Szeret főzőcskézni és úgyis későn fekvő típus? Magát várja a Costes
Persze az sem hátrány, ha jól bánik a konyhában a tarisznyarákkal, tudja, mi megy a Szent Jakab kagyló mellé, és szokásos esti programja, hogy összedob néhány tucat hétfogásos degusztációs menüt az úri közönségnek.
A Costes, Magyarország első Michelin-csillagos étterme internetes álláskereső oldalakon keres új szakácsot, ami nem tudom, mennyire bevett HR-terep ebben az iparágban, mindenesetre elég feltűnő a menzák által feladott hirdetmények között.
Gerendai Károly a Ráday utcai hely mellett mindjárt megnyitja második fine dining éttermét, a Costes Downtown névre keresztelődő újabb érdekeltség számára legalább hasonló, de inkább még magasabb szint van belőve. Mindkét hely konyháját a portugál sztárséf, Miguel Rocha Vieira fogja irányítani, elég gyanús, hogy most az új helyre keresnek embert, méghozzá az éjszakai műszakba. Nem árt, ha már dolgoztál másik Michelin-csillagos helyen. A lényeg:
Budapest-i fine-dining étterem tapasztalt, nagy munkabírású és motivált éjszakai szakácsot keres. Csak olyanoktól várunk önéletrajzot, akik hasonló kategóriájú étteremben és/vagy külföldön szereztek már tapasztalatot!