tanultak, többük már közel tíz méter magasra is felmászott.