Gellért, Mercédesz
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tény, hogy az 1993-as film nem mondható méltónak a világhírű játéknak - de ez nagyjából az összes videójáték filmes adaptációjára igaz -, erre most a retro vibe-ot, az animációs dömpinget, a reboot-, remake lázat meglovagolva jön egy újabb verzió. 2022-ben be is mutatják a Super Mario Brothers animációs filmjét, amit az Illumination stúdió készít. Talán ez egy kis lelkesedésre adhat okot, mivel ennek a cégnek köszönhető a Gru is.

  Ami pedig a szereposztást illeti: parádés. Chris Pratt lesz maga Mario. A színész ezzel kapcsolatban pedig azt nyilatkozta, hogy ezzel egy álma vált valóra. De hallhatjuk még Anya Taylor-Joy-t, Jack Blacket és Seth Rogent is.

   (Justjared)

 • Méghozzá a zöldebb jövő érdekében.

  Közel két év után szeptember 24-re ismét Globális Klímasztrájkot hirdetett a Fridays for Future és Extinction Rebellion, a klímaválság problémája ugyanis súlyosabb, mint valaha. A gyülekezés 16:30-kor kezdődik Budapesten az Opera előtt, innen indul a felvonulás fél órával később a Kossuth térre az Andrássy út, Deák Ferenc tér, Bajcsy-Zsilinszky út, Alkotmány utca útvonalon. 

  Előzetes posztjaik alapján a helyszínen ott lesz Puskás-Dallos Peti és Pumped Gabo is, akik az Instagram-oldalaikon hívták fel a figyelmet az eseményre. 

  Ha te is szeretnéd, hogy gyermekeid, unokáid örömben, nyugalomban megmehessenek a 2050-es Balaton Soundon, akkor légy ott te is 9.24.én a Globális Klímasztrájkon! Hozd el egy barátodat is. Ha továbbpörgetsz és becsukod a szemed, nem fog magától megoldódni. Úgyhogy get your asses out there!!!

  — írta Gabo még egy pár nappal ezelőtti posztjában, egy órával ezelőtt azonban Puskás-Dallos Peti is megerősítette, hogy ott lesz:

  Tali ma az Operánál 16:30-kor!!!

  — hívta fel a figyelmet.

  A Kossuth térre való érkezés a tervek szerint 18:00-ra várható, a helyszínen beszédet mond: 

  • Kovács Valéria (Fridays For Future Budapest)
  • Bari Jutka (Idetartozunk Egyesület)
  • Jordán Ferenc biológus, és
  • Udvaros Dorottya színművésznő, a Greenpeace nagykövete.

  A Klímasztrájkot az Esti Kornél zárja egy félórás koncerttel. Az eseménnyel kapcsolatban további információkat ide kattintva talál.

 • Újabb stílusváltás részesei lehetünk.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, a műsorvezető még augusztusban döntött úgy, hogy elbúcsúzik eredeti, világosbarna hajszínétől és egy sokkal divatosabb, hidrogénszőke színre vált. Akkor azt hittük, ennél már nem megy tovább Bence, az Álarcos Énekes legújabb adásában azonban már rózsaszín hajszínnel lesz látható. 

  A kétgyerekes apuka a Fókusznak elárulta, azért vállalta be ezt az extrém színt, mert úgy érezte, valahogyan lépést kell tartania a műsor színességével. 

  Annyira színes ez az évad és annyi fordulat van benne, hogy azt éreztem, hogy muszáj tartanom valahogy a tempót és ezt találtam ki. Nem befújni kell, hanem ezt festették, de nagyjából 2-3 mosás és ki is jön. Én nem láttam még kívülről, nem láttam, hogy a díszletben hogy nézek ki, nekem is majd vissza kell nézni magamat

  — mesélte a műsorvezető.

 • A marlowi madárparkban tett látogatást.

  GettyImages-1235448618
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, Angela Merkel leköszön kancellári pozíciójáról, a szeptember 26-án esedékes választásokon már mást indít helyette a CDU, méghozzá a 33 éves Georg Günthert. 

  Mivel a választások után a kancellár szinte teljesen visszalép a politikai életből, ezért csütörtökön egy búcsúkörútra indult, melynek egyik állomása a marlowi madárpark volt. Merkelt nagyon hamar megkedvelték a papagájok, talán túlságosan is, hiszen másodpercek alatt körberajongták — persze ehhez hozzátett az is, hogy a kezében  madáreleség volt.

  A szivárványlórik olyan mohók voltak, hogy néhányszor még Merkel bőrébe is belecsíptek, mely nem kevés vicces pillanatot okozott a látogatás során, ezekről láthat képeket.

  Georg Günther egy bagollyal barátkozott össze.
  Georg Günther egy bagollyal barátkozott össze.
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary
  Itt még szent volt a béke a papagájok és a kancellár között.
  Itt még szent volt a béke a papagájok és a kancellár között.
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  (via)