Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Karen Woods, annak ellenérre vált bestsellerszerzővé, hogy csak felnőttként tanult meg írni és olvasni, miközben addig takarítóként dolgozott. A nő elképesztő módon mára 27 regényt írt. Az 53 éves Karen Woods 39 évesen írta meg első könyvét, miután részt vett egy felnőttoktatási tanfolyamon és mostanra bestsellereket és teltházas színházi darabokat írt. A manchesteri krimikirálynőnek nevezett írónő az olvasásnak és az írásnak tulajdonítja, hogy sikerült megváltoztatnia az életét. Azóta céljává tűzte ki, hogy olyan embereket képviseljen és inspiráljon, akik hátrányból indultak az életben. Woods nemrég újabb könyvszerződést kötött egy kiadóval, és már népszerű brit tévéműsorokban is szerepelt hihetetlen történetével.

 • A 30 éves Jack Howard a napokban a Heathrow repülőtéren tette fel a nagy kérdést barátnőjének, a 23 éves Ayla Doggettnek, miután hazaérkezett egy dubaji lánytúráról. A férfi úgy kérte meg barátnője kezét, hogy egy aranyos »Hozzám jössz feleségül?« feliratú táblát tartott a magasba, amikor a lány leszállt a járatáról.

  A szerelmespár közel hét éve van együtt, de Ayla bevallota, megdöbbent, amikor meglátta Jacket, amint a terminálon magasba tartotta a táblát. Howard, aki egy szállítmányozási cég tulajdonosa, néhány nappal korábban engedélyt kapott Ayla apjától, hogy megérje lánya kezét, és egy lenyűgöző gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét. Az Essexből származó pár keresi azokat az embereket, akik esetleg megörökíthették a varázslatos pillanatot a kamerával, és felhívást intéztek mindenkihez, akinek van videója, hogy jelentkezzen.

 • A napokban érte el Mexikót az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor csapata, amiről a közösségi oldalaikon adtak hírt a játékosok. 

  Képernyőkép 2023-03-23 003313
  Fotó: Instagram

  Ahogy korábban megírtuk, készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak:

  • Kucsera Gábor és Tóth Dávid,
  • Kempf Zozo és Pető Brúnó,
  • Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni,
  • Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka,
  • Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka,
  • Sipos F. Tamás és fia, Dani,
  • Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

  A versenyzők posztjai alapján úgy tűnik, a játékosok jó hangulatban vérkeztek meg Mexikóba, Kucsera Gábor már-már a szabályokat is kész lenne átírni, csak hogy több időt tölthessen a barátaival. 

  Úgy döntöttünk mi négyesben versenyzünk idén az Ázsia Expresszben

  – poénkodott az Instáján, egy olyan fotót megosztva amelyen Tóth Dáviddal, Kempf Zozóval és Pető Brúnóval látható. 

   

 • Brittany Allyn 37 évesen szánta rá magát a nászútra, ami önmagában még nem lenne meglepő, csakhogy a seattle-i nő szingli, és ezen nem is akar változtatni. Mint mondta, nem így képzelte el az életét, amikor még a középiskolában megismerte első szerelmét, boldogan készült az otthonülő családanya szerepére. Öt év után azonban jött a szakítás, és sokáig csak várt az igazira, de hiába. Végül az egyetlen kézenfekvő megoldást választotta: influenszer lett.

  Influenszer
  Fotó: Instagram

  Allyn szerint kirekesztő dolog, hogy a nászút kizárólag a házasok kiváltsága.

  Olyan sok szép hely van a világon, ahová a tökéletes partnerrel akartam elmenni. Dél-Franciaország, Velence, Dél-Afrika – aztán rádöbbentem, hogy a harmincas éveim közepén járok, és azt kérdeztem magamtól, mégis mire várok?

  – vázolta fel az egyszemélyes nászút filozófiai hátterét Allyn, aki szerint a házasság és a gyerek csodálatos dolog, „de nem minden házasság és nem minden gyerek csodálatos”, így nem éri meg kockáztatni.

  A szingli influenszernek állítása szerint komoly követői tábora alakult ki, de a hozzászólók között olyan is akadt, aki felhívta a figyelmét arra, hogy amit csinál, azt nem nászútnak hívják, hanem nyaralásnak.