Zsófia
17 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Eddig tartott a titkolózás.

  GettyImages-1339949543
  Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

  Billie Eilish korábban többször is elárulta, hogy valóban van egy tetoválása, a rajongók azonban azt már soha sem tudták meg, hogy az hol található az énekesnő testén és, hogy vajon mit ábrázolhat, Eilish elmondása szerint ugyanis ezek már túl intim és privát információk voltak — egészen eddig, az énekesnő csütörtök esti Instagram-posztja ugyanis sokat felfedett az alkotásból. 

  Billie egy hatalmas uszállyal ellátott, skarlátvörös, combvillantós estélyiben pózolt, melyben nagyon nehéz lett volna eltakarni a tetoválást, így valószínűleg ő, és a csapata is úgy volt vele, hogy a korábbiak ellenére nincs értelme tovább rejtegetni azt. A tetoválás minden bizonnyal egy a kínai kultúrából ismeretes fekete sárkányt ábrázol Eilish combján, melyet akár Ön is szemügyre vehet. 

  Íme: 

 • Egy eredeti állapotú, 26 lóerős Trabant 601-es és egy csapat fiatal lány állította fel az új rekordot. A résztvevők a kisautó szülővárosa, Zwickau sportiskolájának a tanulói voltak, az előírás szerint valemennyien 152 centiméternél nagyobb testmagassággal. A rekord bejegyzésének feltételeként azt is kikötötték, hogy a Trabi valamennyi nyílászáróját (az ajtókat és csomagtér fedelét is) tökéletesen be kell tudni csukni.

  A lányoknak mindössze három és fél percre volt szükségük, hogy megtöltsék a verdát. A kiszállást követő népszámláláskor derült ki, hányuknak sikerült a kísérlet: összesen húszan préselődtek be a nem túl bőkezűen méretezett utas- és csomagtérbe. Lehet, hogy ez sokaknak túl zsúfoltnak tűnhet, de azért én szívesen bebújnék egy ilyen autóba. 

 • Nick Kleer természetfotós Alaszkában örökítette meg a pillanatot, játszadozás közben figyelte meg a bocsokat. Elmondása szerint nincs is jobb dolog a világon, mint egy fényképezőgéppel felfegyverkezve vadállatokat lesni a szabadban. 

  Hason fekve nézni, ahogy ezek a medvebocsok játszanak, miközben az anyjuk alig néhány méterre tőlük táplálkozik, a legjobb élmények közé tartozik, amiket valaha is átéltem

  — mondta a fotós.

 • A tudósok is értetlenül állnak a felfedezés előtt, miszerint a pingvinek ürüléke 38 millió mérfölddel odébb, csak a Vénuszon előforduló anyagot, foszfint tartalmaz.

  giphy (5).gif
  Fotó: giphy.com

  Tavaly a csillagászok fedezték fel ezt az anyagot a Vénusz felhőiben, ami szerintük az élet jelenlétére utalhat.

  Dr. Clements a kutatás vezetője akkor így nyilatkozott:

  Nagyszerű lenne, ha ez a foszfin felfedezése azt jelentené, hogy életjelet észleltünk, de egyelőre ez csak egy lehetőségre utaló jel.

  Ezért is nagy előrelépés a legújabb felfedezésük. A kutatók most azt tervezik, hogy ezután a Falkland-szigeteken gyakran előforduló faj, a gentoo pingvinek életmódját vizsgálják meg. Úgy vélik, hogy az állatok tanulmányozása segíthet felfedezni a más bolygókon létező organizmusokat.

  Lehetséges, hogy a pingvinek a Vénuszról jöttek?

  (Forrás: Indy100)