Klaudia
0 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Palvin Barbara jelenleg a legismertebb magyar modellcsaj, a nevét mindenütt ismerik, olyan márkák kérik fel, hogy legyen az arcuk, mint a Chanel Beauty, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a Cartier vagy éppen a Calvin Klein. A legújabb skalp a Victoria's Secret fehérneműgyártó, ahova ha valaki bekerül, akkor onnantól megkapja a Viktória Titkos Angyala felvarrót a farmerdzsekire, amit Barbi felvarrhat a Sport Illustrated Fürdőruhamodellje mellé.

  A hírt lehozó Health.com (az irónia, oh) szerint ez azt jelenti, hogy

  Victoria's Secret Added a Slightly More Size-Inclusive Angel to Their Roster

  Azaz a cég egy testalkatilag kicsivel formabontóbb modellt alkalmazott. Palvin Barbara 175 centi magas és 54 kilós. A kifutókra általában kizavart, nullás méretű ruhát hordó társaitól valóban messze van, de a testalkata még így is csak nagy jóindulattal mondható átlagosnak. a Victoria's Secret egyébként alkalmazta már Palvint, csak most nevezte ki hivatalos angyallá, amikor az eladásaik bezuhantak, mert nem voltak hajlandók az átlagos, vagy horrible dictu, annál eltérőbb testalkatú nőknek neglizsét forgalmazni.

  Erre volt válasz Palvin Barbara leigazolása, amivel a cég úgy érzi, hogy végre megszólítja az átlagnőket is. Sírva röhögnénk, ha nem lenne ennyire rémes ez az egész.

 • Egy ideig Londonban laktam, egy temető melletti lakásban. Ez nem hangzik túl fényesen, pedig nagyon menő volt. A nappali is a temetőre nézett, a szálanként fésült zöld gyepre, néhol egy-egy síremlék, sok fa, rengeteg diót pörgető mókus, a füvön olvasgató diákok, és sok-sok kocogó.

  Bécsben is sokan járnak futni a temetőkbe, ezért a Bécsi Központi Temető vezetése ahelyett, hogy tiltó táblákat helyezett volna ki, kijelölt két futópályát a sírok között. Májusban lesz a megnyitó, futóversennyel. A Silent Run nevű eseményre három kategóriában lehet nevezni, a befolyt pénzt jótékony célra fordítják.

  Ön járna futni temetőbe?

  • 1089
   Igen, megnyugtatna
  • 430
   Nem, kegyeletsértő
 • A 2014-es eurovíziós dalfesztivál nyertese, az osztrák Conchita Wurst nemcsak énekhangja hanem külseje miatt is beleégett az ember agyába, hiszen nagyestélyi ruhája és hosszú, barna fürtjei mellé szakálla volt, nem is akármilyen. Wurst, aki egyébként Tom Neuwirth énekes alteregója, és mint kiderült, egy remekül felépített kampány része volt, mely a transzneműek és úgy egyébként az LGBT közösség tagjainak kirekesztésére hívta fel a figyelmet. A szakállas nőt Neuwirth 2017-ben visszavonultatta, idén pedig kijött a lent látható, férfias arcú, de sminkelt figura, akinek új nevet még nem adott, így továbbra is a Conchita brand alatt fut tovább. A nóta tipikus sláger, semmi extra.

 • Meg az összes többi meccsen is, legalábbis a csoportkörben biztos, hiszen az egyenes kieséses szakaszra általában valami újítással készülnek. A 2020-as Eb labdáját kedden mutatta be az UEFA a csütörtök kezdődő selejtezők előtt. Ez a labda négyszer is felbukkan majd Budapesten a pályán, három csoportmeccset – azaz az F csoport meccseinek felét – és egy nyolcaddöntőt rendeznek majd az addig elkészülő új Puskás Ferenc Stadionban.

  D2CPVDrWwAEUjS5
  Fotó: UEFA

  A torna kabaláját vasárnap mutatják majd be.