Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Magyar szinkronos előzetest kapott a The Cuphead Show, ami egy olyan videojáték alapján készült, ami a régi, 1930-40-es évek rajzfilmjeinek stílusában készült.

  cup
  Fotó: YouTube

  Igazán vadnak ígérkezik a Netflix legújabb dobása, a The Cuphead Show, aminek főszereplője két csésze, akik mindenféle szürreális kalandba keveredik, miközben az Ördöggel is sikerült összekapni.

  Az eredeti játék egyébként legendásan nehéznek számít, sokan igazi kontroller gyilkosnak tartják, ennek ellenére, vagy épp ezért, hatalmas rajongótábornak örvend.

  A látványvilág továbbra is a klasszikus rajzfilmeket idézi, bár sikerült modernebb köntösbe öltöztetni őket.

 • Átalakítottak az M&M s ikonikus karaktereit, az emberek pedig nagyon nem örülnek annak, ahogy a zöld karakterrel elbántak.

  mm
  Fotó: Twitter

  A márka fejese, Mars Wrigley nemrég jelentette be, hogy a legendás figurákat a mai trendeknek megfelelően modernizálják, ennek eredménye pedig egy masszív negatív visszhang lett a neten.

  Sokaknak ugyanis nagyon nem tetszik, hogy a zöld figura, aki a csapat egyetlen női tagja, teljesen elveszítette a „szexi” mivoltát, akárcsak a nyáron mozikba került Space Jam 2 Lola nyuszija, akivel kapcsolatban szintén ezen problémáztak a közösségi oldalakon.

  Egyébként annyi változás történt, hogy a zöld karakternek már nem csizmája van, hanem nadrágja és cipője.

 • A miniszterelnök a magyar kultúra napja alkalmából osztott meg egy videót a Facebookon.

  GettyImages-1237364270 (1)
  Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

  Orbán Viktor a közösségi oldalán posztolt egy rövid videót a magyar kultúra napja alkalmából, amiben arról beszél, hogy az országépítők nevét soha nem felejtjük el, míg a károgókra senki sem fog emlékezni.

 • A Trónok Harca sorozatának szépsége a Louis Vuittonnak állt modellt.

  Sophie Turner a Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up Watch órát reklámozta legutóbb, ami „végtelen” kijelzővel rendelkezik, ráadásul saját maguk ízlése szerint állíthatjuk be a kinézetét.

  Az okos óra kompatibilis az Android és az IOS rendszerével is, igy bárki használhatja.

  Egy ilyen óra ára egyébként 3450 és 4100 dollár között mozog, attól függően, melyik verziót választja az ember.