Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy 56 éves nő saját fiának gyermekével terhes, miután menye egészségügyi okok miatt képtelen lett kihordani saját gyermeket. A nagymama azt mondja, már alig várja, hogy megszülje az unokáját. Az 56 éves Nancy Hauck felajánlotta, hogy béranya lesz fia, a 32 éves Jeff Hauck és felesége, a 30 éves Cambria számára, miután menyének méheltávolításon kellett átesnie az ikrei traumatikus születése után. A pár már hat éve küzdött a teherbeeséssel, mielőtt mesterséges megtermékenyítés segítségével megszülettek az ikreik, a most hároméves Vera és Ayva, valamint másik ikerpárjuk, a 11 hónapos Diseal és Luka.

  Miután még mindig bővíteni akarták a családjukat, Nancy azt érezte, hogy ő az, akinek ki kellene hordania a babát, és azt mondta fiának, hogy hajlandó lenne ezt megtenni értük. A nagyszülő meglepődött, amikor az orvosok közölték vele, hogy elég egészséges ahhoz, hogy báranya legyen, mivel nem gondolta volna, hogy az ő korában ez még lehetséges. A család 2022 januárjában kezdte el a hormonkezelést, februárban pedig egy klinikán átültették a megtermékenyített embriót. Nancy most a biológiai unokáját hordozza szíve alatt, és alig várja, hogy megszülethessen.

 • Egy aprócska New York-i apartman virálissá vált a neten, ami nagyjából egy parkoló méretével vetekszik.

  picilakás
  Fotó: YouTube

  New York nem véletlenül számít a világ egyik, hanem legdrágább városának, amit a videó főszereplője, Alaina Randazzo is csak megerősíthet. A belvárosban élő nő ugyanis havi 650 dollárt, azaz nagyjából 270 ezer forintot költ lakbérre, a lakás pedig nem nagyobb, mint egy parkoló. A Caleb Simpson YouTube csatornáján bemutatott lakására egyébként nagyon is büszke a bérlője, aki egy rakás pénzt megspórol mini otthonával, ami mérete ellenére így is rendkívül drága, viszont legalább a központban van.

  A többi lakáshoz képest ugyan olcsó és jó helyen van, azonban ennyi pénzért már nem fért bele egy saját fürdőszoba, ami azért problémás. Randazzo, aki a divatvilágában dolgozik, épp ezért a többi lakóval fenntartott közös fürdőben tud tisztálkodni, ami az előtérben található.

 • Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tavaly szeptemberben házasodott össze Alcsúton. Az esküvőt, amelyre a 300 fős vendégsereget pazar menüsorral várták, nagy sajtóérdeklődés övezte, az Index is nyomon követte az eseményeket. A tévés nemrég a Hot! magazinnak nyilatkozott a kapcsolatukról, és azt is elmondta, hogy természetesen megünneplik az évfordulót.

  Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül, azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül

  – nyilatkozta a televíziós műsorvezetőnő.

 • Manapság bármi történik a világban, az emberek automatikusan azt hiszik, hogy ezt a Simpson család előre megjósolta. Szeptember 8-án ugyanis elhunyt II. Erzsébet királynő, aki 70 éves uralkodása alatt számtalan médiumban megfordult. A néhai királynő a Simpson családban is felbukkant, de nem úgy, ahogyan azt az internet az elmúlt napokban állítja. 

  Simpsons
  Fotó: YouTube

  Felkerült ugyanis egy jelenet a TikTokra, ami nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a citromsárga fejű famíliáról szóló sorozat pontosan megjósolta a királynő halálát, amihez egy fotót is csatoltak. Az emberek pedig rögtön hüledezni kezdtek, hogy a Simpson család már megint előre figyelmeztette a nézőket egy nagyobb jelentőségű eseményről, anélkül, hogy utána néztek volna a háttérnek.

  Azonban szerencsére akadnak még emberek, akik képesek gondolkodni, így hamar kiderült, hogy az említett jelenet a halott Erzsébetről digitálisan hamisított, és szó sincs arról, hogy ez valóban lement volna adásba.

  A királynő a 15. évad 4. epizódjában tette tiszteletét, ahol Homér az autójával belecsapódik Erzsébet hintójába, aki nem halt meg az adott jelenetben. Ellenben valaki készített egy képernyőképet arról, amikor kiemelik őt a roncsból, majd beleszerkesztette őt egy koporsóba, ami felett az 1926-2022 felirat olvasható. Tehát nem, II. Erzsébet halálát nem jósolták meg előre a sorozatban.