Vilhelmina
10 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ölbenevős, elvitelre.

  Screenshot 985
  Fotó: Instagram

  A magyar politikusok szeretik megmutatni, mi kerül a tányérjukba. Gyurcsány Ferenc ráadásul azt sem titkolja, hogy nem csak enni, hanem főzni is szeret. Most kiderült, hogyan oldja meg az étkezést, amikor épp úton van.

  Országjárós menü: Rántott csirkecomb, és grillzöldség elvitelre

  – kommentálta a DK elnöke az Instagramján megosztott fotót, amin az látszik, hogy a Kaposváron parkoló kocsijában, a volán mögött ülve igyekszik elfogyasztani az ölébe helyezett finomságokat.

 • Mindjárt itt a Venom 2. részének a bemutatója, ezért folyamatosan promózzák a filmet. A néhány másodperces kis videok nem különösebben izgalmasak, hisz, aki látta a rendes előzeteseket, az látott mindent. De elvétve szoktak lenni új dolgok, amik nem voltak megmutatva a nézőknek. 


  Ebből a rövid videóból például az derül ki, hogy lesz egy rendőr nyomozó is sztoriban, de, ami még érdekesebb, hogy valahol valaki lecsap egy pókot. 

  Na, ezen most el is lehet kezdeni agyalni. Mit jelent ez? Jön Pókember? Vagy ez csak egy béna beetetés? Hamarosan kiderül. 

 • Névtelen7.png
  Fotó: ViralHog / youtube

  A helyszín a vietnami Dong Nai, ahol lencsevégre kaptak egy majmot, ahogy

  egy őzike hátán ülve utazik.

  A majom és az őzike összeszokott párosnak tűnnek, valószínűleg nem ez az első útjuk együtt. Az párosujjú patás egy ponton úgy begyorsít, hogy szinte leesik a kismajom, de úgy szorítja “járművét” mintha nem lenne holnap, így megússza az esést.

 • Bár az igazat megvallva, pontosan ezt várta el tőle mindenki.

  Billy Porter neve leginkább azután került be a köztudatba, miután 2019-ben egymás után kétszer is sokkolta a divat szerelmeseit, először az Oscar-gálán, ahol egy Christian Siriano által tervezett ruhakölteményben jelent meg, majd a Met-gálán, ahol mondhatni egy egyiptomi istenségként tarolta le a vörös szőnyeget.

  Porter egyébként főszerepet játszik a Pose című sorozatban, és mint arról nemrégiben beszámoltunk, az Amazon Hamupipőkéjében is kiemelt szerepet kapott, mint Tündérkeresztanya. Pénteken a "The Elizabeth Taylor Ball to End AIDS" vörös szőnyegén tűnt fel egy szintén nem hétköznapi ruhában, melyet itt nézhet meg: