Klaudia
0 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 2014-es eurovíziós dalfesztivál nyertese, az osztrák Conchita Wurst nemcsak énekhangja hanem külseje miatt is beleégett az ember agyába, hiszen nagyestélyi ruhája és hosszú, barna fürtjei mellé szakálla volt, nem is akármilyen. Wurst, aki egyébként Tom Neuwirth énekes alteregója, és mint kiderült, egy remekül felépített kampány része volt, mely a transzneműek és úgy egyébként az LGBT közösség tagjainak kirekesztésére hívta fel a figyelmet. A szakállas nőt Neuwirth 2017-ben visszavonultatta, idén pedig kijött a lent látható, férfias arcú, de sminkelt figura, akinek új nevet még nem adott, így továbbra is a Conchita brand alatt fut tovább. A nóta tipikus sláger, semmi extra.

 • Meg az összes többi meccsen is, legalábbis a csoportkörben biztos, hiszen az egyenes kieséses szakaszra általában valami újítással készülnek. A 2020-as Eb labdáját kedden mutatta be az UEFA a csütörtök kezdődő selejtezők előtt. Ez a labda négyszer is felbukkan majd Budapesten a pályán, három csoportmeccset – azaz az F csoport meccseinek felét – és egy nyolcaddöntőt rendeznek majd az addig elkészülő új Puskás Ferenc Stadionban.

  D2CPVDrWwAEUjS5
  Fotó: UEFA

  A torna kabaláját vasárnap mutatják majd be.

 • Egy újrahasznosítás iránt elkötelezett művésznő ötlete alapján 25 ezer PET-palack kupakjából készítettek hagyományos mintákat felhasználó bosnyák szőnyeget a World Recycling Dayre, közölte az AFP. Alma Hrasnica Dervisevic és társainak alkotása 30 négyzetméteres, és elég döbbentes látvány:

 • David Huggins nem hétköznapi művész. A most 76 éves amerikai festő saját bevallása szerint 17 évesen vesztette el a szüzességét egy földönkívülivel. Huggins azóta is szorgalmasan festi a vélt vagy valós találkozásait az idegenekkel, az életéről dokumentum film is készült Love and Saucers (Szerelem és csészealjak) címen. A film egyik promóciós fotója, a művész egy 2009-es munkája különösen ismerős volt valahonnan.

  Itt be kell vallanom, én is sokáig féltem tőle, hogy elrabolnak az idegenek, miután 5 évesen láttam egy jelenetet A függetlenség napjából. Sőt, egészen tizenéves koromig rémálmaim voltak a kis zöld lényekkel, reggelente kerestem magamon a műtéti hegeket.

  Azonban ez a kép nem emiatt volt annyira ismerős, hanem egy nemrég készült fotó ugrott be róla:

  Fotó: Orbán Viktor Facebook
  Fotó: Orbán Viktor Facebook

  Egészen megdöbbentő a hasonlóság! Ezt még a szélsőségesen szkeptikus embereknek, egy Vágó Istvánba oltott Neil deGrasse Tysonnak is el kell ismernie.

  Véletlen? Prófécia? Talán sosem tudjuk meg.

  26993279 b517f9653c32f7cb4e9a9fcb54e85a7e wm

  Ön mit gondol a dologról?

  • 3100
   Intergalaktikus prófécia
  • 332
   Véletlen egybeesés.