Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Igaznak bizonyultak a róluk szóló pletykák.

    Szerdán ünnepelte 21. születésnapját Bella Ramsey, akinek egy különösen személyes köszöntést is dedikáltak ezen apropóból. Stella Maisy színész-énekesnő 24 óráig elérhető Instagram történetben, meghitt sorokkal és egy pusziszkodó közös képpel kívánt boldog születésnapot a The Last of Us sztárjának, valószínűleg pontot téve azon hetek óta terjedő szóbeszédre, miszerint egy párt alkotnak.

    Gyönyörű, gyönyörűen szép, boldog születésnapot az elképzelhető legnyugodtabb, legcsodálatosabb embernek!

    – fogalmazott a 20 éves kanadai színésznő, szívecskét is téve Ramsey fotójára.

     (via People)

  • Újra magára öltötte a hírhedt kalóz jelmezét.

    A héten mutatták be Spanyolországban, a San Sebastian filmfesztiválon Johnny Depp legújabb rendezését, a részben Magyarországon forgatott Modít, amelyben Trokán Nóra is szerepet kapott. A színész a rendezvény mellett a város egyik klinikájára, a Donostia Egyetemi Kórházba is ellátogatott, hogy legendás karaktere, Jack Sparrow bőrébe (és jelmezébe) bújva vidítsa fel az ott gyógyuló gyerekeket. A különleges vendégről maga az intézmény is beszámolt közösségi oldalán, fotókkal együtt.

    A Donostia Egyetemi Kórház összes dolgozója részéről szeretnénk kifejezni végtelen hálánkat Johnny Deppnek az idejéért, támogatásáért és energiáiért, valamint a filmfesztiválnak is, hogy segítették ezt a látogatást

    – idézte a bejegyzést a 24.hu. Depp egyébként nem először öltötte magára A Karib-tenger kalózai-sorozat főszereplőjének kosztümjét jótékony célból, korábban is meglátogatott már így több kórházi gyerekosztályt szerte a világon.

  • Kikerültek az első felvételek az énekesnő esküvőjéről.

    Felgyorsultak az események Elizabeth Grant, azaz Lana Del Rey magánélete körül – az énekesnő szeptember 7-én, Karen Elson modell esküvőjén mutatkozott először nyilvánosan új partnerével, Jeremy Dufrene-nel, majd a hét elején arról számoltak be az amerikai bulvárlapok, a szerelmesek máris kérvényezték a házasságkötési engedélyüket az amerikai szerveknél. A Daily Mail exkluzív felvételei szerint Del Reyék pár órával a dokumentum kézhezkapta után, csütörtökön össze is kötötték életüket.

    A Grammy-díjas előadó szívét egy louisianai idegenvezető rabolta el, aki a New Orleanshoz közeli mocsaras partvidékeken szervez aligátorlessel egybekötött csónaktúrákat. A lap úgy tudja, az esküvőt és az azt követő fogadást is itt, a helyi kikötő mellett tartották, a szabadtéri ceremónián Del Reyt édesapja kísérte az oltárhoz, amelyről videó is napvilágot látott. 

    Del Rey és az egyébként elvált, háromgyermekes édesapa 2019-ben találkozott először egy motorcsónak túrán, ahová a popsztár öt évvel később, idén májusban is ellátogatott. Ezt követően egyre többször látták őket együtt, augusztusban pedig árulkodó felvétel is készült róluk Leedsben, Del Rey viszont ekkor még tagadta, hogy egy pár alkotnának.

  • Többen tapssal jutalmazták szavait, Hadas Krisztát azonban nem hatott meg beszéde.

    Képernyőfotó 2024-09-27 - 9.38.46.png
    Fotó: RTL

    Csütörtök este újabb résszel folytatódott Az Árulók az RTL képernyőin. A kerekasztal ceremónia ezúttal sem volt feszültségtől mentes, Erős Antóniánál pedig el is szakadt a cérna, amikor gyilkos társa, Hevér Gábor Hadas Krisztába fojtotta a szót. Kolléganője védelmére kelve adott hangot nemtetszésének férfi játékos viselkedését illetően.

    „Nagyon kérlek benenteket, hogy ezt a férfi-nő játékot hagyjátok abba. Nekem abból rohadtul elegem van, hogy úgy csináltok, mintha ti leszólhatnátok, vagy beszólhatnátok nekünk – nem szólhattok be, nem szólhattok ilyen stílusban, nem viselkedhettek így velünk. Elég volt, csesszétek meg. Nem utólag kell bocsánatot kérni” – szólalt fel a tévés, amit nőtársai bólogatással, majd tapssal jutalmaztak. A mellette ülő Hadast azonban nem győzte meg mondandójával.

    Azt láttam, hogy mint az osztályfőnökre, úgy néznek rá egy csomóan, hogy „tessék visszajelezni, hogy jól csinálom-e”. Ez a nőjogi beszéd, amivel természetesen az ember egyetért, arra a kérdésre, hogy érveljen a Zoli ellen, megint egy kamu volt. A nők érzelmére akart ezzel appellálni.