Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Mashable cikke szerint karácsony előtt bárki beköltözhet egy éjszakára a Reszkessetek betörők! ikonikus házába.

  giphy (8).gif
  Fotó: giphy.com

  A lehetőséget Airbnb-n keresztül nyerheti meg egy szerencsés társaság, a sorsolásra pedig december 7-én, délután 1 órától lehet jelentkezni. A ház a forgatás óta majdnem teljesen ugyanúgy néz ki, mint a legendás karácsonyi filmben, így tényleg olyan érzés lehet, mintha Kevin családjával élnénk együtt egy napig.

  Az élményt azzal teszik teljessé, hogy az a Devin Ratray lesz a házigazda, aki Kevin bátyját játszotta a filmekben.

  A nyertest december 12-én sorsolják ki, a házról itt nézegethet képeket.

 • Az X-Faktor legutóbbi élő adásában az énekes egyértelműen piros frizurájával hívta fel magára az internetezők figyelmét. Alex még egy félbetört szívet is kapott a fejére, pont olyat, mint amit egyik versenyzője, ALEE az arcán visel tetkó formájában.

  Névtelen-11
  Fotó: ByeAlex / Facebook

  Rajongói észrevették, hogy Maluma tegnap hasonló frizurával pózolt Instagram-oldalán, napokkal később Alex után, így egyértelművé vált, hogy ki kezdte a trendet.

  Maluma, hát már te is kopizol?

  — tette fel a kérdést Alex Facebookon.

 • Mindezt az RTL Klub Reggeli című műsorában vallotta be.

  Mint arról az Index is beszámolt, a korábban még a Nyerő Párosban egy párként szereplő Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc november végén jelentették be, hogy külön utakon folytatják.

  Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett

  – írta akkori Instagram-posztjában a fiatal műsorvezető, aki most a Reggeliben is mesélt Fecóval való közös elválásukról. 

  Jól vagyunk, hála Istennek. Tényleg. És nem azért, merthogy jaj, ez csak a posztnak szólt. Jóban vagyunk, nagyon nagyon szeretem őt a mai napig. Nyilván voltak itt nehezebb napok, de ez már egy ideje zajlott, nem egy hirtelen felindulásból jött a szakítás. Ennek ez volt most a helye és az ideje, és ezt mind a ketten éreztük és tudtuk 

  – mesélte Rebeka a beszélgetés végén. Az adás ominózus részletét itt nézheti vissza:

 • Orlando Bloom az UNICEF 75. évfordulójának alkalmából rendezett eseményen vett részt meg tegnap.

  A rendezvényen egy fényes, szürke csíkos öltönyszettet és fekete elegáns cipőt viselt, amiben teljesen úgy nézett ki, mint Gomez Addams, az Adams Familyből ismert karakter.

  Így legalább már azt is tudjuk, hogy ha esetleg készül egy újabb adaptáció a horrorisztikus család történetéről, a 44 éves színész is tökéletes lehet a családfő szerepére.